min kärlek till dig kommer aldrig ta slut!

De som tycker att det är onödigt att jag skriver det här! så läs inte, det är inte till er jag skriver det här, det är mina känslor till min pojkvän. alltså skriv inga onödiga kommentarer, inte kul alls att läsa...
"Fabian mitt hjärta! Jag älskar dig mest av allt! Varför måste du vara så lång ifrån mig? Det är ett stort hål i mitt hjärta, för att jag saknar dig! Det är bara med dig det är helt! Jag kommer aldrig älska någon mer än dig, jag skulle aldrig kunna fatta känslan av att inte ha dig kvar! Jag kommer alltid att finnas för dig! Dagarna med dig är då jag får ett äkta leende på läpparna, för då vet jag att du bara är min! Jag får tacka Gud för att jag har världens bästa pojkvän. Du kan bara inte förstå hur mycket jag tänker på dig! Jag tänker på stunderna då jag var med dig,helt underbara! När du säger att du älskar mig så stannar mitt hjärta till, det känns som att det är första gången jag är kär! Du är speciell kochanie! Jag vill bära ditt barn i min mage. När jag har dig behöver jag inget annat, du är mitt allt! Det finns inga ord att beskriva dig med. I mina ögon kommer du alltid vara perfekt! Allt jag skriver kommer rakt från hjärtat,det är inget jag hittar på! JAG ÄLSKAR DIG!"



håller verkligen inte med honom!

Jag hitta en blogg och där skrev en kille som bloggar om att han tycker att det är helt rätt att vara otrogen! KOLLA!
Ser ni vad det står? aso jag håller inte alls med, om man älskar en person så ska man älska henne/honom, inte tusen andra också! Och om man tröttnar på personen så vrf inte säga det rakt på sak? än vara otorgen o tjejen/killen e dum o tror fortfarande att killen/tjejen älskar henne/honom! Det är klart att man ska vara ärlig i ett förhållande. Men varför ska man vara otrogen? Tänk er om någon gör så mot er, det skulle krossa mig iaf! Helldre göra slut än att vara otrogen! Och de dära tipset om att man ska låta sin partner få vara otrogen en dag, det e ju helt sjukt, varför ska man ha ett förhållande då? Vet ingen längre vad äkta kärlek är längre? :(
Vem tycker ni har rätt, jag eller han?



Earth Hour!

GLÖM INTE ATT SLÄCKA ALLA LJUS O ALLT SOM TILLHÖR EL. FRÅN 20.30 - 21.30...1..2..3! START!



Sverige har 4 årstider under 1 dag! :)

Är hemma nu, eh aso de va helt okej roligt jag tror de va mest alla små barnen som hade det roligaste! HAHA men tårtan va fett god :) Dante fick tusen presenter o min lille ska alltid leka med mig o han e så snäll! hehe men nu ska jag bara ta det lungt, har ni tips på några bra R&B låtar eller Dancehall låtar? Tacksam för svar :) PUSS!



twilight




morning

mår så jävla dåligt har spyt hela natten, åhh orkar inte mer! som tur så har jag bara lite ont i magen, men mår inte bäst! Jag ska aldrig mer äta donken , jag tror det e drf jag har spyt :( + det här vädret som e här nu, åh de gör mig galen, först soligt sen så spöregnar det o.s.v. och i fredags så hagla det! Det börja bli varmt o jag blev fett glad sen den här veckan har förstört allt! Jag har fått nog av all kalhet jag vill ha värme! Give me! aja jag har precis tvättat håret som ni ser på bilden :P och ska sminka mig lite o så ska jag åka till min kusin som fyller 3 år!
Dante jag kommer ihåg när du va liten pluttis och jag längta tills du blir större och nu är du en stor pojke, gud va tiden har gått snabbt! När du blir större så kommer säkert tjejer springa runt omkring dig! Min fina lille plutt! Jag kommer alltid finnas för dig som en syster. Och yes jag vet att du e 3 år och inte kommer läsa det här, men alla borde veta hur mycket jag älskar dig! Ha det så bra! GRATTIS!



hemma på en liten stund

usch på fredagar! har varit sjukt trött hela dagen, har gjort två prov o jag hoppas de gick bra på båda! Jag har så jävla ont i ryggen men de e ju inte så konstigt när alla killar i klassen satt på mig när jag låg på bänken -.- men iaf nu är klar för utgång ska gå o träna nu i gymmet till halv 7 eller 6 sen så tar jag en liten pause och så hämtar pappa mig halv 8 och skjusar mig till karate träningen. Imorn blir de fest hos min kusin! PUSS!



citat


Kalla en tjej fin,hon tror de ett tag.
Kalla en tjej ful, hon tror på de hela livet!



GOD NATT!

Ska inte sova direkt nu, ska plugga samhälle eh sen lite matte och aa sen tror jag att jag kommer somna för jag e fett trött efter att ha gymmat nu i 2 timmar, ska nog göra det imorn också + träning. Ska ha finaste kroppen till sommar! HAHA puss!


ignorera de dära vita grejerna, haha blev så ba på bilden -.-



HAHAHAHA




Folk säger att du inte vet vad du har förän det är borta, sanningen är att du visste vad du hade du trodde bara aldrig att du skulle förlora det.

e hemma nu, jag har varit helt hype hela dagen idag! Dagen va chill, vi fick städa hela högstadiekorridoren, för de va knas, skal av nötter, skåp som va sönder o papper efter godis, så ja vi fick städa o lyssna på musik yey! HAHA men på syslöjden så e jag snart klar med min väst, haha aldrig att jag ska ha på mig den! ska ge den till nån som kommer bära på den :) hehe men de klart ni på bloggen kommer få se på den.. Jag har precis poppat popcorn i kastrull o ska kolla på lite film o ta det lungt, oj fan jag måste plugga till samhälle prov imorn, skulle nästan glömma det! aja jag bloggar mer senare. PUSS!



TÄVLING!

Jag är med och tävlar på en tjejs blogg, ceckarlssson , va ni med ni också! Man kan vinna ett presentkort på 300 kr! Det är bara att gilla deras fb sida och länka de och säga att man är med! Inget mer krävs! Gå in på nahlas sida också genom att klicka HÄÄÄR!



Svar...

haha eh aso vi börja känna varandra på ett konstigt, jag va på kalas hos en kompis , sen hade vi lite tråk o vi börja bussringa och vi hade ringt till hans lille bror och en kille som heter Sebastian. Och så kommer jag inte ihåg värför men vi gick typ ut o träffades allihopa. Sen på nåt sett så börja Fabian skriva till mig , kommer inte ihåg om vad men aa sen börja vi känna varandra bättre, träffas lite o så. Och nu e vi tillsammans och jag älskar honom mest av allt! Han är världens bästa pojkvän, jag skulle aldrig kunna hitta en bättre en honom! Han har ljus bruna ögon, mörkt hår, längre än mig, han e chilienare! Han e 98a, som mig! Han älskar fotboll.. haha vad ska jag säga mer?



låt hatarna hata, snackarna snacka, luta dig tillbaka och bara skratta!

cha cha bloggen,haha driv! Men ska blogga lite om idag o igår. Idag så va jag ba till skolan till lunch för jag har värsta mensvärken, blää! så ja orka inte o kämpa i skolan jag lär mig ju ändå inte för sitter bara o tänker på min mage! men aa nu e jag hemma o jag ska gå en snabbis till ewelina för en grej, sen när mamma kommer hem ska vi gå o gyma :) Igår så va de chill i skolan men sen så tagga jag inte hema utan stannade med Trudy o några andra för vi skulle ha utvecklingssamtal, mitt utvs. gick skit bra! mamma blev glad iaf haha sen så gick vi o handla mat o köpte sushi, mums! och jag va helt död hade inte sovit bra i två nätter så vi skippa att gå till gymmet så vi gick hem o jag somna nästan direkt! aja nu ska jag till ewelina. PUSS!



HAHAHAHA

Jag sitter och läser gammla inlägg på min blogg som jag har skrivit i december o innan. HAHA gud vad mycket man har förändrats på en sån kort tid. Jag kan nt fatta att jag skrev så! sitter o döör av garv! läs ni också mina gammla inlägg om ni vill och så märker ni min stora förändring! PUSS!



BLOPPIS

Så äntligen är bloppisen här! Det blir som vanligt om det är nåt ni gillar så kan ni kontakta mig på facebook. De som nt har facebook, kan skicka mejl till mig: [email protected]ÖRST TILL KVARN! det kommer koma flera bloppisar men först så måste ALLT på den här bloppisen bort! Ni får kläderna tvättade och strykta :)
Leggins, använt de få gånger! Finns ingenstans i affärerna. Storlek: 36 Pris: 60kr. SÅÅLD!


Svarta leggins med skinn på sidorna, finns ingenstans i affärerna, jag har ALDRIG använt de!
Storlek: One size Pris: 70kr


magtröja från H&M , använt den några få gånger, finns inte kvar i affärerna. Storlek: 36 Pris: 40kr


tröja från gina tricot köpte den för 149 kr, använt bara en gång. Storlek: xs Pris: 80kr


en fin tjocktröja/tröja, har använt den några jättefå gånger! Storlek: xs/s Pris: 100kr

förlåt för de dåliga bilderna! Har ni glömt den gammla bloppisen? det finns fortfarande saker som
inte är sålda, då kanske jag lägger upp de där sakerna igen! så kanske ni ändå vill ha nåt från den förra bloppisen!



hellre hatad för den jag är än älskad för den jag inte är.

så e hemma nu. aso de va knas i skolan sen en fkng cp barn tog min mobil o ville nt erkänna det, sen fröken skriker på mig från ingen anledning så jag bråka med henne också! jag hade lust o slå sönder killen som tog min mobil, fuck vrf ska han röra min mobil? det är som en dagbok för mig o ingen annan än mig ska röra den! aa jag har typ fortfarande flipp, för han tog min mobil o tog mitt batteri o allt, jävla skitunge! men sen jag va nära o slå sönder honom så han gav tbx allt, tur för honom! men jag ska käka snart och så ska jag ut och springa med ewelina. Min mobil håller på att dö! jag har kanske 10% kvar o pappa kommer kl. 20.00 o lämnar våra saker typ o hur ska jag hinna ladda den, för jag har träning 20.00 aso oh herregud, snälla mobil dö inte! :( Jag har gjort bilder på kläderna som jag ska sälja men jag kan nt göra bloppisen nu för att USB kabeln är hos pappa -.- men jag kommer puplicera det efter träningen eller så försöker jag göra det innan... det är inte de bästa bilderna men ni får nöja er med det. Är det nån mer än jag som längtar till Justins nya album belive?!



before i die









och jag kan fortsätta men såna "before i die" i evigheter...



10 tips för att minska håravfall

  1. Dra inte i ditt hår: anledningen är förhoppningsvis ganska uppenbar. Du tappar hår genom att dra i det.
2. Gnugga inte din hårbotten: när du torkar håret, ta det försiktigt och skada inte dina hårsäckar.

3.Använd inte peruker: om en läkare inte säger åt dig att använda en peruk – gör inte det! En peruk kväver nämligen din hårbotten och orsakar håravfall ändå. Så vänta tills en läkare bett dig använda en.

4.Använd rätt schampo: förslagsvis schampon mot håravfall.

5.Färga inte ditt hår: genom att färga håret tillsätter du kemikalier i ditt hår vilket uppenbarligen inte är bra och oftast leder till håravfall.


6.Tvätta igenom ditt hår grundligt: många schampon kan skada ditt hår ifall du inte tvättar igenom det noggrant. Se därför till att du inte har något schampo kvar på håret när du duschat klart. Vissa har det ibland, och tror att det inte är en big deal, så att säga. Men det är det!

7.Undvik onyttig mat: genom att äta onyttig mat så ökar risken för att du drabbas av håravfall.

8. Se upp för solen: det är som bekant inte super-bra att sola. Detsamma gäller din hårbotten. Om din hårbotten får alldeles för mycket sol riktad mot sig så är chansen stor för att dina hårsäckar helt enkelt dör.

9.Tvätta bort saltet: badar du mycket i hav — tvätta bort allt salt, alternativt klorin ifall du badat i en pool, så fort du kommer hem.

10. Laserbehandling: idag kan man använda sig av diverse laserbehandlingar för att förebygga håravfall.


+ äta massa med vitaminer, som t.ex frukter. Det hjälper b.la. mot håravfall och andra saker som bättre syn och finare naglar...



ångrar mig stort

jag vill bara ta mig tbx i tiden och börja allt på nytt! Det finns så jävla många saker jag ångrar mig över. O när jag tänker på det nu så fattar jag inte att jag har gjort det! vrf kan man bara nt ta bort allt det gammla och börja ett helt nytt liv?! orkar nt med allt det, från o med nu e jag en helt annan Nicole.. och jag bryr mig nt om era åsikter. PUSS O HEJ!






våffeldagen

Ni vet väl att det är våffeldagen idag? :) så idag ska vi göra våfflor, åh så länge sen! och så gott det ska bli! mums!




btw:glöm nt att ställa klockan på sommartid idag! du ska ta fram klockan en timme. alltså klockan är 13.01 nu!



you hate your life while some people dream of having your life !


jag hade ingen lust att blogga igår, förlåt.. de ska nt hända igen. Eh igår så gick det åt skogen på tävlingen! aso ni fattar bara inte känslan när man står där uppe på mattan och 3 domare som e skit läskiga stirrar på dig! det är inte heller första gången jag tävlar men ändå så har man samma känsla hela tiden, värsta mardrömmen. Men aso jag fick möta en tjej men sen så fick jag ba en flagga så jag åkte ut men tjejen jag möte kom 3a så aa de va nog nt den enklaste matchen! men aso jag kunde allt helt perfeckt när jag va på träningen men sen på tävlingen blev jag så stressad att jag glömde allt och kunde nt göra hoppet så bra! oh jag e så jävla arg! men de ska bli bättre nästa gång hoppas jag! men iaf sen igår så  va min syrra på ett kalas så jag o pappa chilla bara hemma o gjorde inget spc. Jag vakna nt för så länge sen, ska fixa mig o allt! sen får vi se vad vi ska göra :) PUSS!



svar på kommentar...

 

Clara om Bloppis?:
Gillar du GMX? :)
IP: 78.72.85.105
24 Mars, 20:30
Veronika om Bloppis?:
ja ja ja :) göre idagggg :)
IP: 80.217.64.112
24 Mars, 15:36
Anonym om Bloppis?:
HA BLOPPIS! SKULLE VARA JÄTTEKUL! <3
IP: 212.152.30.177
23 Mars, 22:41
bess om Bloppis?:
ha en bloppis!
IP: 78.72.85.105

 

 

Clara: Ja det gör jag :)

 

Veronika: Jag kunde nt ha bloppisen igår för att är hos pappa

och alla mina kläder som jag ska sälja är hos mamma.

 

Anonym: ja, jag kommer ha det på måndag tror jag, så

håll ögonen öppna. Skriv ditt namn nästa gång :)

 

Bess: jaa :)




Bloppis?

Jag har tänkt på att göra en bloppis typ hela den här veckan men jag har aldrig orkat! Jag har köpt nya jeans för 500kr men jag har bara använt de en gång så jag kommer nog sälja de billigare o massa andra saker som e nya och aldrig användna eller äldre saker men som jag aldrig använder och jag säljer det jätte billigt, så vrf nt kolla om ni vill ha nåt? men först vill jag veta om ni vill ha en bloppis?! så fixar jag det på måndag eller under veckan, så håll ögonen öppna :) KOMMENTERA ERAN ÅSIKT :)



Till alla tjejer som säger att alla killar är likadana, vem bad er att testa alla ?

har precis varit och joggat lite ute i skogen, skönt med lite luft och så e det så jävla skönt väder eller kanske inte längre för nu e det mörkt men nu känns de verkligen som att det börjar närma sig "svensk sommar". Men om 30 min ska jag tagga på träning och imorn har jag karate tävling i katapukalen , i eriksdalshallen i stan, jag tror ni vet var jag menar? om ni vill så kika in :) men de blir ingen fight den här tävlingen bara kata aa o så vet ingen säkert inte vad det e men jaja de kan vi snacka om någon annan gång. nu ska jag bara ta det lungt på soffan o sanacka med mamma om lite saker... man måste ju också ta det lungt inte bara träna o träna hehe men den här helgen så e jag hos pappa också så ja jag måste börja packa mig o på lördag kväll ska Klaudia kanske sova över. PUSS!



Ett smile, några ord, och jag dog för dig.

lite failad bild, för att vi båda börjar le HAHA ... älskar dig kochanie!



Den första jag vänder mig till när jag har problem är dig, vem vänder du dig till?

¨
jag vet nt vad jag ska skriva! aso skolan va bra o allt, men va skit trött men sen blev jag lite galen vid lunch haha jag bomba med salt i michelles mjölk haha o sen la jag köttfärs , haha hon blev fett sur men ändå så skratta hon. sen så va jag o stephanie lite galna och gick ut utan strumpor o spran runt o typ skrek, galningar! på syslöjden så gör jag en väst, med päls där framme och nåt svart hårt tyg där bak med fickor där framme, de kommer nog bli snyggt, men jag har ont med tid, så måste skynda med den! haha jag leker värsta designen! haha o michelle gör några kortbyxor...nu e jag hemma åt nyss, jag väntar på mamma o så ska vi gå o gymma. Jag har värsta träningsvärken! det har aldrig varit värre! igår när jag kom hem så skaka mina ben, kunde nt stå på de! så hemskt ont har jag, inte kul alls, men jag ska ändå träna! ska fan gå ner minst 10 kilo till sommarn! PUSS!



träning

okej e hemma nu. Skolan va helt okej idag, men skit lång. Jag älskar vädret idag, såå skönt! Jag har precis ätit och nu ska jag byta om till gymmet för ska tagga dit med mamma. Efter det så har jag karate alltså min träning och då kommer jag vara hemma runt 10 då jag slutar, kommer ba ha en halvtimme paus i mellan hahajobbigt kommer det bli. nästan 2h i gymmet o 2h i karate, ja då får jag väl kämpa idag. Men jag bloggar mer senare.






Den dagen jag tar körkort är den dagen dom blir påkörda.

mobba inte bilden! HAHA men aja e hemma nu, skolan va helt okej, idag på hemkunskapen gjorde vi borrito eller vad det heter haha men de va skit gott iaf. Oh aso de hände inget spc idag. När vi åkte hem sen så träffade jag Sara i rågsved, så jävla länge sen de va! saknat henne sjukt mcket.. men vi snacka lite o såsär. Vad ska man säga mer? ska äta snart o senare så kanske jag ska till gymmet om min mamma orkar, hon e så himmla lat ju! PUSS!



GODMORGON ♥

Tisdag idag! jobbig dag aso, men ändå den bästa på hela veckan hehe. Jag e klar med allt o så jag har inget och göra så jag tar o bloggar lite :) Jag ska snart till skolan. Det är mars och det f*ng snöar! aso det är otroligt! Vintern har varit tillräcklig lång, allvar jag pallar inte mer! Jag vill ha sommar! Åhh, jag har värsta träningsvärken, vrf finns det inget botemedel mot träningsvärk?! Aja ska träna lite på glosor innan jag går. PUSS!



En advunsjuk kvinna gör bättre sökningar är FBI.

e hemma nu efter skolan. Jag är hur trött som helst hålde på o somna under lektionen. Efter skolan så skulle michelle ha utvecklingsamtal o hon fråga om jag kunde stanna med henne, så de gjorde jag. Vi tagga ner till gateu (stavning) och jag köpte världens största macka HAHA men de va äckligt för att hon la in senap när jag sa att jag inte ville ha det, blää men annars gör de goda mackor som kostar 32 HAHA blir fattig på mackor bre! aja sen så såg jag claudio o christian spela fotboll så jag hängde på lite , men de va fett kallt så jag gick in o så spelade jag pingis med michelle, sen kom siver o daniel o så spela vi en stund sen så tagga alla. Jag möte medina o vi snacka lite på vägen hem. Såg ni att de snöa idag?Jag ska äta snart o sen plugga spanska glosor :(
Visste ni att det där vita på apelsinerna gör dina tänder vitare? visst låter det helt fel, men det är faktiskt sant!
Man äter upp apelsinen sen så gnider man det vita mot tänderna och man ser resultat ganska snabbt. HAHA jag pröva det nyss o de blir vitare, men för ännu bättre resultat så tror jag att man ska göra det nästan varje dag!



Det vackraste en pojkvän kan säga till sin flickvän är -nästa tjej jag någonsin kommer att älska på denna jord kommer att bli,vår dotter...

vad gör alla? har nt bloggat så mycket idag, hehe förlåt men jag har inte varit hemma o så. Va lite med älsklingen, har saknat honom sjukt mycket! Sen så har jag varit ensam hemma en ganska lång stund så tog de lungt o kollade på tv o njöt av att få vara ensam o ingen stör när jag kollar på film haha men de va chill. Nu så kollar jag också på film men jag e nt ensam hehe väntar tills mamma kommer hem, men men. aso vill ha en ny camera va fan! jag har hittat min till slut men aso den e helt cp så jag hoppas på att få en ny snart! Vet ni vad?
Ni får välja om vad jag ska blogga om så att ni läser bloggen, för statestiken sjunker, inte bra fan! kommentera!



Gud gav oss allt i par, ögonen, öronen, händerna, fötterna men bara ett hjärta. Det är för att vi ska hitta de andra paret.

♥♥♥ Älskling du är mitt allt! Du är ljuset i mitt liv, mitt liv skulle vara inget utan dig! Lova att aldrig lämna mig o jag lämnar aldrig dig! I din famn känner jag mig tryg och säker. Du är obeskrivlig älskling. Det går inte att förklara hur mycket jag älskar dig. Du är vacker, underbar och bara min! Jag har aldrig älskat någon lika mycket som dig och jag kommer aldrig älska någon mer. Det finns ingen bättre än dig och det vet du! Jag skiter i vad andra säger, för mig är du perfekt mitt livsglädje, skulle kunna dö för dig! Jag älskar dig nu och föralltid! ♥♥♥



utgång

ska äta frukost o fixa mig lite o så ska jag tagga o träffa några, kommer blogga mer sen. PUSS!



facebook har inget liv! Utan måste veta allt om mitt, vad jag gillar o kommenterar o.s.v. Gå o skaffa ett eget liv!

e hemma nu, vi hade de fett kul o så, de hände lite knas men de göör inget. Just nu äter jag , orkar nt mer haha!
och nu ska vi ha gäster o de har två små barn, de kommer bli kaose! haha hjälp mig! seriöst jag saknar den gammla facebook, nu vet det allt om alla, skit jobbigt! -.- PUSS!



DAGENS LÅT ♥




vill du ha snygg kropp till sommaren?

Här får ni några tips på hur man kan gå ner i vikt snabbt och få snyggare kropp :)



1. Äppelcidervinäger hjälper dig att minska blodsockersvägningar och hungerskänslor. Du kommer småäta mindre och gå ner i vikt snabbt.

2. Ät regelbundet och laga all mat själv så du vet vad du får i dig.

3. Undvik såser. Såser har ofta någon typ av fett som bas.

4. Någon eller några gånger i månaden så ska du unna dig vad du vill. Ät vad du vill!

5. Undvik snabba kolhydrater. Exempel är ljust bröd och ris.

6. Försöka att öka ditt intag av proteiner. Ökar ditt intag av protein gör du med fisk, ägg och kött. Protein mättar betydligt bättre än kolhydrater (socker) och förbränns långsammare i din kropp.

7. Välj magert protein. Exempelvis kyckling, fisk, och keso innehåller magert protein hjälper dig när du vill gå ner i vikt snabbt!

8. Drick mycket under tiden som du bantar. Vätskan ger mättnadskänsla samtidigt som du får en bättre hy på köpet. Naturligt så det förslår.

9. Undvik gifter, och specifikt alkohol. Sprit, specifik vodka har ett jättehögt kolhydratinnehåll, lika så öl. Undvik som pesten.

10. Ät regelbundet, på bestämda tider och ofta. Gärna sex gånger med frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål. Tänk mindre portioner.

 

11.Träna inte direkt efter maten. Vänta några timmar så fungerar förbränning optimalt.

13. Rör på dig. Skippa hissen på väg upp till jobbet. Låt bilen stå till affären, ta cykeln istället. Alternativen är många när du vill gå ner i vikt snabbt.

14. Vill du se resultat när du ska gå ner i vikt så kan du inte sitta på soffan. Du måste röra dig minst 1 timme om dagen, gärna mer.

15. Simning är en optimal träningsform för alla åldrar. Belastar din kropp minimalt samtidigt som du ökar din förbränning.

17. Motion är viktigt kroppen behöver även muskler, så försök styrketräna i alla fall någon gång i veckan. Ta hjälp om du känner dig osäker hur.

18. Stek din mat i olivolja, inte i smör eller margarin.

19. Minska mängden smör på mackan.

20. Ät långsamt. Släng i inte i dig maten. Äter du för fort kommer du äta för mycket jämfört med vad du verkligen behöver.

21. Fokusera på en diet eller ett bantningspreparat. Att hoppa runt ger inte bättre resultat.

22. Sov ordentligt. Du orkar mer och du kommer få en optimal fettförbränning.

23. Variera träningsformer så kommer det aldrig bli tråkigt att ge sig ut i spåret.

24. Ha alltid med dig någon dryck i en flaska, det hjälper dig igenom dagen ifall du skulle bli hungrig.

25. På morgonen så skall du röra på dig först och sedan äta frukost, men skippa den inte, för då förlorar du bara muskler, inte fett.

26. Grönt te är perfekt när du vill gå ner i vikt snabbt. Det hjälper din kropp sätta fart på energiförbrukningen.

27. Ät mer indisk mat. Starkt kryddad mat kan hjälpa dig gå ner i vikt genom ökad energiförbrukning. Senap, ingefära, chili och cayennepeppar är idealet när du vill gå ner i vikt snabbt.

28. Grönsaker är nyttigt! Med hjälp av grönsaker så får du i dig alla nyttigheter som kroppen behöver men samtidigt minimalt med energier och fett.

29. Fet fisk är perfekt för dig. Bara nyttiga fetter och proteiner som kan hjälpa dig hålla fettförbränningen igång.

30. Välj rätt sorts godis. Sikta på naturlig godis. Gurkstavar eller torrostade nötter istället för chips.

31. Tips är inte allt. Du vilja är minst lika viktigt! Du kan klara det här!

32. Tålamod! Du kommer inte gå ner i vikt direkt. Det kan sin tid innan du ser resultat. Stressa inte!

33. För journal över vad du äter. Det kommer hjälpa dig kontrollera dig själv och vad du får i dig.

34. Soppa håller dig mätt och är enkelt att tillaga.

35. Tillsammans är man stark. Dela din träning med någon så blir det lättare

36. Du är inte ensam! Det finns många andra som är i samma situation som du.

37. Det är inte fel att misslyckas. Skulle du inte klara att gå ner i vikt snabbt första gången så gör inte det något ting. Du kommer att lyckas för eller senare.

38. Se framåt! När det är som tyngst så se framåt. Hur bra du kommer må när du väl nått över de högsta kullarna.

39. Vilja! Utan vilja kommer du inte klara det

40. Gå i trappor istället för att ta hiss eller rulltrappor. Tjejer får snyggare rumpa när man går i trapor ;)

 





sometimes the smallest things, take up the biggest place in your heart

Godmorgon! Jag va fett trött igår så jag palla nt blogga o så. Men nu e jag tbx. Jag vet nt vad jag ska göra idag, jag skulle träffa älsklingen idag men de blev nt så, så nu vet jag nt vad jag ska göra :S ska äta frukost iaf snart.
Mamma börja städa halv 9 på morgonen idag, herregud! men jag vakna ändå för nt så länge sen, men aso städar era mammor också så här tidigt? elr e det bara min mamma som e galen på att städa? :O haha nu vet jag vad jag ska göra , jag ska träffa klaudiao oskar i hagsätra, såå see yaah... PUSS!



10 dagar kvar tills Justins kommande singel kommer ut!

Den ska bli min! btw: skit kattig på bilden, döör!



har ingen lust o blogga idag...

e hemma nu, skolan va helt chill. hade med mig mina högtalare till skolan så på matte lektionen lyssna på musik HAHA fett kul vi hade. Aja jag o fiona, gabriella o michelle stannade lite o spelade fotboll med killarna sen så tagga vi hem o dunka med musik i tåget :) sen så gick vi runt lite o så, men nu e jag hemma senare har jag träning men just nu orkar jag nt blogga, har ont i huvudet o min data fuckar helt, ouff. PUSS!



vinnarlåten i melodifestivalen

Låten e faktiskt ganska bra men asso kolla in dansen? helt sjuk asso HAHA inte rätt alls.



Du lät mig förlora för att lära mig att vinna

'
De torsdag idag, haha ba jag som e lite efterbliven men jaja. De va helt chill idag i skolan. Vi har fått våra pinkod o allt till schoolsoft, asso hemsidan e fett tor, skit tråkig också HAHA men ändå så e det bra o veta när man har prov o allt spc när man är sjuk hemma. Efter skolan så kom Fiona hem till mig o vi skulle plugga till samhälle imorn, PROOOV! hah okej o vi typ kan fortfarande inget , det e sjukt mkt som man ska kunna :/ jag ska kanske tagga till gymmet med mamma om hon orkar -.- äntligen e det fredag imorn, veckan har faktiskt gått snabbt o de e bra hihi, ska se om jag ska vara med älsklingen på lördag, yey, saknar min gulleplutt. PUSS!



Wish cancer got cancer and died:(

när jag ser bilden känner jag mig fett envis. Tänk vad mycket jag har som det här barnet inte har?
Han skulle gjort allt för en bit macka och ändå så går vi runt o gnäller på allt och vill bara ha mer o mer.
Jag skulle kunna göra vad som helst för att hjälpa barnen. STOPA FATTIGDOMEN!



Meningen som sårar mest... '' jag litar på dig.. men säg inte till nån.''

ignorera allt det där bak! haha helt kaozze!



Vem har sagt att jag inte kan laga mat?

Gjorde precis fattiga riddare med smoothie och glass! så jävla gott asso! men det blev för mycket grädde så mår illa igen haha men snart ska jag kolla på nån skräckfilm för har inget annat o kolla på hihi annars tar jag de ba lungt.
Det smakar nästan som pannkakor :P



stannar hemma...

Idag så stannar jag hemma för att jag har fett ont i magen. oherregud bilden e helt cp på mig heheh.
åhh, vad ska jag göra håller på o dö , finns de ingen ba grej som hjälper mot magsjuka? asso allt suger! Jaja ska försöka somna om och kanske mår bättre sen o så ska jag kolla på Happy feet 2 , yey! HAH o så blev jag så jävla sugen på att göra fattiga riddare när jag skulle logga in på blogg.se ja ni försår kanske vrf. Men men de kommer nog fler helt up o ner inlägg idag, så e det när man har tråk. PUSS!



♥ sanning ♥

- En tjej älskar att ha killens tröjor på sig
- Tjejer älskar att pussas/kyssas. När som helst
- Klicka aldrig upptaget när hon ringer.
- Hon älskar när du skriver "godnatt älskling" när du ska sova.
- En tjejs hjärta har fler hemligheter än Homer Simpsons antal kilo..
- När ni går på stan /ute håll henne i handen och visa att ni är ett par
- När ni myser, håll på med hennes hår eller håll i handen. Och viska i hennes öra att du älskar henne
- Ring och smsa henne ofta! Hon blir bara glad av att se ditt namn på displayen..
- Om hon är ledsen och bara sticker ifrån dig, spring efter! Även om hon säger åt dig att gå
- Tjejer gillar verkligen när killar skickar hjärtan!
- Dissa henne inte överhuvudtaget. Du anar inte hur ont det gör



När din tjej säger "vah" så betyder det inte att hon inte hörde, utan ger dig en chans att ändra på vad du precis sa.

untz, untz .. haha sitter hemma o lyssnar på musik och dansar så klart :) men skolan va helt okey idag. Ist för engelska idag va jag med klass 9 o kolla på när de har spanska för att läraren ville det för att de e knas så jag o siver gick till 9an haha de e fett tunga på spanska HAHA och asso de blev fett knas i pingis salen efter oss igår o rektorn flippa ur på oss så då ist för att vara med på spanska lektionen så städade jag,fiona o siver upp allt , det blev tusen gånger snyggare än va det var från hela början! vi ska få lön för det där haha sen va jag o michelle på världens bebis humör haha typ skratta till allt och ni vet teletubbies? de heter ju tinki winki, dipsi, lala och pho och vi gick runt och sjöng den hela dagen typ HAHA o vi hitta på en egen men vet nt hur den gick till hehe och ni ska bara se min o michelles humor så fattar ni :) Nu ska jag käka nåt o ta de ba lungt,cha cha bitches! haha driv!



När en tjej och en kille bråkar och tjejen till slut säger hejdå, så vill hon aldrig få svaret "hejdå" utan hon vill få svaret "gå inte"

asso de e knas mellan mig o älsklingen , men skiteri ska kämpa o de ska fixa sig! aja skoldagen va helt knas asso alla bråkade med spanska läraren , den där jävla ballongen, pallar inte med henne mer! Sen va de religions prov haha asso jag gjorde verkligen inte det bästa av mig, men tror de blir ett E iaf, jaja bättre än F! efter skolan så stannade jag , fiona, christian, peter o siver o spelade tennis hahah o så jävla roligt vi hade! Jag o fiona tagga ner till consum o köpte chips o cola sen så spelade vi haha största galningarna vi e! haha peter fick damp o typ slängde sitt rack o slog mot borde och den ramla ner från fönstret HAHA vi dog av garv asso, han visste nt att de va öppet o den hamnade i buskar haha sen tönten christian han ba om jag kastar ner mitt så kommer ditt upp , o gissa vad han gjorde hahah han slängde ner sitt också hahah asso pissa på mig nästan! hahah största idioterna! sen spelade vi lite normal o bollen hamnade där var alla stolar står i en hög , så siver går in o letar efter bollen haha o sen boom allting ramlar o siver också , haha dööör, har inte haft så jävla roligt under 1 timme haha ni skulle bara vara där! Vi spelar vidare sen möka någon hahah svär de va en dödsbomb haha alla öppna fönstren o allt haha sen får jag flipp för jag åkte ut o jag slog siver i rumpan med racket haha man hörde skit mkt hahaha han har säkert en röööd rumpa nu! hahah o sen så klart måste han hämnas o han slog så jävla hårt att racket går sönder HAHAHAHAH o herre haha sen han ba hur hård rumpa har du jag ba haha de va du som slog skit hårt o jag tränar faktiskt hahaha där ouff haha alla garva ihjäl sig! jag sprang efter honom och han hade arab tofflor på sig så han sprang skit konstigt o krocka i vägen o skriker att racket e sönder hahaha o ramlar själv hahah asso jag palla nt mer o la mig på golvet o garva ihjäl mig,damn tiderna med de bästa asso, kärlek till er! Jag orkar inte skriva mer om vad som hände haha knas barn...Nu e jag hemma jag ska äta nu o sen ta det bara lungt eller ska faktikst dansa, yeah buddy! sen på kvällen har jag träning, måste träna extra, har tävling snart :)



om du älskar två stycken samtidigt välj den andra, för om du verkligen hade älskat den första skulle du aldrig ens kollat på den andra...


Har alla sovit bra? Jag har iaf vilat ut men nu på morgonen måste jag stressa mig med allt för att hinna till skolan + jag har problem att vakna, jag vill liksom sova på morgonen inte på natten haha. Men iaf måste tvätta håret snabbt orkar nt med mitt hår helt knas asso! det blir fettigt fett snabbt måste tvätta de varanan dag sjukt jobbigt! Måndagar e den jobbigaste dagen på veckan tsm med fredagar, sämsta lektionerna, då har man ingen lust att gå till skolan heller :/ aja nu måste jag fixa det jag ska o vi hörs senare. btw: vet nån vem som vann melodifestivalen? jag hade missat det :( haha PUSS!




natti :)


ska plugga lite till imorn, o messa och kolla på någon film innan jag somnar o mer uppdateringar kmr imorn. PUSS!




Dom som säger "grabbarna före guzzen" har ingen som helst aning om vad dom pratar om. Om du vill din kompis hans bästa så säger du "bror gå till din tjej , jag finns här sen" - gammal men sant!




Nummer 7: En bild från din sommar.



Åhhh! Vad jag saknar sommaren! ta mig tbx nununu!!



några bilder från igår...

HELT CP BILDER!







morning :)


hihi jag vaknade typ halv 8 sen somnade jag om och vakna 1, härligt! har duschat o så pappa städar o snart ska vi äta lunch. På guud jag har ingen aning vad vi ska göra :/ men på kvällen måste jag iaf plugga till religion o jag vet nt äns vad jag ska plugga! nu har jag inget mer o säga. E inte på humör idag för en grej :( PUSS!




de va party


Min lilla galning Delsy fyllde år och vi gjorde en överasknings fest åt henne, de va typ Claudia som fixa allt vi va hemma hos henne. Vi dansade mycket, tårta, snacks o fest drama haha vad är en fest utan drama? Men vi hade det sjukt kul o såå... typ sista halvtimmen så var vi tvungna att gå ut o de regna, inte så passade, tråkigt med regn, men ändå kul haha aja men bilder från idag kommer när Claudia har lagt upp bilderna på sin blogg för att jag gjorde inga bilder :( vad ska man säga mer? vi hade det iaf sjukt kul o fick lära känna ny personer :P aa men de va det som va en liten hemlis för tänk om Delsy kolla min blogg så skulle det nt bli någon överaskning, aa men ni förstår. Nu så e jag hemma hos pappa o ska bara ta det lungt, jag tror nog att jag ska vara uppe hela natten idag har ingen lust att sova hihi, kommer blogga mer imorn o kanske lite ikväll. PUSS!




tråkigt?

kolla min och veronikas blogg, kommentera och sprid så är ni gulliga :)
http://polskii.blogg.se/



hemligt

Jag kan direkt inte säga vad jag ska göra idag för då blir det ingen hemlis! Men jag säger sen vart jag var o.s.v. när jag kommer hem. Just nu så är jag hos mamma, vet nt vad jag ska göra, va ute med hunden nyss, härligt väder idag faktiskt! Inte för kallt och inte för varmt, vååår! men saknar ändå sjukt mycket till sommaren! Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer! jag kommer uppdatera mer sen! PUSS!



IF SOMEONE HATES YOU FOR NO REASON, GIVE THAT FU*KER A REASON ..




OMG! rihanna o chris brown dejtar igen!

Neeeeej, det kan inte vara sant! Nu rapporterar en källa till People att Rihanna och Chris Brownhar återförenats och är tillsammans igen. "De är tillsammans igen. De bryr sig om varandra, säger källan." Paret är just nu tillsammans på en av Sean "P. Diddy" Combs hem på Miami Beach's Star Island. Källan tillägger: "Även om Chris är bedrövad över vad som hände är han verkligen glad över att vara ihop med kvinnan han älskar igen." Detta är ju heeelt sjukt -Rihanna förtjänar någon bättre! / Posh24


Asso jag tycker att rihanna borde dumpa honom nu om det inte blir försent! För det han har gjort mot henne o allt. Själv så älskar jag chris browns låtar med det är en annan grej som hände mellan de och så är de tillsammans igen! Vad tycker ni om det här? Bra eller dåligt? KOMMENTERA!



få mig aldrig fall för dig om du inte är redo att ta emot mig.

Skolan va helt okej idag, ganska chill faktiskt! Efter skolan så spelade jag o killarna pingis i skolan, haha
fan att en person måste möka så att det stinker i hela rummet, bläää! O nu e jag hemma ett litet tag o har ätit pankakor o tagit det lungt, e fett trött idag! Och vet ni? jag har varit utan smink hela veckan, såå skönt. Är stolt över mig själv :P jag tror nog att jag ska fortsätta så 1. Jag behöver inte sminka mig till skolan 2. Det tar tid på morgonen 3. det är jobbigt att ta bort det på kvällen 4. Det försöt huden! okej, haha nu överdriver jag lite men så är det! Nu ska jag packa mig, för ska vara hos pappa den här helgen och ska på träning snart. PUSS!



tips för att slippa finnar!



Visst är det obehagligt med att vakna och se en stor finne i ansiktek! Låt inte finnarna förstöra dagen för dig! Här kommer några tips på hur du kan få bort finnarna eller inte syns lika mycket :)


  1. Citronsaft
    Gnid färsk citronsaft på dina finnar med en varsam hand. Blekning egenskaper citronsaft ljusare hud och därmed minska sitt utseende. Dessutom tar bort det översta lagret av huden där bakterier växer och kontrollerar infektionen. Således frisk underliggande huden avslöjas. Om du tvekar att använda koncentrerad citronjuice på finne som man fruktar att det kan orsaka hudirritation, då kan du späda den med rosenvatten.
  2. Tillämpning av Ice
    Detta är ett enkelt sätt att bli av med finnar över natten. Du måste packa upp lite krossad is i en aluminiumfolie för att förhindra dem från att få smälte snabbt. Därefter läggs den i en plastpåse och linda upp förpackningen med en tunn handduk. Nu gäller det över finnar i 10 till 15 minuter. Detta kommer att krympa porer tvingar olja och smuts ut av det. När de två största bovarna är ute, kan du förvänta dig finne att klara upp på nolltid.
  3. Tandkräm
    Du kan bli av med finnar över natten med hjälp av tandkräm. Många människor tycker att det är mycket bra för detta ändamål. Ta lite tandkräm på fingertoppen och applicera det på finne på ett sådant sätt att hela finne täcks upp med tandkräm ordentligt. Lämna det på finne natten. Nästa morgon när du tvätta bort det med varmt vatten, kommer du bli glatt överraskad över resultatet. Tricket är att tandkräm absorberar all olja från finne och minska dess storlek så mycket att den blir osynlig. Men det är en tandkräm med gel innehåll inte lämpar sig för denna behandling.
  4. Bakpulver
    Bakpulver anses som en av de bästa hem rättsmedel för att bli av med finnar över natten. Förbered en tjock pasta med en kopp bakpulver, 3 msk salt och lite vatten. Gnid pastan försiktigt över de drabbade områdena av ansiktet att göra små cirkelrörelser. Lämna det på akne för några minuter och sedan tvätta ansiktet med kallt vatten. Den exfoliant egendom saltet tar bort döda hudceller från porerna. Den bakpulver mjuka upp huden och återställa den normala pH-balansen i huden. Som ett resultat rensar finne upp snabbt.
  5. ägg mask
    En enkel ägg mask kan hjälpa dig bli av med finnar över natten från ansiktet. Ta ett eller två ägg enligt dina krav. Bryt dem och separera vita delen av ägg från äggula. Det är äggvitan som du behöver för att gälla som ansiktsmask i ansiktet. Håll det i ansiktet över natten och sedan tvätta med kallt vatten.
  6. Tvål skölj ansiktet med tvål och vatten för att minska finnarna. För bättre resultat gör det varje morgon och kväll!
  7. Mindre smink! Använd inte så mycket smink på ansiktet, som faktiskt gör att du får mer finnar än du redan har! Föresten varför ska man ha smink? Du är säkert mycket snyggare som naturlig :) Det är helt okej med mascara med foundation är inte alls bra för din hud! Försök att minska med sminket.


Lycka till! :)





Ni har väl inte glömt att det är kvinnornas dag idag?




DAGENS SÖTNOSAR ♥

HAHA jag väljer ut 2 st, orkar inte med 4 :P


Sarah Hugolf
Hassan Abed



LAST TIME




du skäms att vara med din mamma 1 timme i stan..tror du hon skämdes i 9 månader med magen i stan??

förlåt för dålig uppdatering igår, men hade mycket att plugga och det ska jag göra idag också, sorry.
Men man måste ju plugga jag kunde fan allt på provet, förutom 2 uppgifter haha men nu e det fortsättningen på det här provet och det är mycket mer att plugga! :( åhh, men sen e de chill nästa vecka, förutom på fredag. Samhälle prov!! Idag i skolan så va de bara chill vi tagga t IP på rasterna o spela pingis haha de va bara vår klass i hela högstadiet, för att åttorna gör prao o 9 va på studiebesök, såå skolan va vår! haha men idag va de elevensval så vi fixade pjäserna o så , men idag va fröken ensam med den dära gruppen o vi som fixar allt taggade ner till mellanstadiet och sa vad de ska göra o blabla och vet ni att jag har varit utan smink i två dagar nu?! :) jag ska vara det resten av veckan också haha jag e så stolt över mig, ansiktet måste också vila :) men nu så måste jag börja plugga för på kvällen har jag träning,wihoo .. eller nej ska äta först haha PUSS!



PLUGGA O PLUGGA

fuck, nu så ska jag inte blogga nu ska jag plugga ihjäl mig till biologi provet, de fett mkt som man ska kunna så see yaa



LÄNKBYTE! ♥

Länkbyte med de här tjejerna, Klaudia o Isabel. Fin blogg , de bloggar om sin vardag o lite annat.
Klicka på bilden för att komma framm till deras blogg :)



DAGENS FRÅGA?

svara på frågan genom att skriva en kommentar. Sen så svarar jag på allas svar och då kan man göra det till en disskusion. Dock så tar jag inte med onödiga skit, det tar jag bort och glöm inte att skriva ditt namn!



Folk nu förtiden är stora vid datan och små vid gatan.

första dagen i skolan efter sportlovet, helt normal skoldag... men dagen gick så fort idag. Den tungaste lektionen idag var engelska lektionen då vi bara kollade på film, I robot. Har sett den innan men ändå kul o se den igen :P Vi kolla på filmen för att vi ska beskriva en person från filmen o de e helt klart att jag väljer Will smith :) Nu e jag hemma o ska käka nåt snabbt o så ska jag ta de lunt o bara kolla på tv, som vanligt, senare på kvällen har jag träning. PUSS!



LÄNKBYTE ♥

Kolla in den här söta tjejens blogg, hennes blogg e sjukt fin o alltid rolig att läsa...
klicka på bilden för att komma till hennes fina blogg!



GODMORGON ♥

Har alla sovit gott? det har jag iallafall, aa o nu ser man massa med "K.bry ansikten" haha.
Jag har ingen ork alls att gå till skolan, men jupp de måste man. Efter skolan så ska jag kanske
träffa älsklingen, om han orkar -.- annars så blir det hem o tränna lite muskler o plugga säkert.
Som vanlig så kommer det fler inlägg efter skolan. Ska försöka blogga om de ni har önskat er också :)
PUSS!



KÄRLEK TILL LÅTEN! ♥

GOD NATT! ska inte sova direkt nu, men ska bara kolla på tv lite o försöka sova tidigt, skolan börjar ju imorn :/



Nummer 6: En tid du saknar

HAHAHA gammla tider, saknar!



tröttnar på det här...

vi har bara kollat runt på bilar nu i typ 3 dagar, asso oh va jobbigt! de va kul första gången ba "wiie vi ska köra i en ny cool bil" , aa okej jätte kul känsla men sen efter typ tusen gånger så e de så jävla tråkigt o idag va jag helt piss på det här o mamma lät mig nt stanna hemma så jag satt i bilden o sura haha men ärligt de va sjukt jobbigt som helst man ba men ta den där bilden hon ba nej jag måste se andra bilar för de kan vara ännu bättre -.- jaja sen så tagga vi till lidl o skulle bara handla en grej men vi köpte sjukt mycket. Nyss så gjorde jag min egna hamburgare, skit god, jag kan göra bättre än de i donken o max o alla de dära :P nu ska jag ba ta det lungt o ladda ner några bra låtar... oherregud det är skola imorn, neeeej! ouff va sportlovet gick snabbt! :/ PUSS!



MÅR SÅ JÄVLA DÅLIGT!

ärligt jag kommer typ spy snart! Jag känner mig konstig, fick ont från ingenstans i magen,bläää! ohh :( hatar det här...äre nån som e vaken o har inget o göra? + de finns ingen bra film på TV o jag har inget o blogga om, jobbigt :( kommer typ döö snart. Vill ha min älskling brevid mig nu,saknar honom!



har inte så mycket att skriva om dagen...

asso dagen va helt knas, jag vakna o så e bara lille syster hemma o jag fråga var alla e klockan e bara 12?! sen så kom mamma hem vid 1 o då skriker hon på mig o frågar vrf jag nt e klar? jag ba wtf? du sa aldrig att jag skulle vara klas 1 hon ba jo innan jag gick hemifrån jag ba haha trodde du att jag hörde när jag sov? men aja sen så hade jag en halvtimme på mig att duscha,torka,håret,sminka mig o äta! STRESS! sen så åkte vi alla till södertälje och kollade på bilar, mamma ska typ köpa en volvo , en stooooor hihi så vi satt o provkörde 3 st o vi bestämde oss för en silver men mamma ska tänka på saken tills på måndag sen så får vi se vad de blir. Alla blev hungriga så vi åkte till donken o käka och vi tog med oss hunden o vi ville inte lämna henne i bilen så vi gömde henne, haha alla stirra på mamma för att hon hade så stor mage haha sen så ser man min huds huvud haha men ingen sa någonting,som tur. Efter att alla 4 tjockisar har ätit färdigt så åkte vi till min moster o mina kusiner, gullepluttar! att vara barnvakt borde man få känna miljoner! de e nog de jobbigaste jobbet! haha men vi satt o snacka lite o lalala sen va de dax att åka hem o nu e vi hemma jag gör inget speciellt, ska nog ducsha snart. PUSS!



Nummer 5: En låt som påminner dig om gammla tider.


haha klaudia o sara kommer ni ihåg när vi va i grönan förra sommaren o typ sjöng (skrek) den här låten hela tiden, tills vi tappade rösten!! HAHAH glömer aldrig!



Vi spottar på marken, när det finns folk där ute som förtjänar det i ansiktet!

GOD MORGON ALLA! Jag vaknade vid klockan 12.00 , nu ska jag duscha och sen får vi se vad jag ska göra idag.
Jag har en fråga till er. VAD VILL NI ATT JAG SKA BLOGGA OM?

  • Tävlingar?
  • Tips?
  • Dagens frågor?
  • Länkbyten?
  • Bloppis?
  • mer bilder?
  • mer musik?
  • mer om mig?
  • Nyheter?
  • Skvaller?
  • flera frågestunder?
langa en kommentar om vad ni tycker jag ska blogga mer om. De behöver inte bara vara de här t.e.x. som jag skrev, jag vill veta vad just DU vill att jag ska blogga om...

PUSS!



mamma mia

jupp, nu ska jag kolla på den filmen, fett länge sen ju! sen ska jag duscha o så e det premiär på spartacus klockan 22.00 , har längtat så jävla mycket asso! ouff hoppas den nya e lika bra som den förra för han som spelade spartacus förra gången dog :( aja PUSS!



du kallar henne hora för att du aldrig fick chansen att kalla henne älskling

Nu e jag äntligen hemma, haha men först så gick vi runt o kollade på bilar,volvo. Mamma tänker på att köpa en ny. Sen åkte vi till cykel affär, vi hitta en cykel till mig men vi väntar med det. sen så gick vi till siba såg en bra kamera men jag hitta en bättre i elgiganten. Mamma sa att hon köper en till mig när jag hittar min gammla :/ aa då får jag väl leta på... efter så åkte vi till rusta o där möte jag på ewelina, i rusta så köpte vi med massa saker.
I elgiganten spendera vi skit mkt tid juh, mamma köpte en laptop till min lilla syster, hennes första data, haha jag kommer ihåg den känslan. Men aa sen så köpte jag nytt minneskort, eller mamma haha. Nu så ska jag snacka med min pappa på skype och fundera hur jag ska göra bilder när jag inte har nån kamera nu -.- PUSS!



INTERNET FUCKAR!

åhh, de blir ett sent inlägg idag för att internet har inte funkat hela dagen alltså tills nu! Och igår var de ingen singnal på mobilen så man kudnde inte ringa eller messa! skti jobbigt! Men aa iallafall nu har jag ätit o så , ska snart åka med mamma till kungens kurva o kolla i lite affärer kanske köper nånting :) o de värsta just nu är att jag inte hittar min kamera :( jag har ingen aning om var den kan finnas! tänk om jag har glömt den någonstans eller tänk om nån har baxat den? asso jag vet nt ;( eller så e den hos pappa helt enkelt, men om inte så får jag väl hitta på nåt annat sätt att göra bilder tills jag hittar min kamera. aja hej då ska dra nu. PUSS!



GOD NATT!




EN GREJ JAG MÅSTE SÄGA.

jag ÄLSKAR er mina fina läsare o speciellt när ni kommenterar, fortsätt så!
Då blir inlägg o allt mycket bättre, kärlek till er!



HISS eller DISS?

jag hissar lätt, vad tycker ni?

jag ska nog köpa såna eller vita till sommar och massa med andra tygskor. Har redan rosa converse, men har tröttnat på de o nu har jag svårt för mig om jag ska köpa de här snygga usa converse eller vita? Man kan köpa de i eurosko eller dinsko, kommentera om era åsikter :)



Dom slutar snacka med dig, sen börjar dom snacka om dig.

om dagen: idag så spenderade jag dagen med mamma o lilla syster, först tagga vi till högdalen för att mamma skulle fixa en grej o sen så åkte vi till globen där så gick vi runt lite, åhh såg as snygga skor men hade inte mycket pengar med mig o mamma vägrade att köpa de till mig, hon e säker rädd för att jag ska ha snyggare skot än henne ha-ha -.- men aa sen så köpte vi lite andra grejer sen så kom pappa dit också, sa typ bara hej o hej då men aa vad gjorde vi mer? kolla lite saker i olika affäre, sen så skulle min lilla sysyter klippa topparna men de blev inte så o då klippte min mamma sig istället, tjejen klippte min mamma jättefint så jag tror jag ska gå ditt nästa gång jag ska klippa mig :) vi prata mycket o hon e grek o jag e ju halvgrek vi snacka lite så, jätte trevlig person. Sen så föredrog hon en olja typ till håret som gör att det blir volym i håret, de räcker bara att spreja i topparna på håret o så luktar det jättegott, så vi köpte den hihi.. ska nog prova på nåt nytt shampo till håret o där fanns de alla möjliga men de ska jag köpa en annan dag.


Här kommer bild på sport-bh jag köpte:


Oljan till håret, som alla tjejer borde ha! Man använder den efter att man har tvättat håret, när håret är lite fuktigt. Man kan köpa den i affären headspot t.ex i globen men affären finns på flera ställen. Har redan använt den och den ger bra volym, e stolt över den o de borde ni också vara så de e bara o köpa :)






Just nu vet jag inte vad jag ska göra, e hur trött som helst, så ska bara ta det lungt, ha de bra! PUSS!



HAPPY BIRTHDAY JUSTIN BIEBER! ♥

Grattis justin bieber, nu är du 18 år, en vuxen kille. Due stark, skit i alla haters, vi belibers finns alltid för dig!
Fortsätt att vara stark, vi kommer älska dig vad som än händer.. hoppas du kommer ha en bra födelsedag.
Och glöm inte oss som vi inte glömer dig! Här kommer en bild bomb med justin bieber...










bilderna blev lite knas o hullerombuller men de får bli så...





»Namn: [Fyll i ditt namn]
»Ålder: [Fyll i din ålder]

»Om mig: [Här kan du skriva lite kort om dig själv]