vår känslan

e hemma nu efter att varit hos frisören. Jag e nöjd, men e lite ledsen för mitt hår e kortare! haha men iaf det gick fett snabbt att klippa mitt hår men sen så skulle mormor fixa sitt hår o hon skulle färga de o klippa så det tog längre tid så jag va helt rastlös så jag lekte med deras söta hund hihi sen så snacka vi o såå, asso inte jag o hunden utan vi tjejer HAHA men aa sen efter det så tagga jag hem o mormor åkte nån annanstans. På morgonen så va det lite snö o kallt ute men när jag skulle hem så kännde jag inte samma känsla de mycket varmare o de blåser inte lika mycket o de e inte samma luft, åhh så skönt nu känns det verkligen som vår, jag ska nog ta fram min skinnjacka, ska köpa en ny också... nu hoppas man bara på att det här vädret håller o blir bara varmare :) Nu så väntar jag tills maten är klar o nu ska jag bara ligga i sängen för jag mår så jävla dåligt, fick mens när jag skulle hem till frisören, o herregud vad det e jobbigt med mensvärk, blää på de!men så e de att vara tjej -.-



MOT FRISÖREN

Ska bara äta frukost o så ska jag möta mormor snart vid tuben o så åker vi till fikssätra o ska klippa oss.
Jag e fett rädd om det gillar att klippa hår jag vill inte, tänk om hon klipper för mkt? tänk om det blir fult? oherregud jag får stress när jag ser att hon klipper av mitt hår, hatar verkligen o klippa mitt hår! Jag får bara stress över att klippa topparna o vad fan skulle hända om jag skulle klippa till en helt annan frisyr, oh nej de e bara att glöma HAHAH men aa hoppas jag blir nöjd med det o hoppas tjejen som ska klippa mig e bra på de här!



hemma...

eh e hemma nu, va ba med älsklingen, vi gjorde inget spc men fortfarande alltid lika roligt att vara med älsklingen! men aa e fett trött, jag tror jag kommer somna fett tidigt idag... men eh vad ska jag skriva mer?
Imorn tror jag att jag ska åka med mormor o klippa håret, ska klippa topparna, för den behövs verkligen! annars kommer det nt att växa o mitt mål är att min hår ska bli fett långt tills sommaren. Asso jag hatar att gå till frisören, det är hämskt att se sitt hår falla ner på golvet,wää! Jag tror faktiskt att jag ska äta nu för jag har inte ätit nåt idag, inte äns frukost haha. PUSS!



bye

ska tagga nu o träffa älsklingen, de blir nt så mycket inlägg idag, de kmr mer på kvällen. PUSS!



KOLLA IN!

KOLLA IN MIN O VERONIKAS BLOGG! -----> www.polskii.blogg.se



VAKNA PRECIS 13.00

hihi skönt o vakna så "sent" o ingen är hemma, utan jag sätter mig o äter frukost med högsta musik på. haha aa den här e min dag hittills, asso jag har typ inget o göra o inte heller nåt o skriva, hatar de här! jag tror jag ska sitta o bomba facebook eller nåt o försöka fixa headern , asso allt e bara så cp idag! puss o hej då!



Försök aldrig att få tillbaka den som har valt att förlora dig

sitter o surfara på nätet o kollar lite saker, ska kanske beställa lite saker :) efter att jag har kollat runt lite så ska jag kolla på nån film på datan.  Tips på filmer? som ni ser så har headern fortfarande inte komit upp, den e klar o så men det e nåt knas , så de går typ inte att lägga upp den! herregud! på morgonen kommer jag vara ensam hemma, åhh va skönt kommer få sova hur länge jag vill,yey kommer vara pigg o glad imorn. Senare på dagen så tror jag att vi ska åka till mami... asso typ alla sover, de e typ ba 20 personer som sitter o messar med lilla mig men de är sjukt sega hahah såå vakna alla människor vill fan ha lite kul! forever alone? haha... PUSS!










CUPCAKES ÄR KLARA!

HAHA de borde byta namn till cutecakes :)
de e sååå jävla gott!



NUMMER 4: DAGENS OUTFIT




baka cupcakes

haha aa nu ska jag baka cupcakes. PUSS!



DAGENS LÅT!




naw,va söt!

HAHAHA






HEJ DÅ WIRRE!

e helt död på bilden! o de va från igår, alltså de e nt dagens outfit

Nu ska wirre åka hem, ska typ lämna henne i gullmarsplan. Jalla vad ska jag skriva? eh, jo asso header
kommer om någon dag drf jag o wirre faila när vi gjorde den haha så jag fråga en annan tjej o hon kommer fixa den om några dagar, men inte idag iaf, jag kanske kmr ba göra en tillfällig, men aa vi får sen. Jag har inga planer för idag, ska nog bara sitta hemma, kanske hitta på nåt kul hemma. Ha de så bra PUSS!



bad uppdate

sorry att jag inte blogga så mycket igår, men hade ingen tid för det. Idag ska det bli bättre o vi ska göra klart min header, den ska koma upp idag! imorn eller nåt så lägger jag upp det jag köpte,eller behövs det? aa men snart ska vi gå o duscha o sen fixa oss, sen har vi inte planerat så mycket mer. Weronika har sovit över här igen hihi men jag tror att hon ska hem idag! okej, nu har jag inget mer att säga,hörs sen! PUSS!



NY DESIGN!

Såå nu har wirre fixat min design , snyggt? men header kommer snart , vi håller på med den , den kommer kanske på kvällen eller imorn. PUSS!



VI E VAKNA NU!

mamma väckte oss, såå aa vi e pigga nu o allt. Vi har fixat oss ätit frukost. Jag ska packa mig till pappa o snart så ska vi tagga o shoppa lite. Vi somna sent igår för vi kolla på skräckfilmer o allt, skitkul! men mer inlägg kommer senare. PUSS!



OMG! SÅ JÄVLA KATT!

Kolla in hans ögon!! o hans blick , ouff jag döör!



SHOO BRE!

Nu e jag o wirre hemma hos mig hon ska slgga här. Filmen va skit tung, o man typ skratta skit mkt o allt. Vad ska man säga mer!? säger ba att ni ska se den! skit bra asso! haha jag svär att alla blattarna i stockholm va där igår o jaa, katter också men skit i de , jag har min lilla katt, de va ba wirre som sprang efter de haha efter filmen käka vi , wirre käka tacos o jag sushi, såå läänge sen! men aa nu så ska vi nt göra så mycket mer utan bara ta det lungt o vi ska duscha snart o kolla på nån skräckfilm :) hur har er dag varit då? PUSS!



stress!

shoo bre låten!
väntar på wirre nu, e fett stress för venne om vi hinner bussen så jalla wirre! men aa som ni vet så ska jag o hon åka t heron o kolla på shoo bre, o vi kmr träffa vincent o pedro där o kanske viken, hihi wirre vet inget om att de ska vara där också! :P efter bio så ska vi käka där , de kommer säkert vara skit kul, e det nån mer som ska se den idag? premiär på den idag också men aa mer om filmen sen, ska nog nt säga mkt om filmen för de säkert många som ska se den o jag vill nt försötöra för er! men aa nu ska jag springaaa till bussen, PUSS!



HAHAHA

TUNGA DE E! HAHA O SÅÅ SÖT JUSTIN! :) MEN HAN SJUNGER NT SÅ MKT I LÅTEN :/ ELLER?!



PLUGA,PLUGGA O PLUGGA...!

sitter o äter riskkakor för att jag nt får äta kött haha -.- men aa annars de va helt okej i skolan idag. Jag vet inte vrf men det känns som att det är fredag idag,nån som har samma känsla? men iaf så e det fredag imorn,yey o så är det sportlov!! har längtat skit mycket t det! Nu ska jag plugga skit mkt till kemi provet till imorn. PUSS!



BILJETTERNA TILL "SHOO BRE" ÄR VÅRA!

på fredag blir det bio med wirre , o ja vi ska kolla på shoo bre! mer om det på fredag...



...




BOWLING - BILDER




Vi tackar aldrig gud för varje leende... Men vi klagar på gud för varje tår !

e hemma nu efter en halvdag i skolan o bowling :) okej vi börja på morgonen o då va de mässa , de e ju fastan som börjar idag o allt sen så hade vi en chill lektion, sen så va de rast men nt för mig o några till för vi gick t små barnen för att öva på texter o annat , efter elevensval hade vi kemi,chill. då börja det närma sig 12.00 o istället för att käka luch i skolan så taggade vi o käka pizza, nära skolan o sen så åkte vi till gullmarsplan(bara ex skolpoliserna) o där bowla vi, ni vet väl var det är..? de va skit kul o vår fröken e typ proffs på de så hon lärde oss lite extra så nu har jag blivit mkt bättre på det! någon som vågar möta mig på bowling nu? ;) fick typ 3 streik(stavning) haha men aa vi hade de skit kul, medans de andra satt till skolan till halv 4, mohaha! De som e va konstig idag va att typ alla fastar men alla käka pizza o drack läsk o så, men nej, nu ska jag skärpa mig! från imorn så ska jag nt äta godis och kött! haha lycka till mig då! hur ska jag nt äta godis i 40 dagar, skit de här kommer bli svårt, men ska klara det! Nu ska jag ta det bara lungt, kl.20.00 har jag träning, orkar inte -.- bilder från idag kommer snart! PUSS!



KVÄLLENS KATTER!

OSCAR
YOEL
ALEX



KEVIN



CLAUDIA



SVETA



ALICE



SANDRA





kochanie!

Älskling du är det bästa o snällatse man kan få! Jag älskar dig otroligt mycket hjärtat! Du äger hela mitt hjärta! kommer aldrig lämna dig kochanie! du är mitt allt! den finaste som finns! Jag saknar dig otroligt mkt kochanie!
JAG ÄLSKAR DIG ÄLSKLING, NU OCH FÖRALLTID!



LÅGSTADIEFEST!

E hemma efter en långtråkig dag i skolan men klockan 2 så fixade vi lågstadiefest, vi hade bakat köpt 10 kg kilo,
skit mycket chips o popcorn o så ändå va allt slut! vi tjänade 1195 kr , tunga vi e! alla barn typ dansa haha aa nästan alla då man fick gå runt o säga till att de nt ska vara blyga o att dansa o sen lekarna hade de skit kul på, de fick priser o allt, jag tror de e glada nu o gillade festen, vår klass vi har blivit nöjda o vi tycker att den här festen blev mer lyckad en den förra! O nej, jag tog inga bilder fast jag hade kameran med mig, men jag orka inte med det! aja men imorn så e jag bara i skolan till lunch o sen så ska alla de som var skolpoliser i klass sex gå o käka pizza o sen åka till gullmarsplan typ o bowla, skit va nice de ska vara! vi gör det imorn för vi hann aldrig göra det i sexan... den här veckan har gått skit snabbt! o nästa vecka är det sportlov,jippi!PUSS PÅ ER SÖTISAR!



Nummer 3: Bakrund på mobilen.




En hora är någon som säljer sig, inte ditt ex som dumpat dig!




MICHELLE!!

Skolan va helt okej , lite knas här o där men annars e de bra! Men de e ju lågstadiefest så jag o tjejerna tagga o handla godis,chips o allt annat! herregud! vi köpte sjukt mkt med godis vi slösa 500 kr på bara godis, aa ni kan tänka er hur mkt godis det var!! vi köpte faktiskt ganska mycket av allt men mest godis! Efter de så tagga michelle hem till mig och vi bakade sockerkaka, hihi så duktiga vi e! de e nt bara vi som bakar andra bakar kokosbollar eller va de heter o de andra tjejerna gör chokladmuffins så de skit mkt vi kmr ha! jag skiter i om vi har över med godis o allt så ska vi fan ha efterfest för oss själva,yeah! men aa nu är vår sockerkaka klar o michelle tagga till sin träning o efter den så ska hon koma tbx till mig o så ska hon slagga här, haha skit kul de ska bli, vi har köpt chips o läsk till oss sjävla också, så de blir party här hemma också :) men nu medans michelle inte är här så ska jag bara ta det lungt kanske ladda ner nån film som vi ska kolla på. Här får ni bild på vår sockerkaka,haha vill smaka den!!



God natt sötnosar!




Va inte glad att många vill ha dig , billiga varor har många köpare

Vem gillar inte spansk musik? love it!



KUNDE INTE BLOGGA SÅ MYCKET IGÅR FÖR ATT...

Jag kunde inte blogga så mycket igår för att jag inte hade någon internet, men nu har jag den. Jag har duschat o allt e klar med allt , vi har ätit middag och så har jag typ bombat med att göra bilder, så har många bilder att ha på bloggen nu o behöver inte göra några bilder på nåt tag hihi men idag så ska jag kanske gå på bio med mami,
vi vet inte vilken film vi ska se på? några tips? haha eller ska jag övertala mamma att vi ska kolla på sean banan film, jag vet nt vad den handlar om men den kan vara rolig :) Men iaf nu ska jag gå o fixa naglarna. PUSS! :*



tystnaden som uppstår när tvillingarna bråkar och den ena kallar den andra '' ful ''...

Vaken nu o jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. nån som vill träffas? men om inte så ska jag bara ta det lungt hemma kolla på nån film o jag e så jävla sugen på sushi! så jag ska kanske säga till mamma att gå o köpa, de som inte gillar sushi då får ni fan börja gilla det, jag hata sushi också förut men nu älskar jag det! hihi
Jag saknar älsklingen skit mycket! vi skulle träffas idag men de blev ändrade planer men imorn ska jag typ göra det! kommer få flipp om jag nt träffar min kochanie snart! han e mitt liv! men aa va bara tvungen o skriva det! Nu ska jag äta frukost, har inte hunnit äta det än :Smin data e fett seg, vet nt vrf så jag pallar inte blogga mer!



header

som ni kanske redan märkt så har jag gjort en ny header men asso den är bara tillfälig , jag tror jag ska fixa ny design o allt , jag har tröttnat på den här, men först måste jag hitta nån som kan göra en snygg design :) nån här som kan o vill fixa till mig? :O tacksam för svar! jag har också fixat lite annat på bloggen o jag har lagt till några länkar, så ja kolla in de, de finns längst ner på menyn åt höger! :) Om ni vill att jag ska fixa nåt mer eller har tips om nåt så kommentera det också,tack!



GOD NATT!

De går en film på kanal 6 nu , vet nt vad det är för film men jag ska kolla på den ändå, jag har ju ändå inte så mycket annat att göra! Men ska ta nåt litet o äta också för e fett hungrig men jag orkar nt äta haha PUSS!






VECKANS SÖTNOSAR!

2 KILLAR...


älskling- fabian
Fadhi



2 tjejer...

Nicole



Dolores





MIN OCH VERONIKAS BLOGG!

Nu kan ni kika in min o veronikas blogg, vi har en tillfälig desig o header nu ,
men snyggare kommer senrare!Kolla o kommentera o sprid o läs vidare! PUSS!



KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMA TILL VÅR BLOGG! :)




Folk som kan räkna vet att sex inte kommer först....

Änligen fredag!!... de va så långtråkig dag i skolan asso! oh orkar nt mer , ska slänga mig i sängen o sova e så
jävla trött jag orkar nt blogga elr nåt men gör de ändå o så har jag träning idag i 2 timmar -.- Jag vet nt vrf men
jag e trött hela tiden nu för tiden, är det för att det e vinter o de e så mörkt ute? eh,vem vet? men nu är det skönt att det är fredag så jag slipper plugga till nåt , han ba softa i soffan. På tisdag har jag engelska prov o direkt efter ska vi ha lågstadiefest o vi måste fixa allt o allt vi ska sälja o.s.v. de ska bli skit kul, alla barn älskar när vi fixar fester till de, så de posetiva till det o ser fram emot det. aja nu sitter jag o tjockar mig med choklad från alla hjärtnas dag, jag kan bara inte låta bli att äta de! de e så himmla goda! mums! PUSS!



:)




Numer 2: En bild på personen som vet mest om dig.

Michelle - hon åt höger!



Ni säger "släpp honom.." Det är som att säga till en fjortis "sluta sminka dig" nästan omöjligt

Vad ska man skriva?! ehm..jo vi hade ju spanska prov idag i skolan o de gick ganska prov jag trodde att provet
skulle vara mycket svårare men som tur så var det nt det, jag tror faktiskt att jag har klarar mig! Annars så var
resten av skoldagen helt okej, vi har fixat mkt till lågstadiefesten idag o imorn ska de bli lite mer o så ska vi fixa
lite mer med vår gbg resa som vi ska göra i maj tror jag, vi måste planera mer o bestäma allt! Snart ska jag plugga till fysik prov, åhh kill me! jag orkar verkligen inte, de så svårt, de krånliga orden o.s.v. men aa ska plugga mycket iaf o kommer nog blogga lite mer idag än vad jag gjorde igår! PUSS!



aww...! gammal kärlek rostar aldrig

" So today I was in Hallmark buying my mom a Happy Birthday card when I noticed this old man stnding in front of the Valentines card section contemplating which one to get. I decide to go over and I ask him “Are you getting a Valentine’s Day for your wife?” in which he replies 'No my wife died 3 years ago from breast cancer but I still buy her roses and a card and bring them to her grave to prove to her that she was the only one that will ever have my heart' "





‎''Du säger att du inte tror på Gud, men så fort du hamnar i problem så tittar du upp.''

E hemma nu efter en fett jobbig dag i skolan. De va jobbigt för att dagen va skit lång o jag har träningsvärk över hela kroppen! o e skit trött o allt! O ni vet att de e ett virus som finns i lugorna o de as många som e sjuka men som tur e jag bara lite förkyld men det är skit jobbigt! oj, nu kom jag på att jag har spanska prov t imorn, så nu ska jag sitta o plugga ihjäl mig efter att jag har ätit o sen så ska jag på träning, åh nej! -.- PUSS!



ÄR HEMMA NU EFTER SKIDORNA

Halv 10 gick jag ut från huset o skulle ta bussen men så vanligt så missade jag bussen! Sen kom nästa om 8 min
så jag vänta på den o så möte jag typ halva skolan i huddinge station o alla vänta på bussen mot flottsbro. När vi var i flottsbro så fick vi alla lämna våra väskor,byta om o sen fick vi skidorna o allt man ska ha. Okej sen så kriga alla för att ta på sig pjäxorna,skit jobbiga! När man va klar så gick man t den backen man skulle åka på o så börja jag på barnbacken, jag kan ju nt åka! haha jag börja åka på den minsta backen o så ramla jag ändå tusen gånger o krocka i typ alla, de va fett många från vår skola som kunde faktiskt åka o några va som jag o nt kunde åka! men aa efter några förösk så gick jag på den lite större backen, jag vägra att åka ner först men till slut så gjorde jag det, dios mio! de va en marddröm haha asso jag åkte o ramla jag kom upp o ramla o.s.v haha o så blev jag en snögubbe för jag fick all snö på mig! Men dagen va skit rolig o de e skit roligt att åka skidor men de e säkert mycket roligare om man kan åka skidor...! O jag vricka foten men jag märkte nt att jag gjorde de, jag märkte det när allt va klart för jag kunde nt gå på min fot, de gjorde svin ont! O jag såg massa med små barn typ 6-8 år o de åkte tusen gånger bättre än mig, haha skämigt! de åkte från den största backen som jag aldrig våga en gå upp på! haha e fett avis på de, att de redan kan åka bättre än mig :/ Men de roligaste va att åka upp med liften haha fett kul ju, man ba sitter o softar o åker upp hihi men dagen blev lyckad iaf! Jag ska kanske gå med michelle,viken,niklas, vincent o älsklingen på lördag o åka , de e nt säkert men jag måste lära mig att åka utan att ramla o kunna bromsa! haha aa vi får se hur de blir med det, de fan nt lätt! Här kommer bomb med bilder o några e fett knas! HAHA
OMG! HELT RANDOM BILD! JAG VET FAN INTE VAD JAG GJORDE DÄR! HAHAHAHAH


KNAS BILD! HAHAHA





21/1-12 DU & JAG!

Det är ett datum att minnas , det va då det blev du och jag! Dagarna med dig är de bästa! Dina kramar värmer. Du har byggt upp mitt liv på nytt, du har gjort ordet kärlek till en värd mening i mitt liv.Det är med dig jag vill leva livet ut, från nu tills döden. Du har fått mig att le. Kochanie jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, för vad är ett liv utan äkta kärlek?! Älskling jag gör allt för dig,jag kommer alltid finnas för dig. Vi har lovat oss att det blir du och jag föralltid.  Du är mitt ALLT, mitt LIV. Och föralltid min! Du har en stor plats i mitt hjärta o kommer alltid ha det!, mitt hjärta pumpar för dig! Du är min verkliga ängel som fallit in i mitt liv! det finns inga ord att beskriva dig kochanie! Jag älskar dig obeskrivligt mycket! Du är min dröm o min dröm som har blivit sann. Du är speciell, du är den underbaraste o bästa pojkvän man kan få! Ingen kommer förstå vad jag känner för dig.
JAG ÄLSKAR DIG! NICOLE  FABIAN = FÖRALLTID!



MOT FLOTTSBRO!

Nu ska jag ut o ba köpa coca cola i ica o sen så ska jag möta upp Nathalie o så åker vi mot flottsbro.
E fett taggad nu! hahahihihhoho okej de där e typ min humor idag :/ haha nu går jag...BYEE!



SANT :(




GODMORGON ♥

GODMORGON klaudia väckte mig så jag snackar i lur med henne, jag ska snart klä på mig kläder borsta
tänderna o se om jag har allt jag behöver! Det är typiskt mig att jag glömer någonting hehe.. aja nu så ska
jag göra de jag ska o jag kommer att blogga mkt mer när jag kommer hem, så håll utkik. PUSS!



KOLLA IN BLOGGARNA

Jag har gjort en status på FB att alla som gillar statusen ska få en länk på min blogg...


Kolla in de här söta tjejernas blogg, alla de bloggar om sin vardag o lite annat.


www.gingerbread.blogg.se
www.heellow.blogg.se


www.veroniikaass.blogg.se


www.awwesome.blogg.se



HOS MAMMA NU

Nu e jag hos mamma o jag håller på o kolla om tider t bussen imorn, vi åker till flottsbro ju så måste ta buss t huddinge station först. O jag tror att jag ska ha köttbullar o macaroner med mig, de vanliga! hehe de ska bli fett kul att lära sig att åka skidor! jag ska ta med min kamera o jag ska försöka ta nån bild, om jag lyckas! Nu ska jag leta efter mammas termo byxor ska ta de för har inga egna hehe sen ska jag plocka fram några varmare vantar för har nt behövt de den här vintern. Vet ni? jag har faktiskt nt åkt skridskor i år,trist. Men vintern e ju nt slut än så jag kanske hinner göra det ändå! Vad mer behövs o säga?! ska snart o sova efter allt de här så jag säger GOD NATT redan nu för jag tror nt att jag pallar göra ett till inlägg, aja HEJ DÅ!



NYTT PÅ G...

Jag o Veronika, har gjort en blogg tillsammans. O jag ska fortfarande blogga lika mkt på den här bloggen som alltid! Jag säger nt vad bloggen heter än drf att vi nt är klara med design o allt såntdär! men så fort vi e klara så kommer det upp!



LOL DEN VILL MAN SE HAHA

och den här med Chris brown!





Nummer 1: Din facebook profilbild med flest gillare.




MÅNDAG- INGEN SKOLA FÖR MIG!

Mohahaha vi har ledigt idag från skolan så jag går sova hur länge jag vill o nt ni!! :) haha men aa jag vakna nyss men jag tror jag ska föröska somna igen för e nt helt vaken, snart e jag ensam hemma så de e chill. Idag ska jag nog nt göra så mkt jag tror vi ska åka o köpa en ny säng idag, men det e nt helt säkert, men nu när jag e ensam hemma så ska jag dunka med musik , de e ju helt klart! haha o så ska jag sitta o retas med alla som är i skolan nu :PDet känns faktiskt nt som måndag idag utan som söndag men de e ju klart hehe. PUSS!



Välj killen som visar dig för sina föräldrar, inte sitt sovrum.




ALLA SOM GILLAR TILLS 23.00 SKRIVER JAG PÅ MIN BLOGG!


Veronika Hgs- Världens sötaste o snällaste! saknar dig grovt mkt!

Isabelle Steinwender- Känner nt , men söt!

Hassanen Kadhim- Snällaste som finns! Bror finns alltid för dig!

Dolores Diaz- Barndomsvän! Love u! snäll o söt!

Willson Nyori- Känner nt så bra, men snäll.

Julia Ketolainen- Känner nt så bra men verkar trevlig.

Sarah Westling Grill- Finaste!! saknar dig fett mkt,glömmer nt våra minnen!

Libanga Tungaste Munsi- känner nt så bra, men e snäll o gullig.

Jimmi Claros- Skit söt o snäll! Saknar dig!

Helen Jonas Abrahalei- Varit med henne en dag, bästa humorn o söt.

Anna Stoltz- Min grek! Saknar dig sjukt mkt,träffas i sommar o de ska bli bäst,sötnos!

Trudi Isaksen- snyggaste rumpan! HAHA snäll o söt!

Kung Ameurr- Känner nt så bra,snäll!

Ibrahim Akouri- Saknar! söt o snäll.

Jonas Kvalheim Klock- Han e bara för mkt! haha, snäll e han!

Sara Styles Tomlinson- Min galning!! Saknar dig sjukt mkt! sötaste.

Jonatan Maicon Tesfai- Känner nt så bra,söt o snäll!

Alice Nordén- typ tusen år sen vi sågs! saknar dig fett mkt! Sötaste!

Emma Engvall Häll- Känner nt så bra, söt!

Nicole Wiak- Känner nt så bra men har swag o söt!

Emma Winther Malm Kult- söt o snäll!

Maikel Milanista- gick i samma klass förut, snäll!

Maria SK- Känner nt så bra fast vi gick i samma dagis. söt o snäll!

Fadi Alnaser- söt o snäll!

Alex Peric- Saknar! Rolig o snäll.

Zandra Victoria Evermo- Känner nt så bra! men snygg o verkar snäll.

Michelle Nehme- Bästavän! sötnos o knasunge!

Cristiano Russe- snäll!

Wiwi Den Bästa- saknar fett mkt! sötaste.

Fadhi Daud- snäll o söt.

Daniella Dano Kebreyal Khalaf- Saknar mkt, snäll!

Karen Saade- Jätte fin tjej! o snäll.

Linn Jidenius- sötaste,fin o söt!

Daniel Hammoudi- Känner nt så bra, snäll o söt.

Rony Barat- Tungaste! finns för dig bror! söt o jobbig ;)

Gabriella Dydyk- fin tjej!

Claudia Gonzales- Känner nt så bra men har swag o söt!

Danielle Da Silva Santos- min knasunge! söt o gillar importer,haha

Alain Castro- FB vänner...

Enrique Brian Torrico- Saknar mkt! söt o snäll. Glömmer nt våra tider!

Sabina Dzakulic- Känner nt så bra men snäll.

Wisam Kotb- Känner nt så bra men söt o verkar vara schyst!

Ewelina Edberg- Min finaste barndomsvän, är som min riktiga storasyster!
Finns alltid för dig. Tiderna tsm e de bästa. Fin,snygg,söt,snäll..allt!



SHIT I LOVE! ♥




ALLA HJÄRTANS DAG PÅ TISDAG!!




KOMMENTERA MER!

Jag har ganska bra med besökare men jag ser aldrig några kommentarer! de kanske finns 2-5 kommentarer per månad o de e ju jättelite,trist! :( de skulle vara roligare med fler kommentarer så kommentera gärna,skriv vad du vill eller fråga vad du vill o så svarar jag på de när jag har tid. SÅ KOMMENTERA!



MUSIK :D




SJUK..IGEN :(

usch! orkar nt mer! e så snurrig i huvudet o trött fast jag har nästan sovit hela dagen o kollat på film.Vad är värre än att vara sjuk?! som tur har jag ingen skola imorn,men på tisdag ska jag åka skidor o jag ska fan åka även om jag kmr vara helt död o allt men jag vill lära mig att åka skidor!! o jag har ingen lust att göra nåt inte sitta framför datan o nt ligga o inte kolla på film asso nä jag hatar verkligen det här,bajs på vintert!! Nån mer som känner som mig just nu??! Då vet ni hur de känns iaf. Krya på dig Nicole!



R.I.P Withney Houston ♥

Withney Houston dog 48 år gammal igår kväll.Ingen vet riktigt hur
hon dog men hennes vakt hitta henne i badkaret på hotellet. Vila i frid!
R.I.P



KUSIN

E hemma nu efter ett barnkallas typ hos min kusin, han e såå sööt! aja men alla barn lekte o vuxna satt o snacka o lite annat o sen så chilla jag med sebbe o hans flickvän. De e alltid kul att spendera tider med familjen hihi men aa nu ska jag ta bort all smink,oh va jobbigt,jag bara hatar att ta bort smink men de e kul att sminka sig haha knas jag e!O så ska jag kolla klart gladiatorerna o sen så ska jag kolla på nån film, efter det ska jag försöka att sova men om de nt går så ska jag kanske snacka i lur med älsklingen! PUSS!



ÖPPET HUS!

old one!
Så nu e jag hemma efter öppet hus i skolan, vi hade bara kemi,bild,svenska o spanska asso de va typ vanliga lektioner förutom på svenskan som vi hade en bokcafe, debatt o spela upp några pjäser typ,hihi aa sen så solde
klass 9 fika o mat för att tjäna pengar för sin rom resa. Nu har jag hunnit äta hemma o tvättat håret o sminkat mig lite extra o bytt kläder för att min lilla söta kusin fyller år idag,GRATTIS! haha de e fett många som fyller år i februari! men aa det e det jag ska göra resten av dagen. Jag har värsta träningsverken! aja PUSS hörs sen!



DAGS FÖR..

Dags för träning,idag e de ett ganska långt pass...
sen hämtar pappa mig o jag ska vara hos honom under helgen.



hatar du mig? haha ta en kö lapp och vänta tills jag bryr mig.

Jag hatar fredagar! åhh så jobbig dag! e sjuk o helt död , jag vet nt hur jag har klarat av dagen?! Idag hade vi
matte prov,hmm de gick väl nt så dåligt men de kan bli mycket bättre! O idag på svenskan så spela vi litte teater o jag o michelle gjorde en , alla jobba två o två. Min o michelles teater handla om äka kärlek? alltså att hon typ gilla en kille via datan o de skulle träffas o killen va 27 år och hon 13,pedofil? aa o jag försökte att hindra henne o berätta för hennes föräldrar men om jag gjorde det så skulle vi nt vara vänner längre, aa alla teatrarna(stavning) var ganska korta men de va skit kul o gör det! Resten av dagen va lite upp o ner.. Efter skolan så stanna jag o några o spela ping pong(pingis) HAHA jag kom hem precis o jag ska äta nåt o sen så ska jag spela på xbox , jag har ju kinect så jag ska nog spela dansa lite o köra fitness grej, skit kul! Imorn så e det ju öppet hus från 09.00-12.30 de blir en kort dag o de kmr säkert vara kul för vi ska köra lite debbatt o lite annat, men mer om det kmr imorn! PUSS!



inget är som det va förut,varje början har ett slut.

Ett sent inlägg om idag...


Jag hatar att hitta på början av meningen... Skolan va helt chill men de blev lite stress att vi fick veta att vi skulle fixa lågstadiefest om två veckor så aa jag o michelle fick fixa allt o aa vi klara allt faktiskt nu e de ba lite kvar att fixa, handla allt o musiken o såna grejer, men de fixar vi, för vi e så jävla tunga på det! Efter skolan så tagga jag med Michelle till farsta centrum för att jag skulle köpa en present till pappa som fyller år idag! GRATTIS MIN FINA,VÄRLDENS BÄSTA PAPPA! ska jag säga vad jag köpte? HAHA okej da , jag köpte ett paket med sån där dyrt te o med typ nån kex o sylt tror jag att det är o så finns de en sån grej till teet(stavning)Imorn ska vi ha matte prov, så de blir plugg,plugg i nån timme, men jag ska hoppa in i duschen nu,skönt! PUSS!




Dom flesta har bild på sina idoler, jag har en spegel.

De va en lång dag i skolan idag. aja ska nt klaga på det. Men på elevensval, så gör vi pjäser i skolan o då ska jag redigera en pjäs o jag fick de värsta i hela lågstadiet i min grupp(de e de som spelar upp pjäsen sen) o de finns en kille som säger alltid "hej nollor" asso skit jobbig! sen så frågar han alltid "Hur e luften där uppe?" Jag ba de får du se när du växer upp, aja sen så han gör kaose i hela gruppen, de ska bli tufft att vara lärare för de,men de kmr bli nog roligare med tiden.Vår saga heter Pojken med det stora huvudet,haha den e bra de drf jag valde den o de e alla i högstadiet som har skrivit egna sagor o sen lotta vi ut den bästa, okej min blev inte utvald men de fanns bättre som blev utlottade. Jag orkar inte berätta vad den här sagan handlar om. Snart ska jag plugga lite matte för vi har prov i matte på fredag så jag börjar plugga lite nu. Om mamma kmr hem snart så ska jag åka med henne snabbt t farsta centrum o köpa en present till min pappa som fyller år imorn! O klockan 7 så ska vi ha en liten speciell gäst hemma hos oss, o klockan 8 har jag träning så de e nt så säkert om jag går på min träning idag, men jag vill verkligen gå för att vi ska köra fight! Vi får se hur det blir. På lördag har vi öppet hus från klockan 09.00 till 12.30 , chill sen så har vi ledigt på måndag,wiie! haha ni kan koma på öppet hus t min skola o så kanske ni gillar den, men aa klicka HÄR för att komma till skolans hemsida! Där får ni reda påmer.Men på Tisdag så ska hela högstadiet att åka till flottsbro o åka skidor hela dagen, dios mio! Jag har aldrig åkt skidor så de e en grej jag nt kan men de ska bli kul att äntligen lära mig att åka, alla säger att det e kul aa då får jag väl hoppas på det! Ni kanske undrar vrf jag lägger upp bilden på min katt? haha men det e så att jag har gjort så fina bilder på honom o jag har inga bilder på mig just nu så de får bli bilder på min katt så länge! Nöj er med de bilderna eller så blir det inga alls! (A) nu så ska jag plugga så att jag gör de så länge jag har lust.PUSS!



TISDAG :)

oh vad ska man börja med? skolan va helt okej,de va lite fler i klassen men alla sitter ändå o hostar o nyser hela tiden, jag har fått ont i halsen så de känns som att jag håller på att bli sjuk..igen -.- inte roligt ju! o då kmr mamma få flipp o säga "så är det när man inte lyssnar på mig" jaja! HAHA. aa men annars va det bara chill i skolan. Den roligaste dagen på hela veckan i skolan. Men imorn blir de en jobbig dag då jag slutar halv 4 -.- När jag kom hem så såg jag ett brev från SEB o gissa va det va? jo,de va min nya kod till mitt kort. jippi! vad glad jag blir för det e så att jag hade gjort min kod fel 3 gånger! så den blev spärrad o sen så hade nt tid att ringa till SEB o fixa en ny aa men nu e det fixat hihi nu kan jag använda mitt kort igen :) o nu ska jag koma ihåg min kod för nästa gång! o jag ska försöka att nt slösa så mkt pengar utan kunna spara också. Lycka till nicole!


Nu ska jag äta nånting därför e as hungrig! sen ska jag kolla klart en film som jag nt fick se klart igår. Den heter Chocolat o den e jätte bra! tycker jag iaf. Den handlar om: att en kvinna med sin dotter reser runt till olika byar/länder o kvinnan gör choklad o så har hon en butik där men hon e nt kristen o alla i byn e det o det är fasta och ingen köper av chokladen & borgmästaren ser kvinnan som ett djävulens sändebud, han gör att alla hatar kvinna och nt köper någon choklad alls. Sen så händer det massor med andra hemska saker! Den e bra o den har fått 5 oscars. Jag rekomenderar att se den... jaja nu har jag sagt mycket,nu är det dags att äta.PUSS!



TURN ME ON!




GRATTIS TILL MIN FINA BARNDOMSVÄN!

Vi känner varandra länge nu o du har altid funnits för mig o jag kmr alltid finnas för dig! 
GRATTIS!



inget är som det va förut,varje början har ett slut.

Måndag= Jobbig dag! ahh, i skolan va de bara trååkigt hela tiden! halva vår klass e sjuka HAHA så aa de
va chill men ändå inte!Efter skolan så hade jag dans så jag käka en macka i gateau. Idag på dansen så
dansa vi till Beyonce- love on top. De e nt så svår dans o vi har dansat den innan så de va mkt enklare den
här gången att dansa den, haha jag kommer nt äns ihåg hela dansen, bara lite. ska äta nån riktig middag nu.
PUSS!



HAHAHAHAHAHAHAHAAHAH JAG ORKAR NT MER!




Varför blundar vi när vi ber, när vi gråter, när vi drömmer och när vi kysser? Eftersom det vackraste i livet inte syns, men känns i hjärtat♥






STACKARS MIN MAGE!

FB STATUS


Här kommer bilden med ALLA namn på min mage!





MELODIFESTIVALEN :)

jepp nu kollar jag på melodifestivalen. O gissa vem som e med..? Jo, sean banan e med o sjunger!
HAHA o ana gina är programledare med några andra,tungt va? HAHA men nu ska jag kolla vidare.
PUSS!



:)

heej alla söta! de kommer nt vara så många inlägg o så idag. 1 jag pallr nt blogga 2. jag kmr nt vara hemma.
Men iaf så har jag en fråga eller nej två frågor. Vill ni att jag fortsätter med bloppis eller nt? Jag har massor med
kläder som jag nt vill ha kvar o finns inte kvar i affärerna. andra frågan e har ni några tips om vad ni vill jag ska blogga om, eller det ni gillar att läsa? Jag skulle vara tacksam för svar för jag har verkligen bloggbrist just nu. PUSS!



ANGEL ♥

I must be in heaven, cause I'm looking at an angel...



VAKEN :)

Nu e jag vaken jag ska äta frukost,duscha,tvätta håret o sminka mig. O så ska min lilla syster ha en "fest"o jag ska nt vara med så jag ska tagga o träffa några i farsta. Asso jag orkar verkligen nt åka för att jag pallar nt sitta ute för de e skit kallt, men de finns inte så mkt annat o göra. De e så himmla mkt snö ute! aja nu ska jag fixa mig för kommer nt hinna annars. puss!



"Rubrik"

Som ni redan vet så hatar jag fredagar! men ändå så va de chill, efter så spela vi också lite pingis. Nu e jag
hemma o lyssnar på musik o tar det bara lungt, jag ska ha träning från 8 till halv 10 idag, o de har jag ingen
lust för! Men på måndag så börjar dans,jippi! :) o idag ska mamma ta bort spärr på mitt kort för hade gjort fel
kod flera gånger,höhö typiskt mig? :P o jag hoppas nt det händer igen! De kanske kmr bloppis på söndag.
PUSS!



I'M CRAZY AND I KNOW IT!

Min natt humor asso! HAHA jag orkar nt mer, jag sitter o dör av garv av ingen anledning! ska försöka lugna
ner mig o sova, annars kommer jag nt orka med skolan imorn men jag e ändå trött typ hela tiden :/ o fredagar
suger i skolan, jag hatar de så grovt mkt! hoppas de många som e sjuka igen då blir de chill lektioner.GOD NATT



MUSIC IS LIFE!




Killar leker med tjejer som om dom vore dockor, Riktiga män leker inte med dockor.

PLUGGAR,PLUGGAR O PLUGGAR!



i live my life, and you?

De va chill i skolan idag,lite långtråkig men de e nt alltid de e kul. O ist för syslöjd idag så hade vi en vikarie,
han hade gått på vår skola förut för länge sen hehe o hans syster också o henne känner jag , men aa han va
tung asso, vi skulle ha matte men för att vi hade matte innan luch då palla vi nt med det så han ba aa okej vi
gör nåt annat o då snacka vi bullshiet o sen så fick jag o michelle garvattack HAHA jag svär han tror vi e helt
pucko i huvudet för vi garva av ALLT! aa men de va ba chill o sen så e hälften av vår klass sjuka,skön stäming
i klassen! Jag har värsta träningsverken i ryggen o armarna, jobbigt! -.- Nu ska jag äta för e jätte hungrig. PUSS!



Jag förlåter inte människor för att jag är svag. Jag förlåter dom för att jag förstår att alla kan göra misstag.

Jag skulle ha haft plugga spanska glosor just nu men jag vet nt vilken sida o inga klasskamrater vet
inte heller så aa jag får väl klara mig utan att plugga hah hur ska det gå till? :O
men jag bloggar mer imorn,efter skolan.På bilden är det jag och Danielle. GOD NATT!



♥ på killar som kramar dig bakifrån

lite överdriven video , såå kolla nt om du nt vill, men låten e tung!



Verro här

Shoosan!
Yess nu gästbloggar jag här igen :) Men idag var jag ju i skolan som vanligt. Efter kom jag hem pluggade lite spanska och sen åt jag. Just nu lyssnar jag bara på musik och ska snart gå och tvätta håret. Jag venne om det e semla dagen idag men mamma köpte en åt mig o den var sjuuuuuukt god! Åt upp den direkt asso haha. Men det var typ det. Glöm inte att läsa o följa min blogg. Tryck på bilden! puss alla nicoles fina läsare!
http://veroniikaass.blogg.se/
http://veroniikaass.blogg.se/
http://veroniikaass.blogg.se/



ONSDAG

De har varit en knas dag idag hihi aa allt möjligt har hänt! Den här veckan har gått fett snabbt!
vet nt vad jag ska skriva men nu så myser jag bara med min katt o senare ska jag på träning,orkar inte!
PUSS!





»Namn: [Fyll i ditt namn]
»Ålder: [Fyll i din ålder]

»Om mig: [Här kan du skriva lite kort om dig själv]