Lika som bär!

Justin Bieber och Paul Wesley ser ut som sammma kille - bara lite ålderskillnad emellan.
Bär blir ju bara sötare med tiden... Men är inte Justin snäppet hetare än Paul ändå?



She can fuck u good, but I can fuck u betta!




Jag kunde dö för dig , men nu är du död för mig.

Är hemma nu, har precis ätit och nu ska jag ba ta det lungt. Jag ska packa mig till Wirre, ska slagga hos henne. Sen så kommer vi göra massa med roligt. Ska åka o möta henne i gullmars vid 6 så jag har tid på att blogga. Jag måste få tbx mina läsare, den har sjunkit på den här sista dagarna , inte alls bra :( så nu ska jag göra några inlägg + några tidinställda inlägg hihihi det blir massa med nyheter,fakta,tips o.s.v. håll ögonen öppna. Sprid min blogg också :) PUSS!



tips!




GODMORGON ♥

Nu har jag fått tbx min internet , eller fick den igår men min data har fått nån virus o den ville nt tända sig igår, de va det värsta som kunde hända :S men jag ska gå o duscha nu o sen ska jag o mamma åka till Nynäshammn o gå en lång promenad sen så ska det koma nån släkt o vi ska hämta de. Efter det tror jag att jag ska slagga hos Wirre är inte helt 100! och då kmr vi gå ut o fira valborg o hänga med några. Aja mer uppdateringar kommer senare! Har mycket att blogga om! Psst! Glöm inte frågestunden, fråga på fortfarande!!



ska kriga efter internet imorn! måste blogga!




DATASALEN ;)

arkiv bild

Är i datasalen o har lite tid över att blogga. Jag har fortfarande inte fått tbx min internet o så, e fett arg! Och tydligen har aleksandra glömt att gästblogga hehehe får väl påmina henne eller hon kanske inte har tid så kan kanske fråga någon annan, men jag hoppas på att få tbx min internet så snabbt som möjligt :) Det är ju mkt roligare att blogga själv, o statestiken har sjunkit o allt! aso det här är inte alls bra!!! Och på mobilen funkar det nt att blogga det funkar bara att skriva rubrik o inget mer :S och det är ju inget roligt att läsa :O men ja nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, efter skolan ska jag gå o gyma iaf. PUSS!




jag skiter i vilken hudfärg, kön , land , religion du har, så länge du behandlar mig med respekt kommer jag att respektera dig!


jaa, det här är ett tidsinlägg o då vet man typ inte vad man ska skriva? HAHA men kolla jag har en fråga till er och jag ber er, kan ni svara på den? Vad tycker ni att jag ska blogga om? vilka dagens tips o.s.v.??




break up to make up


 God morgon! Har alla sovit gott? Det här blir ett snabbt inlägg. För ska åka till skolan snart! Hoppas att det blir en chill dag! aja efter skolan ska jag ut o springa om jag måste plugga så gör jag det förre eller efter hehe. Aja jag kommer nt kunna blogga så ska be någon att gästblogga, jag tror de blir aleksandra igen! Jag ska blogga så fort jag är i närheten av någon data med internet, heheh. PUSS!




INNE och UTE!



Färger


Det är klart att det är färger på kläderna som är inne nu för att det är sommar, men det ska
vara ljusa färger och så e det snyggt med färg på jeansen, det har jag nt sett på länge som mode?

Instagram



Alla håller på med Instagram och nu finns det också på market eller playbutik, så nu e det nt
bara de med Iphone som har det mohaha! Själv så har jag instagram, så följ mig @nicole_stachowska




Fjortisar


Aso fy va fullt de här ser ut! att ha brunkräm o puder i ansiktet o sen e kroppen vit! HAHAHA att man vågade
gå ut så förut! usch va skämmigt! men som tur är det nt så många längre som sminkar och klär sig så längre!
Men attytiden e fortfarande kvar hos några, hahaha!






jag kör med en frågestund!


Fråga vad ni vill och hur mycket ni vill och jag svarar på era frågor när jag kan!




God night!


Det blir nog sista inlägget för idag, ska kolla klart en film som går på kanal 4 just nu. O sen ska jag föröska att somna för att det är skola imorn. Det blev många inlägg om kärlek hihihi men de fanns säkert saker ni nt visste om eller några bra tips, ja vad vet jag vad ni tycker? Därför är det bra om ni kommer med era åsikter :) aja ska göra några tidsinlägg, så jag slipper göra det på morgonen o sen under dagen då jag nt har någon internet! PUSS!




#kärlek 6

10 saker att få honom att älska dig.

Svårt att få killen falla för dig? Här får du några bra tips så att han gör det ;)


1. Få hans vänner att älska dig
Det finns ingenting mer intressant för honom än att få tjejen som ”alla killar vill ha”. Och att alla hans polare älskar dig, är ett säkert sätt att även få honom att göra det. Akta dig för att flirta med dem – få dem bara att tråna efter dig.

2. Lär dig konsten att gråta ( utan hulkningar och rödspräng röst)
När en kvinna visar sin mest sårbara sida appellerar det till mannens primitiva omhändertagande gen. Så träna på detta, men hoppa över snorandet och hulkandet. Tjejer med blå eller gröna ögon har en viss fördel vid dessa gråtattacker då ögonen ser nästan elektriska ut i reflektionen med ögonvitan. Obs! Hela gråtattacken faller på sitt eget grepp ifall du gråter över någonting korkat, litet, oviktigt eller som har med honom att göra. Tårar bör endast fällas över någonting som har med ditt eget liv att göra och som inte har någonting att göra med honom. Annars riskerar du att ge honom dåligt samvete – och allt får då motsatt effekt.

3. Låtsats att du inte har något som helst intresse av skvaller.
Män är generellt skräckslagna över att allt som sägs och (framförallt) görs er emellan ska diskuteras mellan dig och dina vänner (och alltså föras vidare till deras pojkvänner). Så när det kliar i skvallerstrupen, försök att låta bli. I alla fall inför honom. Och allt skvaller du hört, har du absolut inte lyssnat på, för det var så pass ointressant oavsett vem och vad det inkluderade. Begrips?!

4. Be honom att förklara någonting och se sedan fantastiskt intresserad ut.
Be honom att berätta, gärna ingående om någonting på hans jobb, om hans bil eller den där mindre operationen han hade på en gammal fotbollsskada á hundra år sedan. Oavsett ifall du lyssnar eller inte, var imponerad. Notera att balansen där är finjusterad, du får absolut inte vara överdrivet fascinerad men heller inte blasé.

5. Stark men tyst.
”En kvinna som jagar sitt byte i stillsamhet kommer att vinna i längden”. Försök att skriva av hans kompisars sexistiska skämt och lama raggningsförsök med ett knappt hörbart fnitter-leende mot honom. Ge honom senare en vag privat viskning (om vad som helst). Det kan, inför de lama vännerna som nyss testat dig, få honom att känna sig som den mest speciella och utvalda mannen i världen. Det må låta primitivt, men vem har någonsin hävdat att det manliga könet är någonting annat? Även den mest förfinade man besitter alla primära grundinstinkter.


6. Dumpa bagaget.
Allt bagage. Det är därför män är rädda för singlar över 30. Prata aldrig om dina ex och projicera aldrig dina olika rädslor och nojor över honom. Risken är att han dumpade sin förra flickvän av exakt samma skäl som du överöser honom med as we speak.

7. Ring honom aldrig.
Skicka ett trevligt, nonchalant SMS ibland. Undvik sarkasm, i 90 procent av fallen uppfattas inte den genialiska mening du filat på över rosélunchen på samma sätt som du planerat. Låt honom jaga lite och ifall dina nerver klarar det, vänta tills hans frågar varför du aldrig ringer honom. Vid ett sådant tillfälle är det ok att börja ringa, men endast genom en stor selektiv process, även då du känner att du sakta håller på att dö inombords. Låt honom köra sitt race, vill han ha dig, kommer han nog efter dig.

8. Se alltid bra ut
Du kan utan problem vara t-shirts/jeans-tjejen, se bara till att alltid lukta gott, att dina ögonbryn är där se ska vara och att håret är glänsande och mjukt. Om du följer detta slaviskt behövs inte ens något smink. Även när du väl fixat honom, är det aldrig ok att inte fixa till sig, om ens lite, inför sin man (även om han bedyrar att du är hur vacker som helst, hur du än ser ut).

9. och när det är sagt...
… kommer den dekorativa snittblomman aldrig hamna någon annanstans än i sopkorgen och bli ersatt av en ny, fräschare och mer dekorativ. Smarta, starka och roliga kvinnor kommer alltid längre.

10. Ignorera honom.
Om det är någonting som gör en man galen, är det då du, utan någon direkt uttalad anledning lägger i bromsen. Vi har alla stött på män som tycker att det är helt lugnt att inte höra av sig på några dagar. När han väl anbelangar att ringa, var sjukt upptagen men (och detta är väsentligt) med den sötaste och vänligaste rösten någonsin. Berätta gärna hur ledsen du är att du inte har tid att prata eller träffa honom för tillfället. Håll på så länge du tror att han klarar av det, eller tills han sitter utanför ditt hus väntar.


Psst! Hoppas ingen kille läser det här nu, för annars vet de våra hemliga vapen,hihihi!




#kärlek 5

7 tecken på att en kille gillar dig.


1. Tittar han på dig med vidgande pupiller eller lysande ögon? Ögonen är själens källa brukar det ju heta, så titta honom djupt i ögonvitan och du kan avläsa hans känslor som en öppen bok. Funkar nästan alltid, såvida killen i fråga inte har drogproblem vill säga.

2. Kyssarna är en avslöjande faktor, så bra som ingen annan. Känsliga, mjuka, försiktiga kyssar är ett gott tecken. Håller han om ditt ansikte med båda händerna medan han kysser dig är det riktig jackpot, det visar på ömhet, tillit och saken är biff.

3. Blir han nervös och blyg i närheten av dig? Kärleken gör oss alla en smula nippriga och kallsvettiga. Även den mest självsäkra personen, kan bli osäker när han träffats av Amors pilar. Är han för blyg och du känner att ni aldrig kommer till skott? Då är ett bra tips att gå någonstanns där det finns mycket folk eller där det händer saker. Får han annat att koncentrera sig på och nervositeten lättar kan det räcka för att mjuka upp en pirrig själ.

4. Kroppsspråket kan avslöja en hel del om hans inställning till dig. Är kroppen öppen och vänd mot dig när ni möts eller käkar middag är det ett gott tecken. Korsade armar och slutet kroppsspråk är mindre positivt. Metoden ska dock inte brukas på en extremt blyg person som troligtvis är omedveten om hur detta kan tolkas. Typiska spegelrörelser - han lyfter handen ungefär samtidigt som du eller tar sig på håret när ni pratar - är goda signaler. Lutar han sig samtidigt mot dig? Ja, då kan du hala in storvinsten.

5. En gammal klassiker är hans angelägenhet om att få träffa dig och ett enkelt sätt att avgöra om hans känslor bär färgen röd. Sms, samtal eller e-mejl? Oavsett val av kommunikationsväg betyder de alla att han tänker på dig och längtar efter att ses. Ett tips till dig är att vänta lite och låta honom ta kontakt med dig, att vara för påflugen är aldrig bra. Du vill ju inte uppfattas som ett levande plåster. Regeln är enkel: Är han verkligen intresserad tar han kontakt med dig på något sätt.

6. Viktigt när man inleder en ny relation är att kunna prata med varandra och då menar jag att båda parter får en syl i vädret. En kille som pratar om sig själv går till soptippen direkt. Är han mån om att veta vad du tycker, lyssnar noga när du pratar eller ställer mycket frågor, kan du räkna med att han är förälskad.

7. Sista tipset och det allra bästa och mest effektiva i alla lägen … Fråga! Ge fullständigt fan i att det känns pinsamt eller knäppt. Tänk om ni aldrig kommer till skott och missar något fantastiskt bara för att du aldrig tog tjuren vid hornen och verkligen tog reda på vad han kände. Analysera kan man göra tills man hamnar i graven, men vad är det då för mening? Skulle du få ett negativt svar vet du med tusen procents säkerhet och kan slösa din energi på någon annan. Det finns inget så smickrande som att veta att man är omtyckt. Blir svaret nej, har du åtminstone fått chansen att göra en annan människa glad. Vad kan vara mer behjärtansvärt än det?




#kärlek 4

Hur blir man tillsammans?

När du är kär i någon vill du gärna träffa den personen så mycket som möjligt. Ibland räcker det med att få se den andra personen och vara i hans eller hennes närhet.

Det kanske räcker att vara kär på avstånd, men ofta vill man att den andra personen ska vara en del av ens liv. Man vill helt enkelt vara tillsammans med den man är kär i.

Första steget

Det är väldigt olika från person till person hur man går tillväga för att visa att man är intresserad av någon. En del är modiga och säger det rakt ut, medan andra knappt vågar titta på den de är kär i.

  • Ett tips är att försöka prata med den du är kär i. Du kanske kan råka hamna bredvid honom eller henne i matkön, vid busshållplatsen eller i fikarummet.
  • Att i förväg ta reda på personens intressen brukar vara ett bra knep för att få igång ett samtal. Om du vet att han eller hon till exempel gillar teater kan du säga att du ska bjuda någon på teater och undrar därför om personen i fråga kan rekommendera någonting.
  • Första gången ni pratar behöver du kanske inte säga att du är intresserad av personen. Lär känna varandra först. Sedan kan du kanske föreslå att ni gör någonting ihop bara ni två, fikar eller går på bio eller någonting som ni båda är intresserade av.
  • Efter ett tag kan du kanske säga att du tycker väldigt bra om personen och gärna skulle vilja umgås lite mer. Sedan får du se vad han eller hon tycker om det.
  • Om du inte vågar prata med personen alls kan du kanske börja med att skicka ett sms, mms, mejl eller ringa. Då kan ni lära känna varandra innan ni träffas på riktigt. Om personen inte svarar behöver det inte betyda att han eller hon inte är intresserad. Det kan bero på tidsbrist eller blyghet. Försök igen efter några dagar. Om det fortfarande inte kommer något svar måste du kanske inse att personen inte är intresserad. Det kan vara svårt att ta, men det kan ändå kännas bättre än att inte veta. Nu kan du gå vidare med ditt liv och försöka koncentrera dig på någonting annat.
  • Att sms:a via mobiltelefon eller chatta på internet kan vara ett sätt att lära känna människor. Var dock försiktig om du ska träffa någon som du har lärt känna via internet. Träffas på en offentliga plats första gångerna ni träffas utanför nätet, till exempel på ett kafé. Berätta alltid för någon du känner vart du ska, vem du ska träffa och hur ni kan få kontakt ifall du behöver hjälp och stöd. Efter ett par träffar kan du föreslå att ni träffas i grupp, det vill säga att båda tar med sig var någon eller några kompisar och att ni umgås tillsammans.

Om någon vill bli ihop med dig men du inte vill

Det är alltid smickrande att någon tycker om en, men ibland har man inte samma känslor tillbaka. Det bästa är att berätta som det är för personen. Att utnyttja en person, leka med någons känslor eller försätta någon i underläge är fel.

Var rak och säg att du inte känner på samma sätt för personen men att ni kan vara kompisar, om du nu vill det. Visa hänsyn mot den som är intresserad av dig. Det är både modigt och svårt att våga berätta om sina känslor.




#kärlek 3

10 Saker hur en kille bevisar att han älskar sin tjej .

  1. Kysser alltid henne inför sina vänner
  2. Våga att hålla henne i handen när de går ute
  3. Säga jag älskar dig inför folk
  4. Hör av sig till henne
  5. Messar om de ska träffas
  6. Säga att hon är hans allt
  7. Säga att hon är undebar
  8. När de ses gå fram kyssa henne och kramma henne
  9. Inte göma något för henne då mistänker tjejer allt
  10. Och aldrig slå henne!






#kärlek 2

1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen
3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne...
4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du
5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
8. Du älskar att känna personens lukt
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
10. det var bara en enda person som du tänkte på när du läste de här
 



#Kärlek

Alla har säkert varit kära nångång? Då man älskar en person och man blir så avis så snabbt den bara gör nånting. Personen kan såra dig lätt.Kärlek är en väldigt stark känsla. Det värsta är att det finns många nu får tiden som inte vet vad riktig kärlek e för nåt, några e bara tsm o pussas o bara göra såna saker, okej det är en del av vad man gör när man e kär, men det är inte allt! Kärlek är inte bara det!

Det går inte att förklara vad kärlek är, man måste känna det själv! Kärlek kan vara både en bra känsla och en dålig. Den delen som är bra det är när man med sin partner har det perfekt mellan varandra,skickar gulliga sms, gör allt för varandra! o.s.v. men den dåliga delen är den då man bråkar och lämnar sin partner, visst gör det ont? Det är ett sår som tiden inte kan läka. Jo, det e bara så om man verkligen gillade personen men om de va bara en sånt där "litet förhållande" ja då är det svårt att få stora känslor.

De flesta håller säkert med mig o några kanske känner lite annorlunda. Man kan få så många känslor när man e kär, arg,glad, ledsen, advunsjuk, allt! Men är inte kärlek livets mening? Det är det jag tycker iallafall. Men som sagt kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika för olika personer och kan variera från gång till gång som man blir kär. För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång.

Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman. Den här helgen har det handlat lite om kärlek, så varför inte fortsätta lite med det, det är ju ett ganska bra ämne att prata om. Så jag ska fortsätta med några kärleks inlägg under kvällen. Här kommer det lite fakta om kärlek. Kommentera om det finns saker du nt håller med om.

Kärlek eller förälskelse?

Ibland är det svårt att veta om man verkligen är kär. Kanske är du förälskad, bara lite intresserad eller kanske mest tänd. Ena dagen kan du känna dig förälskad i en person för att nästa dag vara jätteförälskad i en annan. Är det då kärlek?

Många tycker att kärlek är först när man känner varandra väl och accepterar varandras bra och dåliga sidor medan andra tror på kärlek vid första ögonkastet. Vad som är kärlek eller inte kan bara du själv avgöra. Kärleken är individuell och ingen har rätt att säga att det ska vara på det ena eller andra sättet.

Kärlek enligt SAOB

Enligt Svenska Akademiens ordbok betyder kärlek: "En stark känsla. Böjelse för någon med en önskan om föremålets lycka och välgång. Glädje och tillfredsställelse över att befinna sig i denna persons närhet och att göra honom eller henne till lags. Innerlig tillgivenhet".

Kroppslig och social kärlek

Rent fysiskt sätter kemiska processer igång i kroppen när vi blir kära. Bland annat frigörs oxytocin, som är det hormon som förstärker banden mellan två människor och ger en känsla av lugn och ro. Både män och kvinnor har oxytocin. Hormonet frigörs vid till exempel beröring, sex, amning och under förlossning.

De kemiska processerna är en förklaring till känslan av rus och glädje. Men det går inte att säga exakt vad som ska hända när vi blir kära. Våra reaktioner beror på förväntningar, drömmar, personkemi, känslor och bakgrund. Redan när vi är små läser de vuxna sagor för oss om sann och evig kärlek och vi härmar de vuxnas kärleksbeteenden. Det vi lär oss som barn påverkar oss senare i livet.

Därför är det är inte underligt att allt ställs på ända när vi blir kära. Vi inser plötsligt att drömprinsen inte kommer på en vit springare utan på en grön cykel. Drömprinsessan kanske har både finnar och dålig andedräkt. Kärleken kanske inte heller varar för evigt.

Första kärleken

Första kärleken kommer när som helst i livet. En del blir kära på dagis och en del först i vuxen ålder, men tonårstiden är ofta en tid då kärleken blomstrar ordentligt. Man får en chans att testa sina känslor på en eller flera personer. Ibland nöjer man sig med att bara titta och drömma och man kan leva en hel vecka på att "hon såg på mig". Ibland får man chans att bli ihop med den man är kär i. Det kan vara en fantastisk upplevelse och en helt ny tid i livet kan börja.

Kär i en idol

Många blir kära i en filmstjärna eller popstjärna i de tidiga tonåren. På så sätt kan man utforska kärlekskänslorna utan att behöva ta i tu med dem på riktigt utan att vara rädd för att bli avvisad. Kärleken till en idol kan vara lika allvarlig som kärleken till en kamrat och precis lika jobbig som en obesvarad kärlek till någon i ens närhet. Med tiden brukar förälskelsen gå över och den förälskade blir istället intresserad av personer som finns i närheten.

När omgivningen inte accepterar din kärlek

Det finns många förutfattade meningar om vad kärlek är och vem man kan bli kär i. Men i praktiken har kärleken inga gränser. Man kan bli kär i någon som är äldre eller yngre, man kan bli kär i någon av samma eller motsatt kön och man kan bli kär i någon som är lik eller olik sig själv.

Att inte bli accepterad av sin omgivning kan vara mycket jobbigt. Ibland kan det vara bra att prata med andra som har liknande erfarenheter, till exempel RFSL som erbjuder stödsamtal för homosexuella, bisexuella och transpersoner.

I en del kulturer väljer föräldrarna vem barnen ska gifta sig med. Det kan skapa stora problem i familjer där man har olika åsikter om relationer. Om du är berörd av det här och vill prata med någon kan du kontakta stödorganisationen Terrafem. Du får vara anonym när du ringer dit och det syns inte på räkningen att du har ringt dit. Du kan även prata med din ungdomsmottagning om du har problem.

När kärleken inte fungerar

Om du har en kärleksrelation som inte fungerer kan det vara bra att prata med någon utomstående. Det är särskilt viktigt om det finns barn med i bilden. Alla kommuner erbjuder parsamtal hos familjerådgivningen.

Tycker inte ni att kärlek bland ungdomar har förändrats? Om man gemför med sån kärlek man ser på gammla filmer? Jag tror inte äns att de var kära så unga? eller?







i mina ögon är du mer än perfekt




ett förhållande utan känslor är som en dator utan internet,det enda man gör är att spela spel.


Idag va jag först klar på morgonen mohahah o jag vakna senast som vanligt :) men vi har precis käkat sushi o vi skulle ha spelar bowling men de va bowling tävlingar på de två ställen vi gick o kolla på. De hade ledigt vid fyra o då ska vi kanske gå o bowla,om vi orkar. Jag fick min mens idag så mår nt så spc bra, wää! Imorn e de skola, den här helgen har gått fett snabbt! Oherre det är akut nu! jag måste på toa! PUSS!




alla vet hur det här känns :(




woop woop!


e ensam hemma nu. Pappa o syrran åkte till några bekanta o jag orka inte följa med :P såå ja nu ska jag ba chilla hemma, men jag e fett hype så typ springer o skriker o dansar o jag venne vad,huset  är helt up o ner. Jag vill åka på nån fest nuu, woop! woop! jag har flätat håret så att jag ska ha lite vågit hår imorn hihihihihhi okej jag ska nt skriva mer innan jag börjar skriva helt skuma saker hihihiihi, ska nog göra en blogg på där var jag bara läger upp bilder på chris brown o justin bieber e så jävla kär i de båda just nu! HHAHAHAHA aso puss o hej då!




dagens tips - större rumpa?

Det finns några som har smala lår och sen så gnäller de på att de har en liten rumpa! Om man vill ha smala lår så får man väl klara sig med en liten rumpa. För att det är ju så om man har större lår då har man också större rumpa! Och de flesta killar tycker att det är fint med tjejer o stora lår, det är inte fult! Visst det är också fint med smala lår, det gäller hur man själv vill ha det, ja ni förstår? så här kommer det några övningar på finare/större lår o större rumpa.

Större lår,mindre mage!

Löpträna kan det vara att börja träna i uppförsbackar eller springa i trappor. Om du vill styrketräna börjar du med övningar som knäböj (sitta ned bakåt), utfall (sjunka ned i friarposition och upp igen, som du ser foto på här nedan) och olika hoppövningar. Böj benen ordentligt – så det känns bra – och hoppa uppåt, mot sidan, bakåt och framåt. Ju mer musklerna utmanas desto starkare blir dem och då även större.



För att få mindre mage är det konditionsträning som gäller för att minska mängden fett, vilket sker generellt i kroppen. Även på magen. Sedan bör du göra stabilitetsövningar för att stärka de inre magmusklerna, som just håller in magen och minskar midjeomfånget. Det kan vara att ligga på rygg och ”cykla” med benen , ligga på rygg och sträcker ut ett ben i taget eller stå i ”plankan”, som du ser här nedan. Lyft sedan en arm eller en fot. Hela tiden gäller det att hålla in magen något och behålla en naturlig svank. Kolla bilden nedan.




Träning för att gå ner i vikt.

Generellt gäller det att öka på förbränningen i kroppen för att gå ned i vikt. Det gäller att förbruka fler kalorier än du äter och dricker för att hamna på ett energiunderskott och därigenom gå ned. Här är konditionsträning perfekt, som att jogga, gå raskt, simma, cykla, åka längdskidor, viss form av dans, gympa, step up… allt där pulsen ökar och andningen fördjupas så det känns något ansträngande eller mer. Då fröbrukas många kalorier per minut och du skapar lättare ett underskott.

Samtidigt gäller det att tänka på hormonerna i kroppen. Att vara mycket stressad och pressad gör att kortisolproduktionen i kroppen ökar. Det är ett stresshormon. Och att då träna hård konditionsträning kan ytterligare höja korisolet. Det kan försämra din form och göra dig sjuk. Så här är muskelträning mer att föredra, eller mer yogainspirerad träning.

Samtidigt är det så klart viktigt vad du äter för att hålla koll på vikten.

Jag tycker också att du bör tänka på vad din kropp består av mer än endast hur många kilo du väger. Muskler väger mer än fett. Samtidigt ger muskler en fast kropp. Och det är musklerna som höjer din ämnesomsättning i kroppen så du lättare håller en bra form. Du kan äta mer och samtidigt behålla vikten.

Jag menar, vem vill vara smal och fet? Det handlar om att vara i god form, ha muskler och att därefter ha en sund fettprocent i kroppen. Inte bara hur många kilo vågen visar


Få bort sista fettet på rumpan

Fettet på kroppen fördelas då om och jämnas ut över hela kroppen.

Samtidigt måste kroppen ha en viss mängd fett för att må bra. Att försöka få bort allt kroppsfett är inte sunt. Vissa elitidrottare måste komma ned lågt i fettprocent för att prestera på topp, men elitidrott är ju inte friskvård utan handlar om prestation och resultat. Som motionär handlar det dock om att må bra och ha god hälsa. Då bör kroppen ha viss mängd fett kvar. Så klart behöver det inte vara några stora mängder. Män bör inte gå under 5-8 % kroppsfet och kvinnor bör inte undskrida 12-15 %. I alla fall inte under längre tidsperioder.


så här vill man ju inte se ut!? Det här skrämmer mig!!


Vad vill ni jag ska ge för tips nästa gång? KOMMENTERA!




Det är precis så här jag känner just nu...




fish and chips

jag kom precis hem vi v i länna o köpte en sån där grej man gör pomes i :) och ja nu ska vi äta fish and chips o kolla på film och mer uppdateringar kommer, PUSS!





Jag gillar blinda, för dom går inte efter utseendet.


e vaken nu o har ätit frukost o så! pappa o lilla systern stressar mig för de vill att jag ska skynda att klä på mig o så, men jag orkar nt hahah de vill gå o bada om inte det så ska vi på bio om inte det så vet jag inte vad vi hittar på men chill kommer det bli iaf. Vi kommer nt spela piano idag för den där tjejen kunde inte idag, sånt händer! Men det kommer koma mer uppdateringar senare som t.ex dagens tips o.s.v. Kommentera de ni vill jag ska blogga om! PUSS!




I'm back..


... på ett tag iaf. Som ni säkert redan vet så har jag ingen internet, men e hos pappa nu o då har jag internet. Men ni har haft Aleksandra som har uppehållt er lite, bra va? ja vet nt hur det ska bli under veckan sen för har ju ingen internet, så aleksandra ska kanske fortsätta att gästblogga,om hon orkar såklart! Men jag ska försöka blogga så mycket som möjligt nu under helgen. Så jag ska börja med att berätta om dagen. De e fredag idag o de va helt chill idag i skolan. På morgonen gick jag ner till vårdcentralen och tog den dära livsmordscanser sprutan, ska ta den 2 gånger till, alltså jag kom till skolan vid 9 så jag slippa fysiken :) aa o så va det normala lektioner o så. På matten gick vi till klass 9 i grupper o de skulle berätta om länder som e fattiga o vi va nån grej från FN från olika länder också skulle vi typ intervjua de o sen välja de land vi ska ge pengar till, haha lite på skoj. Efter det så börja vi fixa bio i vårt klass rum, allt gick bra o så ,de kom fett många barn o vi kollade på myrmobbaren,haha fett tung film ju ;) Efter filmen så chilla jag , michelle, fiona, viken, siver o daniel o lyssna på hög musik! O sen efter ett tag så startade jag ett kuddkrig! HAHAH ni annar nt hur roligt vi hade, alla blev nedslagna o javet nt vad, klassrumet va helt kaos efter oss och bio:n , popcorn va överallt o bänkarna huller om buller o stolarna också o ja ni fattar sen va den massa med kuddar där, men fröken sa att vi nt behövde städa men vi måste städa allt på måndag morgon HAHA o när städerskan kom in i rummet så svimma hon nästan mohahaha! Rolig dag aso! Men nu ska jag tvätta bort sminket o kolla på film o sen får vi se när jag somnar. PUSS!




Tråkiga jag - Wihoooo :(

Jag vet absolut inte om vad jag ska blogga inte på Nicole's blogg , men
ni kan checka in min blogg : Klick bilden så kmr ni dit .

Idag så hände inte så mycket stannade hemma från skolan WIHOO !
Senare så taggar jag ut , och sen blir de sova över hos Weronika(bästavän)
Förresten så tror jag att Nicole får sin internet tillbaka imorgon .
Jag vet Nicole är så mycket bättre på att blogga än vad jag är , men hon bad mig om att jag
skulle gästblogga så länge hon inte får internet tillbaka .
Körde på med 65 situps och 2 minuters planka för nån timme sedan .
Nu så ska jag sitta 90 grader :/
Vill man ha dröm kropp så får man träna !

Snälla lämna inte Nicoles blogg , hon är en skit duktig bloggerska tycker inte ni det ?
Men jag bloggar väl senare så puss ! :*




Självförtroende !

Heej heej , Aleksandra hära , jag vet absolut inte vad jag ska blogga om !
Så tänkte skriva lite om självförtroende !
Min självförtroende var dåligt !
Liksom en person kunde trycka ner mig hur snabbt som helst ,
en person kunde få mig att må dåligt och som skräp på mindre än 1 minut !
Folk tyckte jag var ful och tjock .
Tog åt mig för mycket vad som folk tyckte .
Nu börjar jag få tillbaka min själförtroende .
Ingen kan trycka ner mig eller få mig att känna som skit mera !
Jag återvann min självförtroende .
Nu har jag lärt mig att om nån kallar dig ful/tjock så är de bara för de avundsjuka
och genom att kalla nån annan så tror de att de fina !
OKEJ jag fattar men liksom en såndär fjortis
' Asso cha cha , du är ful , mina ögon gör ont , flytta på dig din jävla smuts '
Sånna folk har SJÄLVFÖRTROENDE som är BRA men de själva vet att deras liv ÄR INTE VÄRD NÅT
så de försöker trycka ner andra och må bättre .
Så snällla !!! Lyssna aldrig på folk när dom säger att du är ful eller nåt sånt!
Tryck på bilden föratt testa DITT självförtroende !



Heej Heej !

Aleksandra hära !
Som ni vet så har Nicole ingen internet just nu och jag beklagar det ! VA SYND !
Så Sålänge ska jag gästblogga !
Jag känner inte Nicole så bra , vi har aldrig träffats och så :/
Idag är det torsdag så det betyder att imorgon är det FREDAG !
Hihihi , men aja jag vet inte vad jag ska skriva mera så !
Jag heter Aleksandra och är 13 år gammal helt polsk , bor i Stockholm i en liten förort vid Norsborg ! Känner inte Nicole så bra vi har ALDRIG träffats men vi måste göra det snart !
Känner faktisk henne tack vare hennes pojkvän från december liksom hennes ex !
Men checka gärna in min blogg : http://baraaleks.blogg.se

Och lämna inte Nicoles blogg , för hon kommer tillbaka så snabbt hennes internet har bestämt sig att avsluta sin semester :)




kan inte blogga,har ingen internet igen :( kmr ha den på lördag. Men aleksandra kommer kanske gästblogga :)




Jag har gått ner 5 kg! :O

hihih fett stolt jag har gått ner 5 kg fast jag har varit lite lat med att träna! Men nu e jag hemma o ska vila lite tills nästa träning börjar klockan 20.00. Jag tror jag ska göra en ny header, för har lite tråkigt :P tycker ni att jag ska byta design? :O



yey,vårkänslan e tbx!

Det är måndag idag och jag är inte i skolan, va härligt! HAHA men ni vet ju att jag har studiedag hihi! Men äntligen så smälter snön och solen skinner ja då får man ju vårkänsla. Jag måste gå o tvätta håret och fixa mig och äta frukost sen så ska jag gå ner till ica o köpa bröd och ägg, på kvällen ska jag göra en äggmask. Sen så ska jag äta lunch, de blir soppa och sen steker jag lite bacon. När jag e klar o de hoppas jag på att jag blir klar vid halv två för sen så ska jag gå till gymmet o gyma från två till 6, de blir en hård träning, för har inte tränat hela påsklovet o efter så ska jag ha karateträning,wey! Men imorn efter skolan ska jag också gyma, tänk er att det är jätte lite kvar till sommarlovet o jag ska ha en snygg kropp, aa då har jag inte mycket tid på mig! Alltså de ska bli hård träning varje dag tills jag åker till Grekland! Förresten gör ni det som jag brukar skriva i "dagens tips" t.ex. mot finnar? jag har gjort några av de sakerna och vet ni, det hjälper faktiskt, så gör det ni också! PUSS!



dagens tips - för en finare hud

Mina Tips för en finare hud!
1- När du duschar se då till att inte få schampo, balsam eller tvålrester i ansiktet, låt därför inte schampot rinna i ansiktet! Tvätta dig inte heller med din duschtvål i ansiktet! Produkterna du använder i håret är inte bra för sitt ansikte!
2-Många billiga produkter även apotekets innehåller saker som i längden inte alls är bra för din hud! typ alkohol och olika kemikalier!
3-Dom produkter jag vill rekommendera som passar alla och är hudvänliga och utan konstiga tillsatser som inte täpper till porerna är Rosenserien och Dermalogica.
4-Använd mineralsmink, jag använder bara ID smink. detta kan du fynda på tradera!
5- tvätta alltid ansiktet med ljummet vatten, varken för varmt eller för kallt!!
6- Får du en finne, låt helst bli den men är du som jag och inte kan låta bli att klämma, lägg först på tandkräm helst över natten och ta sedan papper och kläm försiktigt låt inte dina fingrar komma åt finnen, du har alltid massa bakterier på händerna!

7- Har du problem pormaskar eller bara stora synliga porer? viktigast är att du använder mineralsmink, bra ansiktsprodukter och gör en peeling ett par gånger i veckan, se tips här nedan!
kemiskt peeling är väldigt bra och tar bort pormaskar och minskar porer men detta är väldit dyrt och inget du kan göra själv hemma!

Jag tycker oftast peelingarna man köper är ganska dåliga och DYRA och gör därför egna! Detta blir superbilligt!!

8- MINA BÄSTA TIPS!!
NI MÅSTE TESTA!!

Vanlig peeling perfekt  både för torr och fet hy, du blir supermjuk!
Ta ca en tesked salt och en tesked socker
Blanda i honung så att det blir en fast gegga.
Blöt ansiktet med vatten och massera sedan in "geggan" noga i ansiktet och skölj sedan bort! smörj ansiktet med din hudkräm.

DJUP-Rengörande Peeling för stora porer/pormaskar MIN FAVORIT!! 
Du blir super mjuk och helt ren i huden, porerna försvinner nästan helt!! jag vet att tex många modeller använder bakpulver för en finare hud!
Det kan kännas lite läskigt först när bakpulvret kommer på huden, men det blir kanon, jag lovar!

tag ca två teskedar bakpulver
en tesked vatten
en tesked citronsaft (jag har en sån där plast-citron som innehåller citronsaft( köp på ica, billigt och håller väldigt länge i kylen) Blanda ihop!
lägg på "geggan" snabbt i ansiktet, den stelnar fort i glaset. lägg dig ner i ca 5-10 minuter då bör masken ha stelnat.
skölj och massera samtidigt bort med ljummet vatten!
viktigt att smörja ansiktet efterråt!

Allt du behöver för båda recepten!
Socker, salt, honung, bakpulver, citron och vatten






gårdagens outfit! asso jag  har verkligen ingenting att göra idag! nån som har tips på nåt roligt man kan göra? eller är det nån som vill träffas idag? som tur så håller snön på att smälta! haha alla ska till skolan imorn, men nt min skola mohaha vi har studiedag så vi börjar på tisdag med engelska prov! igår så kolla jag på titanic men såg nt klart den så jag ska gå o göra det nu. PUSS!



alla har ju varit små




trololol


Ignorera rubriken haha. Jag e vaken o klar o fixad o allt de där! Nu väntar jag på pappa som ska hämta mig och så ska vi åka på en kurs på piano, ska lära mig att spela det, om jag tycker det kommer bli kul så kommer jag nog börja på de. Det är alltid kul o kunna spela nån instrument :) och idag ska jag fan ha bättre uppdateringar, men har ju ingen internet utan får låna syrrans data. Mamma har åkt o hämta den nya bilen hon har köpt, jag tycker att bilen e fin men jag gillar nt färgen , den e typ mörk o samtidigt ljus blåa! Jag tyckte mer om den andra bilen för det var typ bers blåå färg, så fiin! men ja de blev den blåa :/ och mamma ska nog sälja den bilen vi har nu o lala men de nt min grej att fixa! Oherre har ni sett vädret idag, aso jag mår fan dåligt av de här, det ligger typ 1 meter snö och det är april, men jag har tydligen hört att det kan snöa enda till maj! oh neej så långt får det inte gå, jag vill ha sommar! OMG det är bara 2 dagar kvar på lovet och på tisdag ska vi till skolan,noooo! Och det börjar närma sig till resan till göteborg, gud va tiden går snabbt! okej innan jag stänger av datan har jag en fråga till er! Vill ni att jag ska göra en ny bloppis på bara jeans,leggins o kortbyxor? Kommentera det ni tycker/vill... sen så äre nån som vill göra något på söndag,har inget planerat. PUSS!




mellan benen har du värsta scenen. Du är portvakt jag är utanför entren...tuung låt!




bad uppdate today

sorry för att jag inte har bloggat under hela dagen men jag har inte haft tid att blogga o så. Men idag så va jag med min älskling delsy och vi tagga först till plattan o gick runt lite o så sen så tagga vi till skärholmen för vi hade inget o göra i plattan hehehe och aa vi gick till åhlens o bomba med perfym haha delsy köpte en aluminium ballong typ o hon prata skit roligt haha fett söt! oherregud de va en skit ful kille som kriga för mitt nummer o herre!usch! men aa sen så träffa vi snorungarna som vi hade träffat igår också haha fett söta men aa lite irriterande. Och yes jag köpte den där L.A hoddytröjan, yey! aja mer uppdateringar kommer imorn. PUSS!


HAHA söta delsy som inte vill bli fotad!




snabbt om idag

Det blev inga bilder från idag, vi hade glömt det helt! haha men vi hade det fett nice, vi tagga till T-centralen aso alla va där! kaose! men sen så åkte vi till liljeholmen o träffa några där sen följde de med tbx till plattan, eh vi gjorde inte så mycket, snackade bara mest o så men hade sjukt kul. Och delsy spruta perfym i sina ögon haha knasunge! Och jag kom hem vid 7. Har varit i t-centralen 3 gånger i rad hahaha men man har alltid nåt o göra där, men vi va också i globen, men fett trååkigt däär! aja orkar inte skriva mer för har inte heller mycket mer att skriva, jag ska kanske vara med Delsy imorn också annars så ska jag träffa älsklingen och om inte det så ska jag iaf träffas med nån! heheh och så har jag flipp just nu för min Wi-fi på mobilen funkar inte och då kan jag inte ta emot sns på whatsapp, oherre vad jobbigt, FML!





stress




Jag ska träffas med Delsy och Veronika snart och jag har bara hunnit att äta frukost, måste fan sminka mig o torka håret!
Jag gillar inte att stressas! haha jag e helt kaose, men bilder från idag kommer säkert och mer uppdateringar, PUSS!




Har alla sovit bra?


Mamma väckte mig när hon gick till jobbet, typ vid 7, så tidigt! vill sova! men men jag har precis fixat mina naglar, jag måste bli van att använda de! Jätte konstigkänsla. Nu så måste jag damsuga hela huset och äta lite snabbt. Sen så ska jag åka till Stan o träffa någon. PUSS!




dagens tips- finare mage

1. Ät & drick LÅNGSAMT
Lägg märke till matens färg, form, doft, smak. Du njuter mer och övar upp förmågan att känna när du är mätt.
Häll inte i dig vätska. Du sväljer mycket luft som bildar gaser.

 2. Tugga MATEN noga
Du blir mätt på mindre, får färre gaser som sväller magen, matsmältningen fungerar bättre.

 3. Drick vatten!
Helst 6–10 glas vatten om dagen. Vatten är väsentligt för alla kroppens processer, inte minst matsmältningen.Smaksätt med lime/citron om du tycker att vanligt vatten är trist.Dra ner på läsk och sprit, som är som snask: många kalorier, ringa näringsvärde!

4. Ät mindre men oftare

Runt 5 mindre mål per dag är bättre istället för 3 stora. Då hålls förbränning och energi på en jämn nivå.
Risken för att du småäter minskar.1; Cirka 3 timmar mellan målen är en bra tumregel.

 5. Minska portionerna
Ett knep är att byta ut standardtallriken på 26 cm mot en som är 22 cm. Då krymper portionerna med cirka 20 procent.

 6. Ät tillräckligt med protein
Du blir mättare av protein än av fett eller kolhydrater vilket gör att du frossar mindre.
Satsa på cirka 100 g smalt kött/150 g fisk vid huvudmålen.

 7. Sätt fart på magen!
Väck kroppen med 2 glas vatten före frukost.
Pressa en halv citron i det ena. Citron stimulerar magsafterna och får fart på matsmältningen.

 8. Ät en fiberrik frukost
En fiberrik frukost kickstartar din förbränning!
Fibrer håller igång tarmarna och gör att kroppen absorberar kolhydrater långsammare.
Du får bättre matsmältning, mer energi och längre mättnadskänsla!
En skål med flingor som innehåller MINST 6g fibrer per 100Ì´1;g är ett bra försvar mot wienerbröd till förmiddagsfikat! Gröt är ett annat fiberrikt val.

 9. Gör mackan smalare
Välj fullkornsbröd hellre än vitt. Håller dig mätt!
Är mackan mellanmål? Ta bara en brödskiva. Är det lunch? Ta två skivor.
Se upp med smöret! Ett tunt lager räcker för att framhäva smaken. Byt ut ost mot något smalare: rökt kalkon eller kyckling, bönor och sallad?

 10. Ha nyttiga snacks nära
Frukt innehåller ett socker som kan lindra ditt sötsug men även, liksom grönsaker, mättande fibrer. Med sunda mellanmål framför näsan minskar risken för att du äter chips och andra kaloririka snacks.
Ställ ut frukt och bär i en fin skål eller korg. Skär upp älsklingsgrönsakerna i stavar, ät som mellanmål under dagen. Cocktailtomater är också praktiskt.

 11.Se upp för socker
Forskning tyder på att kolhydrater som snabbt höjer ditt blodsocker kraftigt stimulerar din insulinproduktion, en signal till kroppen att lagra fett runt mage, lår, höfter... Exempel: godis, bullar, potatis, pasta, vitt bröd...
Socker kan även ge dig gaser. Detsamma gäller artificiella sötningsmedel.

 12. Rensa kroppen
Ett enkelt sätt att rensa kroppen från gifter som orsakar ballongmage är, enligt den indiska ayurveda-filosofin, att smutta på hett vatten. Enligt den indiska hälsofilosofin slappnar tarmarna av så att slagg lättare ”spolas ur” kroppen.Tips: Häll upp kokat vatten i en termos. Ta några klunkar då och då, helst var 30:e minut under hela dagen.

 13. Hjälp magen på traven
Förstoppning kan göra det väsentligt svårare att få upp byxgylfen. Sätt fart på magen med linfrö som är en fiberskatt! 3 matskedar krossade/malda frön i frukostyoghurten, lunchsalladen eller soppan är ett enkelt, billigt sätt hålla magen i trim.
1; Du kan också testa psylliumpulver (finns hos hälsokosten), som görs på plantagoväxten.OBS! Drick mycket vatten till!

 14. Gå dig lättare
Raska promenader är lågintensiv träning där du arbetar vid ungefär 60–70 procent av din maxpuls. En perfekt takt för fettförbränning och bättre kondition!
Gå inte fortare än att du kan prata obehindrat. Då arbetar du vid cirka 60–70 procent av din förmåga.
Går du raskt i 45 minuter 4 gånger i veckan kan du tappa 7 kilo på ett år. Utan att äta mindre.
Går du med stavar ökar din energiförbrukning med upp till 55 procent.
Går du med viktmanschetter på armar/ben eller med 2–4 kilo böcker i en ryggsäck ökar din kalorikonsumtion 5–15 procent. Obs! Även skaderisken ökar. Bär inte mer än du orkar!

 15. Skippa hissen
Ta trapporna! Vardagsmotion bidrar mycket mer än man kan tro till att minska midjemåtten.

 16. Koppla av
Är du ofta stressad? Varning: stressen kan göra dig tjock! Stress sätter fart på hormonet kortisol, vilket meddelar kroppen att ”det är dags att samla fett för svåra tider”. Stressvikten sätter sig ofta runt buken.
Bra anti-stress-tips:
Andas! Avslappnad bukandning ger större lugn, mer syre och kraft än grund andning från bröstet. I österländska kulturer hävdar man att djupa andetag ger dig syre nog att helt smälta maten. Det håller dig slank.
Sov sött! Sömnbrist har samma negativa effekt som stress: kroppens system jobbar sämre. Inte minst matsmältningen!

 17. Sträck på dig
Du andas djupare och ser betydligt slankare ut!

 18. Bannlys bantning!
Många har förstört sin förbränning genom att hoppa på bantningsflugor. Visst går du ner, men du går i regel upp igen lika fort.
Amerikansk forskning visar dessutom att du går ner lättare när du satsar på att äta mer frukt, grönt och fibrer i stället för att nitiskt räkna kalorier.


Lycka till :) 




svaren och vinnaren!

Inte de bästa ringarna, men ni fattar!

 
Och vinnaren är....




Och ja, om du har en blogg sebbe? så kan du väl skriva den i en kommentar så att jag kan länka dig :) Och så kan du väl kontakta på på Facebook , klicka HÄÄÄÄR! Skriv till mig så att jag vet hur du ska få ditt påskägg,GRATTIS! :) 




flygande bebis!


Nu e jag hemma o ska äta snart men jag ska ta o blogga lite först :) Jo idag som sagt så va jag med ewelina i plattan, så jävla kallt de va o de fkng regnat o så kallt! men aa vi va där en stund. Sen så tagga jag till Klaudia vi va hemma hos henne en stund och vi snacka om några saker o så. Sen så tagga vi till Farsta Centrum o vi köpte lite där men Klaudia va efter en tjocktröja och de fanns ingen där så vi åkte till plattan o vi gick på drottningsgatan och efter att vi har gått in i tusen affärer så hitta vi till slut en tjocktröja,yey! HAHA och utanför en H&M affär så va de en gumma som satt o spela på världens minsta gitarr och blunda och vricka på huvudet hela tiden, utan stopp! och hon spela nt på gitarr utan det lät bara dong...dong...dong... haha vi dog av garv , det såg så roligt ut! och efter att vi gick ut från affären så fortsatte hon,herregud , det är att inte ha ett liv, men samtidigt så tyckte jag synd om henne men, men. Ah sen så gick vi mot blåa gallerian och ja galna Klaudia istället för att gå ner vanligt på trappan så åkte hon ner på där var vagnarna åker på och hon flög ner o skrek "Niiiiicccoooollleee hhhhjjjäääääällppp jaaaagg koooommmer döööö" och så på slutet så flög hon fram och man hörde bara splash! oherre jag visste vad jag skulle göra , jag o hon kunde bara inte hålla oss för skratt! alla stirra på henne o garva! Hon såg ut som en flygande bebis! HAHAHAHA jag orkar inte mer, ni borde bara se det där vi satt o garva i tusen år! Och hon fick sår på magen, oj oj! Men aa hon ville inte att jag skulle skriva det på bloggen men haha jag gör det ändå! Jepp men nu så ska jag ta o käka något o kolla upp vad jag ska göra imorn, see yaah! PUSS!

Dagens putte lilla inköp:




" Le mot de som vill se dig krossad, det krossar de att se dig le"


 Oherre har nt så mkt tid att blogga, ska bara säga snabbt vad jag ska göra. Okej, nu e jag stressad för ska träffa ewelina i tuben om 2 min och så åker vi till stan hon ska köpa lite saker sen så åker jag till Klaudia och vi ska vara hemma hos henne en stund sen så tror jag att vi åker t stan o shoppar lite! PUSS!




sex AIN'T better than love




vatten i sängen


blev väckt av pappa o lillasysyter när de attackera mig med vattenpistoler så att mitt hår blev blött o täcket. haha men de fick sin hämd mohaha men aja skulle helst vilja sova lite till men som vanligt går de inte, så jag ska gå o fixa mig för vi ska åka till några bekanta o jag hoppas på att vi nt är där hela dagen för e så trött o orkar nt mer. Men imorn blir de inga gäster o påskmat haha utan ska nog träffa älsklingen. PUSS!



finn 3 fel

Den som hittar felen får en stor länk + påskägg! Och jag säger det är inte alls lätt att hitta felet!


Svaret kommer inom några dagar efter att det har komit några gisningar.
Lycka till! :)



hemma o proppmätt!

Nä, nu räcker det med all påskmat, orkar nt mer!  Fast imorn ska vi ändå till några gäster och äta ännu mer! + att det e smingus dingos (stavning) imorn alltså typ vattenkrigs dagen i polen så det ska bli skoj! Och jag har glömt vilka tider som är öppna i gymet så ja jag skiterii att träna hela veckan , haha inte alls bra efter så mycket mat :/ Nu så ska jag kolla på en rolig film på kanal 4! Oherre jag skulle skriva något men jag kommer inte ihåg vad hehe PUSS!


förresten var det här dagens outfit :)



Vi delade på kärlek. Jag tog kär du tog lek.

Godmorgon

Vaken och har ätit frukost o så. Jag e fixad för idag o allt. Ska åka till mamma och där ska vi äta påskmat och familjen ska koma o min lilla söta kusin också! hihi de kommer bli knas o jag kommer bli tjockis! Och jag ska vara lite social idag o föröska komucera mer med familjen o alla som kommer vara där, så jag kommer inte blogga så mycket under dagen men de kommer mer på kvällen, det är den bästa tiden att blogga då alla e hemma och sitter framför datan och då har de nåt att läsa, så tycker jag iaf. PUSS!



true!




:O

VILL NI ATT JAG SKA SKAFFA EN FRÅGESTUND? FÖR OM JAG GÖR EN MÅSTE JAG BLI SÄKER PÅ ATT NI FRÅGAR NÅT?



insperation




dagens tips - bort med finnar!

Visst är det obehagligt med att vakna och se en stor finne i ansiktek! Låt inte finnarna förstöra dagen för dig! Här kommer några tips på hur du kan få bort finnarna eller inte syns lika mycket :)


  1. Citronsaft
    Gnid färsk citronsaft på dina finnar med en varsam hand. Blekning egenskaper citronsaft ljusare hud och därmed minska sitt utseende. Dessutom tar bort det översta lagret av huden där bakterier växer och kontrollerar infektionen. Således frisk underliggande huden avslöjas. Om du tvekar att använda koncentrerad citronjuice på finne som man fruktar att det kan orsaka hudirritation, då kan du späda den med rosenvatten.
  2. Tillämpning av Ice
    Detta är ett enkelt sätt att bli av med finnar över natten. Du måste packa upp lite krossad is i en aluminiumfolie för att förhindra dem från att få smälte snabbt. Därefter läggs den i en plastpåse och linda upp förpackningen med en tunn handduk. Nu gäller det över finnar i 10 till 15 minuter. Detta kommer att krympa porer tvingar olja och smuts ut av det. När de två största bovarna är ute, kan du förvänta dig finne att klara upp på nolltid.
  3. Tandkräm
    Du kan bli av med finnar över natten med hjälp av tandkräm. Många människor tycker att det är mycket bra för detta ändamål. Ta lite tandkräm på fingertoppen och applicera det på finne på ett sådant sätt att hela finne täcks upp med tandkräm ordentligt. Lämna det på finne natten. Nästa morgon när du tvätta bort det med varmt vatten, kommer du bli glatt överraskad över resultatet. Tricket är att tandkräm absorberar all olja från finne och minska dess storlek så mycket att den blir osynlig. Men det är en tandkräm med gel innehåll inte lämpar sig för denna behandling.
  4. Bakpulver
    Bakpulver anses som en av de bästa hem rättsmedel för att bli av med finnar över natten. Förbered en tjock pasta med en kopp bakpulver, 3 msk salt och lite vatten. Gnid pastan försiktigt över de drabbade områdena av ansiktet att göra små cirkelrörelser. Lämna det på akne för några minuter och sedan tvätta ansiktet med kallt vatten. Den exfoliant egendom saltet tar bort döda hudceller från porerna. Den bakpulver mjuka upp huden och återställa den normala pH-balansen i huden. Som ett resultat rensar finne upp snabbt.
  5. ägg mask
    En enkel ägg mask kan hjälpa dig bli av med finnar över natten från ansiktet. Ta ett eller två ägg enligt dina krav. Bryt dem och separera vita delen av ägg från äggula. Det är äggvitan som du behöver för att gälla som ansiktsmask i ansiktet. Håll det i ansiktet över natten och sedan tvätta med kallt vatten.
  6. Tvål skölj ansiktet med tvål och vatten för att minska finnarna. För bättre resultat gör det varje morgon och kväll!
  7. Mindre smink! Använd inte så mycket smink på ansiktet, som faktiskt gör att du får mer finnar än du redan har! Föresten varför ska man ha smink? Du är säkert mycket snyggare som naturlig :) Det är helt okej med mascara med foundation är inte alls bra för din hud! Försök att minska med sminket.

 

 

och yes jag vet att jag har redan skrivit det, men som sagt så ville nån att jag tipsar om det igen, så jag gör det nästa tips blir nog om hur man ska få fastare rumpa o lår,så håll ögonen öppna!




Glad påsk :)

På morgonen så åkte vi till kyrkan för att välsigna ägg o kött o lite annat, det är en grej alla polaker gör på påsk. Där så träffa vi kusinerna och några bekanta. Sen så åkte vi till nån vi känner o jag va där med filip,david o domika och aa vi käka polsk påskmat e proppmätt! No more food for today! Vi hade det ganska roligt där! Men vi kunde inte stanna så länge va ba där 3h för nu e man hos pappa de skulle nog bli roligare om vi stanna där till slutet för de e typ då allt det roliga börjar HAHA Imorn ska vi igen t mamma och det blir ännu mer påskmat :O




Jag ska ta bort sminket snart för orkar inte ha smink på mig mer! Och då ska jag också passa på att byta om till pyjamas sen så blir det harry potter på tv, mer än det ska jag inte göra, men jag har så jävla mycket lust att blogga idag :) Men det är nog för att ni har börjat kommentera mycket,blir så glad och statestiken höjs och då får man ju lust att blogga, ni som bloggar själva vet hur det är! Men jag blir så jävla arg för det funkar nt att lägga upp bilder! Ska försöka fixa det, eller så e det bara nåt fel på laptopen eller på blogg.se , gud va jobbigt! PUSS SÅ LÄNGE!





I wanna dance...




istället för picnik.com

Jo, de ska ju ta bort picnik och då har jag hittat en hemsida där var man gör precis samma saker som på picknik, men det bästa är att man inte behöver ha prenemium! Så de som vill kan klicka in sig till hemsidan HÄÄÄÄR! Nu ska jag lära mig lite mer om sidan! Det ska se ut så här när ni ska in på sidan!:




länkbyte

Klicka på bilderna för att komma till tjejernas blogg. Båda bloggar om sin vardag och allt de vill dela med sig.
Så checka in deras bloggar, ni kommer nt ångra er!





Som sagt om ni vill ha länkbyte med mig då är det bara att kontakta mig o säga att du vill ha länkbyte och så fixar vi det. PUSS!



"Du kan leka med din penis, men inte med mitt hjärta."


Ska nog sova snart, eller nej ska kolla på film hehe. Imorn ska jag t kyrkan o vi polacker tar typ ägg o annan mat o typ välsingnar de, polska maffian vet vad jag snackar om ;) Och jag fick massa med kommentarer om vad som ska bli nästa "dagens tips" och jag kommer försöka göra alla de ni sa :) de va nån som ville att jag skulle tipsa om finnar men de har jag dock redan gjort men jag kan göra de igen,inga problem. Ha de bra! PUSS!



"FB STATUS"

Rony BM - Bror! Skit rolig kille! Snäll o söt, men tjejer han e upptagen!
Awate Amha- Skit snäll o rolig!
Mert Toast- Känner inte så bra, men e snäll o fin :)
Michael Calderon- Söt!
Hassanen Kadhim- Killen har ett hjärta av guld! Fin,snäll o söt! Tjejer han e singel men killen vet vad han vill ha!
Sabina Dzakulic- Söt!
Natalie Gomez- Fin! Vill lära känna bättre!
Sharrolitto Yacoub- söt o säll.
Raman Singh- Snäll!
Medina Bieber- Saknar fett mkt! alltid kul o vara med! Snäll o söt!
Emma Kult- Vill lära känna bättre, fin o säkert snäll!
Monika Mourad- Världens gulligaste tjej! Snäll o fin!
Julia Ketolainen- Vill lära känna bättre! söt!
Alex Peric- Rolig o snäll!
Alain Castro- Känner inte men säkert snäll!
Daniella Stenholm- Gullig,snäll o fin!
Ceren Avsar- Jätte trevlig chey! Fin o snäll.
Christian Koso- Tönt! men snäll haha
Alice Nordén- Saknar dig fett mkt! Snäll o söt!
Fadi Alnaser- Känner inte så bra, men snäll.
Tanja Racetovic- Saknar dig! Måste träffas! sööt!
Nicole Wiak- Vill lära känna bättre! Söt o fin!
Willson Nyori- Känner nt så bra men snäll!
Roger Asp- Känner nt bra...
Cristiano Russe- Fin o snäll.
Emma Kung- snäll o söt! Vill lära känna bättre!
Trudi Isaksen- Älskling! Kaxig brud, akta er! Men fett snäll o fiiin!
Jennifer Gewriye- Snäll!
Elias Elush Nourazar- Snäll :) Känner nt bra.
Helen Jonas Abrahalei- Rolig, snäll o söt.
Aleksandra Nowicka- Min polski! Måste träffas! Snäll, fin o söt!
Husbyn Roope- Känner nt, fb vänner ba.
Micaela Caroline Leon- Känner inte men söt!
Simon Djurgårn Hellqvist- Känner nt bra.
Ibrahim Akouri- Snäll o fin!
Karen Råggywood Harutyunyan- Rolig, fiin...
Siver Sher- Sjukt snäll!
Hermona Abraham- Min galning! Snääll o söt!




följ mig på instagram så följer jag dig :)

@nicole_stachowska




GratisKläder.se

På gratiskläder kan du vinna presentkort jätte enkelt. Jag har precis blivit medlem och har redan 600p, sjukt bra ju :) Det är bara att länka sidan lite då o då och sen logga in på sidan så kan man få upp till 30p! Det är gratis att bli medlem, så vrf vänta? Bli medlem HÄÄÄÄR! annars går det bra att klicka på bilden nedan. Lycka till :)




e så jävla hype! måste ut o skrika HAHA

PUSS PÅ RUUUMPHAAAN!



TIPS - Hur du får en fastare rumpa!

 

En enkel rumpövning som du kan göra hemma är denna

Såhär gör du:

Ligga ner på Mage eller välj att stå upp

-Spänn rumpan så mycket som möjligt och håll kvar i några sekunder.

-Slappna sedan av

-Upprepa detta moment ca 8 gånger i rask takt

-När du kommer till 8onde gången så spänner du i 12 sekunder

-Upprepa


En annan övning som kan hjälpa dig få en fastare rumpa är att springa i uppförsbackar, det är extremt jobbigt för den ovane men efter ett tag så kommer du att märka resultat. Och att gå upp för trappor ger bra resultat, skippa hissen :)


Andra övningen du kan göra när du t.ex springer.

Såhär gör du:

- Gå ner på knä med höger fot.

- Låt vänster fot stå upp i 90%

- Sen så går du upp och ner igen i samma ställning men byter fot,

så att vänster fot ska ner på knä.

- Fortsätt så ett tag, man kan gå i en ring o göra det.

- Efter ett tag så ser du ett resultat.

 

Lycka till :)



Vad vill ni att jag ska ge tips på sen? Fastare bröst? Finnare mage? Hur man tar bort porer? Längre ögonfransar?

Kommentera det ni tycker som ska bli nästa "dagens tips" :)




PÅSKLOV!

äntligen påsklov! vi hade halvdag idag, aso de va ba chill , sen så fixa vi lite fler grejer i skolan. Vill gå ut men alla e fortfarande i skolan haha men ska ringa delsy o sen om hon har slutat o då ska vi ut o hänga lite o sen ska jag springa med ewelina. PUSS!



NEEEEJ!

NEEEJ! VRF?! :( Är det någon som vet något som är liknande till picknik? Fett gulligt om ni kommenterar det! men alltså nåt annat än photoshop o picasa, finns det några andra som är lika bra o lätt använda som picknik?



oherre

cha cha! skoldagen har varit helt chill idag, jag har fixat mycket med fredags-bio som vi fixar åt låg o mellanstadiet för att tjäna in pengar till vår resa till göteborg! Men idag så tagga jag, viken o siver med mellanstadiet till en teater, de va från 5-9 år men vi skulle ju bara se den för att få ideer till våra pjäser hehe men den vi kolla på va faktiskt helt  okej, inte så tråkig heller :) O så har jag skrivit prov idag o jag hoppas de gick bra fast jag nt plugga ordentligt, höhö men de såg bra ut iaf :P Efter skolan så stannade jag en halvtimme på läxläsning för behöver lite hjälp i matte. Nyss så kom jag hem efter att ha gymmat nu i 3 timmar.. LOL haha men det är värt att göra det så att man får sin "dream body" till sommaren haha och idag på gymmet så fick jag beröm för att jag sprang så bra haha jag sprang i en halvtimme först sakta sen sprang jag 10 min på 15 alltså ganska snabbt sen går jag o gör några övningar till armarna och lårern o sen så kommer jag tbx o springer och snubben breve mig han ba du springer bra, jag ba aa? haha sen han ba vi såg dig springa förut , ska du springa igen? Jag ba aa haha sen han ba du e jätte duktig hihi o jag ba tack haha visste aldrig att jag skulle få höra det för att jag har världens sämsta kondis! Men den ska bli mycket bättre, promise :) aa men jag e fett trött, ska gå o duscha, jag tror inte att jag ska ut o springa idag med ewelina, orkar inte! så nu ska jag ta ett skönt bad o sen vila ut ordentligt! Imorn har vi halvdag så tror jag kommer hänga med några till stan efter skolan eller så träffar jag bara nån, aja puss på rumphaan nu!
hah bild från när vi åkte t teatern. Btw: det finns instagram nu på market, men den e lite cp,
bilderna sparas inte där var de ska, de finns ba på instagram helt cp haha så vet nt hur jag ska lägga ut bilderna? -.-Följ mig om ni vill, inte direkt att jag vill ha många följare men aa om ni vill gör det :) Nicole_Stachowska



Äkta vänner ser de osynliga tårarna medan de falska tror på de falska leendet ..

de va chill i skolan idag! spanska provet gick bra, hon rättade det på plats och då hade jag rätt på alla sidor förutom sista o de 7 sidor, o jag menar att jag hade alla rätt! men sista sidan fucka allt! de va några meningar jag fick fel på o då hon ba du får göra omprov på bara de här o hon gav big ett D! åh bitch! Jag skulle få ett C på provet annars! och hon sa bara t mig o siver att göra om den sista sidan men nt de andra, hon hatar mig verkligen! men jag bryr mig fan nt för jag hatar henne mer! aja imorn så ska jag, viken, sara o siver tagga tsm med hela mellanstadiet till nåt studiebesök för att kunna få insperation till pjäserna, vi kommer bara missa några lektioner, (yes) sen till lunch så kommer vi tbx... har geografiprov till imorn :( aja nu så ska jag ba chill o plugga lite har fan skit ont i magen, *prut prut* haha driver men aa PUSS!



home sweet home

e hemma nu. Skoldagen va helt chill idag o så, på religonen så kolla vi hela lektionen på någon tecknad film om nån person HAHA aja men nu e jag hemma o jag måste plugga stenhårt till spanska provet som vi ska ha imorn, sen ska jag till gymet. På onsdag har vi också geografiprov, usch nej! men på torsdag har vi halvdag o så på fredag e det påsklov, yey! Jag har ingen lust att blogga så mkt idag . PUSS!



dagens tips - hur gör man så att håret växer snabbare?

1.Om du fönar håret (helst ska man inte göra det, det sliter håret nåt så extremt), avsluta alltid med att föna kalluft, och varje gång du har tvättat håret så sköljer du det med kallt vatten! Detta gör att porerna i hårbottnen stängs och fräschar upp din hårbotten! Borsta inte heller håret förren det blivit torrt, om du verkligen måste så kamma bara det försiktigt! Detta gör inte bara att håret växer fortare, det gör att det blir friskare och glansigare!

2. Vill du att ditt hår ska växa och må bra är det viktigt att du äter en nyttig och allsidig kost och får i dig alla nödvändiga vitaminer, mineraler och antioxidanter. Undvik eller dra ner på så kallad skräpmat som innehåller mycket fett och salt. En del vitaminkomplement kan också boosta din hårväxt, särskilt B-vitamin, betakaroten och silica.

3. Ditt hår behöver rejält med fukt för att hålla sig friskt. Se därför till att du lägger en hårmask med jämna mellanrum, gärna en gång i veckan. Satsa på en som är anpassad efter din hårtyp. Applicerar du inpackningen i handdukstorkat hår och låter den verka i en varm frottéhandduk blir den ännu mer effektiv. Satsa gärna på varianter som innehåller sheasmör eller avokado-olja, som hjälper dina hårstrån att inte brytas av.

4. Precis som din kropp mår ditt hår bra av en massage då och då. Eftersom din hårbotten är täckt av ett lager smuts, gamla hudceller och olja kan hårstråna ha det svårt att växa igenom detta. Ge din hårbotten en rejäl massage i ett par minuter när du schamponerar i duschen. Då blir din hårbotten riktigt ren! Massagen sätter också fart på hårsäckarna och blodtillförseln, vilket speedar på hårväxten ytterligare.

5.Att stylingverktyg som din fön eller locktång sliter på hårstråna är knappast någon hemlighet. Se därför alltid till att du applicerar en värmeskyddande produkt innan du börjar styla loss. Allra bäst mår ditt hår ifall det får självtorka. Känns fönen som ett måste, kanske du kan ge ditt hår en ledig dag i veckan från stylingen? Ett annat tips som sägs motverka att håret bryts av är att sova med håret uppsamlat i en hög, lös tofs.

6.Att stressa mindre är viktigt för din hälsa, men visste du att vardagsstressen kan ha en förödande effekt på ditt hår? När du är jäktad minskar tillförseln av näringsrikt blod till hårsäckarna, vilket gör att ditt hår mår sämre och också växer mindre. Vill det sig riktigt illa kan du utveckla stressjukdomen alopecia areata, vilket innebär att du kan tappa allt ditt hår.

7. Att klippa håret var 6-8:e vecka får det inte att växa snabbare. Men däremot ser den regelbundna toppningen till att ditt hår håller sig friskt. Att vänta 3-4 månader mellan varje frisörbesök innebär visserligen att ditt hår hinner växa ut längre men eftersom dina toppar troligen är så slitna då måste frisören klippa av mer hår än om du hade gått på regelbundna toppningar varannan månad. Att klippa lite ofta ger alltså ett friskare – och längre – hår på sikt.

8. Sedan är det så att håret slits mot kläderna om man har det utsläppt.. :O

9. På sommaren växer håret fortare,vilket beror på solen, vi är gladare och rör på oss mer!

10. Det beror på håret, så ja ni får prova massa med andra saker och sen så gå det bra med att använda inpackningar :) lycka till!



Justin Bieber - boyfriend

Jag blev skit glad när jag hörde den på The voice! Jag doog och fick tårar! Bästa låten på The voice just nu! Jag
skiter i de ska bomba med den här låten som rihannas o adels låtar o alla de dära, de ska göra samma grej med JB!



1 april

ska ni lura någon idag? Jag ska försöka men jag har ju inte de bästa skämten ju, hehe ska kanske googla om de..
godmorning! De e söndag idag o mamma kommer säkert städa hela huset idag o jag måste hjälpa till.. men annars ska jag ut o göra något! aja måste duscha nu en snabbis och fixa mig oh aa som sagt får vi se vad jag ska göra.. PUSS!





»Namn: [Fyll i ditt namn]
»Ålder: [Fyll i din ålder]

»Om mig: [Här kan du skriva lite kort om dig själv]