åhnej orkar inte!

Har haft träningsvärk hela dagen från igår, för jag hade ju träningsläger hela dagen, kan knappt göra någonting. Men jag har flätat mitt hår typ nyss, ska ha lockigt/vågit till imorgon :) Aja ska bestämma vad jag ska ha på mig till imorn och noppa ögonbrynen lite. Sen så ska jag kolla på en film o ska sova tidigt idag, för det är ju skola imorgon och måste vara pigg :) Men på morgonen ska alla mötas i medborgarplatsen för vi ska på Moské besök, vi håller ju på med Islam på religionen o vi ska ha prov på det, så de blir nog bra för oss, men det blir säkert kul o vi tjejer måste ta på oss typ kläningar elr aa nåt för att täcka oss haha. Efter ska vi tillbax till skolan och fortsätta den långtråkiga skoldagen. Efter skolan ska jag nog inte göra så mycket, men på kvällen har jag träning(standard). Under veckan ska jag också sälja saker från bloppisen, men det är mycket kvar så kööööööp! Nu finns det inte så mycket mer att säga sålänge, så GOD NATT!



vad händer i kändisvärlden?

Rapparen Lil Wayne ser fram emot att utöka sin familj ytterligare! Även om han är en cool rocklik rappare tillika sexsymbol så har han alltid varit familjeorienterad och han avslöjade nyligen för MTV att han längtar efter att gifta sig: "Jag kommer att vara lyckligt gift" berättade han. Han skojade också till det: "Jag kommer förmodligen springa nedför altargången och jag kommer säkert att glida in i präsen som om det var min homie."

Ha! Vi kan knappt vänta tills vi får se dig springa nedför altargången Weezy! Vad tror ni? Kan ni se Lil Wayne som en äkta make? (MTV)
 
 



Finally Found You




#onlygirlsthings




några bra TIPS på att gå ner i vikt, snabbt!

  • Bantning: Först och främst finns det ingen sådan “snabb viktminskning diet” som kommer på egen hand lyckas få dig att kasta dem pounds. Någon diet som gör försök att göra det kommer bara att äventyra din hälsa. Ha alltid i åtanke att din viktminskning diet är bara en del av hela din viktminskning program, är det inte hela och själen i det. Följ en diet plan som är rik på fibrer, extremt låg fetthalt, måttligt låga i kolhydrater och måttligt hög halt av protein. I enkla ord, välja en massa sallader och gröna bladgrönsaker. Undvik alla fet och stekt mat, skära ner på ris, och ersätta rött kött med hög proteinhalt saker som fisk. Framför allt, dricka massor av vatten eftersom det hjälper att rena och avgifta systemet.
  • Övningar: Det bästa övningar för att gå ner i vikt är de som hjälper dig att bränna det maximala antalet kalorier. Delta i några högintensiva konditionsträning aktiviteter som löpning, simning, raska promenader, cykling, squash, aerobic övningar, etc. Det finns inget substitut för att utöva och du måste acceptera det, oavsett om du gillar det eller inte.
  • Muskeluppbyggnad: Styrketräning är en av de bästa sätten att gå ner i vikt eftersom den hjälper processen muskelbyggande. Muskeluppbyggnad kräver kalorier och därför mer muskler du bygger, desto mer kalorier du bränner och ju mer vikt du förlorar!
  • Yoga: Yoga har en viktig roll att spela i viktminskning. Det finns vissa specifika asanas som tillsammans med andra fördelar, också leda till sund viktminskning. Ashtanga yoga, Bikram Yoga, och vissa tekniker Pranayam som kapalbhati och bhasrika pranayam är kända för att spela en viktig roll att kasta dem extra pounds.



10 saker...

 
 
  • Min biologiska pappa bor i grekland.
  • Jag älskar djur. Mest mina 3 tjockisar!
  • Det här är min adra blogg.
  • Jag har haft navelpercing
  • Jag blir lätt kär (nt bra)
  • Jag älskar att lyssna på gammla låtar
  • Jag kan räkna till 10 på japanska :)
  • Jag kan inte leva utan min mobil!
  • hatar lakris , blää!
  • Jag träna balett när jag va skit liten



misslyckade skönhetsoperationer

Det ser så roligt ut! hahaha men ändå skit dumt, perosner som är fina som de är gör operationer och blir bara äckliga. Och det kostar så mycket, jag skulle blivit galen om det hände mig haha.. här får ni några exempel.
 
oherregud! haha vad tycker ni om skönhetsoperationer?
 
 



äntligen fredag :)

when your ex says "you'll never find anyone like me" reply with "that's the point"

är det bara jag som tycker att den här veckan har gått skit långsamt? Men ändå så är det äntligen fredag! Det va skit äcklig mat i skolan, det va tonfisk med nånting haha så gick hungrig hela dagen. Ska packa mig till pappa, ska vara hos honom den här helgen. Imorn ska jag på gymnasie mässan , nån annan som ska gå? Men aja om 2 timmar ska jag tagga på träning,haha seriöst jag orkar verkligen inte, men måste träna för att hålla mig i form :) Sen en viktig sak, jag har ingen aning om vad jag ska blogga om! HJÄÄÄÄLP MIG! säg vad ni är intresserade av. aja PUSS!







BILLIG BLOPPIS!

BILLIG BLOPPIS! kan KANSKE byta ut mot andra saker.
Alla saker är nytvättade när ni får de. 
Jeansen jag säljer har jag aldrig använt! SPRID BLOPPISEN!

Edhardy tjocktröja, både för tjejer och killar! Bilden fortsätter på baksidan också Storlek: S Pris: 150 kr
 
Edhardy t-shirt. Storlek: XS/S Pris: 80kr 
 
Gråa leggins. Använt få gånger. Storlek: XS/S Pris: 50kr
 
Gråa jeans, med skin på knäna.Aldrig använt. Storlek: 27 Pris: 80 kr
 
Jeans leggins, Storlek: S Pris: 40kr SÅÅÅÅÅLD!
 
Leggins.Aldrig använt. Storlek: XS/S Pris: 40kr
 
Leopardleggins från H&M. Storlek: XS/S Pris: 60kr
 
Leopard tröja från H&M . Storlek: XS/S Pris: 30kr
 
Jeans, aldrig använt. Storlek: 27 Pris: 100kr SÅÅÅÅÅÅÅLD!
 
Jeans leggins, med svart skin på knäna.Aldrig använt.Storlek: S/XS Pris: 80kr
 
Leggins. Använt några få gånger. Storlek: XS/S Pris: 60kr
 
Magtröja.Använt några gånger. Storlek: 36 Pris: 20kr
 
Mörkblåa jeans från cubus.Aldrig använt! Storlek: 27/ 34 på längden, de e långa, bra t långa o smala. Pris: 70 kr  SÅÅÅÅÅÅÅLD! 
Hoodie. använt få gånger. Storlek: XS/S Pris: 60kr SÅÅÅÅÅÅÅLD!
 
Parfym, paris hilton, 100% kvar i flaskan! 150 kr. Örhängen 30kr Sminkväska 10 kr. 
Allt tillsammans 180 kr. 
Lilla kepsen, 40kr , blåa kepsen 60 kr..tillsammans 80kr aldrig använt..haha
 
spetströja.använt få gånger. Storlek: XS Pris: 40 kr
 
Svarta leggins, skin på sidorna inifrån och falska fickor.Använt få gånger Storlek: XS/S Pris: 30kr
 
Svarta leggins, med två ränder på låren och knäna som man knappt ser.Använt några få gånger Storlek: XS/S Pris: 15kr
 
Leggins, med två lager. Aldrig använtStorlek: XS Pris: 20kr
 
Kofta typ, använt några få gåner. Storlek: XS Pris: 60kr SÅÅÅÅLD!
 
tröja utan armar. Fin till leggins! Man kan ha den kortare genom att dra upp den eller ha den 
längre ner så att täcker nästan hela rumpan. Storlek: XS/S Pris: 40 kr
 
 
KOMMENTERA HÄR OM NI ÄR INTRESSERADE AV NÅGONTING! ELLER SMS:A MIG 0739994196 (comviq)  ni kan också skriva till min fb @ NIcole 
 
 
 
 
 
 
 
 



18.14

kom hem för ett tag sen. Ska på träning snart men jag håller på o göra bilder till bloppisen som kommer komma upp idag eller imorn :P just nu dog min kamera haha måste vänta tills den laddat lite. Ska hypa med musik lite under den stunden men jag ska ju ändå på träning snart. PUSS!



Söndag

 
 
 
 
Har inte gjort så mycket idag, va bara hos en kompis sådär. Sen komma jag hem o käka o så gjorde jag en ansiktsmask till maskeraden ska ha på onsdag. Nu måste jag plugga lite , förberedda mig t skolan o sen soooova! Vi ses imorn . PUSS!
 



I am back :)

Vad kan bli bättre än ett varmt bad och smoothie ? Sitter ensam hemma hela dagen, så har bara haft mysigt med hunden o katterna , haha men nu ska jag skypà lite sådär o vi ses imorn . PUSS!
 



är det bara jag?

Är det bara jag som inte kan lägga upp bilder? aso det går nt att ändra till kursiv till eller fett, eller lägga upp musikvideo eller bilder! Hela den där raden som finns under rubrik rutan är borta! Det är skit jobbigt för att det är boring att blogga utan bilder o.s.v. .. frågan e, är det så på er också? Annars så tar jag en blogg paus. Annars blir det bara tråkiga blogginlägg.. :/



Tjena Nicole's läsare

Shooo det e Monika Här e min blogg http://dontwakemyup.blogg.se/ gå in på den aja nu e jag på väg o träffa terroristen rania .vi ska typ dra till hökarängen o köpa energidricka o köpa lite fika Hahahah o sen ska vi typ dra till Farsta centrum o sen ska vi till henne . Jag e i trångsund i e nästan framme i skogås jag har fett tråkigt o min batteri kmr dö snart sen jag har två pokaler sitta o prata p man hör typ bara kurva kurva hahahaha aja måste dra nu hej. Då http://dontwakemyup.blogg.se/ lääääääs






»Namn: [Fyll i ditt namn]
»Ålder: [Fyll i din ålder]

»Om mig: [Här kan du skriva lite kort om dig själv]