DEN ENDA MANNEN EN FLICKA KAN LITA PÅ ÄR SIN PAPPA...


JAG O JUSTIN

Nu e jag hos pappa,lite chill o så...Skolan va helt OK, va i skolan utan smink HAHA svär alla fick panik!
De ba omg,du har ingen smink! Du e en helt annan person utan smink, du passar utan smink lilla flicka o.s.v hehe
Men asso va helt död i skolan idag , sov bara 3 timmar i natt och aa jag va fett trött palla inte med nånting!
20.00 har jag karate idag,knas pallar nt , jag kanske inte ska gå :/ Nu ska jag plugga lite spanska till imorn, det är siffrorna från 16-31 vi ska kunna sen har jag svenska läxa man ska göra sitt önske schema...Omg vi hade Historia prov idag , jag pluggade på kvällen o jag somnade med boken öppen HAH jag va så trött?! Och inget av de där jag plugga fastande i mitt huvud -.- så jag plugga på rasterna och på elevensval så mkt jag kunde,men jag tror ändå inte att det gick så himmla bra,men jag hoppas iaf på att få C eller D...Nu ska det bli lite chill med musik sen så ska jag sitta o plugga lite . Det blir lite bajs inlägg lite då o då men de e kaoze hemma hos mej så aa...
PUSS!





PANIK!!!

GLÖMDE ATT VI HADE SPANSKA GLOSOR T IMORN! MÅSTE PLUGGA NUUUUUUUUU!



‎~LITEN ELLER STOR, LÖGN SOM LÖGN~

berätta för en tjej att hon är fin så tror hon på det en stund.
berätta för en tjej att hon är ful så tror hon på det resten av sitt liv.







SLUTA SPRIDA FALSKA RYKTEN OM MIG SÅ SLUTAR JAG SPRIDA SANNING OM DEJ!




SPEGLAR VAR INTE GJORDA FÖR ATT SPEGLA SEJ, UTAN DOM VAR GJORDA FÖR ATT ALLA MOBBADE SKULLE HA NÅGON ATT PRATA MED :)

DE VAR DAGENS CITAT...



FORGIVE AND FORGET. BITCH I ALREADY FORGOT.

Nu e man hemma. Skolan va nt sådära normla, vi hade FN dagen , så vi hade typ nån språkdag i dag.
Vi gjorde typ olika spel i spanskan o sen hade vi en tipsrunda och frågorna handlade om olika länder,skit svåra frågor! sen så hade vi olika shower som franska gruppen visa, sen sv/eng , o sen spanska.. o jag tillhör ju den spanska gruppen så vi fick läsa några texter på spanska som handlar om FN, jag fatta inte äns själv vad jag läste om,heheh. Idag på dansen va det skit kul asso! Vi dansade faktiskt en enkel dans, men de va en konstig låt? Jag tror att på väg hem va bäst! Alvin o Willian e sååå häär roliga o lite knas! Jag har inte ätit nåt på hela dagen, i skolan va det skit äcklig mat o klass nio gjorde inga mackor idag på den lilla rasten, jag åt knappt nån frukost, sen så köpte jag en macka i 7eleven innan dansen , men den inehöll bara sallad! den va fett äcklig så jag åt typ inget av den, så nu e jag äntligen hemma! Och mamma håller på att laga nån mat, hoppas den blir klar snabbt! Medans ska jag lyssna på musik o chilla, imorn ha jag prov i musik , spela gitarr o sjunga låten I will survive:





hoppas de går bra för mej för fan! De är nt så att jag kan träna på de hemma så.... PUSS!



MOT DUCHEN


Fuck that bitches,that thinks they can be your boss.

ska duscha, sen sova , skola imorn, abbooow! Pallar nt . ska läsa typ en grej på spanska
till hela högstadiet för de e FN dagen imorn, så de ska typ vara språkdagen i vår skola då...





NÄR JAG VAR LIKA GAMMAL SOM DU, TAPPADE JAG MINA TÄNDER OCH INTE MIN OSKULD...




VILL SE!


DET ÄR ETT MÅSTE!



CHILL


Chill framför Datan nuuu, ska ladda ner nån bra film ;D Vi hyrde aldrig nån film,hehe







MINDLESS BEHAVIOR




23/10-11


Dagens Schema:
*Åka t Farsta o köpa:
Fjäll
och lite andra saker.
*Köpa Sushi
* Hyra film
*Mysa hemma

Det är allt jag ska göra idag, nu går jag PUSS!




IT WILL RAIN


it's no sunlight if i lose you...



HOME


Jag träffade Klaudia i sandsborg en stud för hon skulle åka o träffa nån o sen så träffade jag William o några till. Vi skulle ju åka på den dära dans grejen men de pallade nt och mig spelade det ingen roll så vi luffade ist i Dalen och sen gick vi ända t kärrtorp och sen kom vi t blåsut och hängde lite där o så! Asso först så hade jag skit tråkigt , men sen efter ett tag så dog jag bara av garv asso skit kul ju, o fett söta e de oxå! HAHA... a men nu e jag hemma och äter choklad och kollar på nån film som kommer på TV. Min mobil e fett konstig jag laddar och laddra den men den laddas aldrig! Det var nyss på 6% och nu e den bara 4% fast den sitter i laddaren! Oh va jobbigt! Vad är problemet, nån som vet?! Nu ska jag snacka med Klaudia i lur .... PUSS!



NU: UT


På väg t Haninge nu...



HE MAKES ME WANNA...





FLASH MOB

Här kommer en video på när min danstränare visar stegen vi ska dansa imorn på Flash moben och
sen kommer en annan video från filmen när de dansar den dansen, det är precis det vi ska dansa...






HAHHA fett pinsamt och kul det ska bli asso!



SNABB UPDATE!

Chanel (min lilla älskling)
Skolan va okej, blablabla.... Efter skolan så tagga jag t ip o träffa Klaudia, Rony, Awate, Peter, Christian, Viken, Claudio o många fler , vi hade lite kul där sen så tagga vi t Globen , käka en snabbis i donken, asso vi gjorde kaose i hela globen för fan HAH men vi hade de fett nice juh! Nu e jag hemma o packar mej t pappa, ska vara hos honom under helgen, o där kmr jag ha internet när jag vill så det kommer vara bättre inlägg som förr ni vet?!
Snart hämtar pappa mej o syrran o så ska jag tagga på träning. Imorn ska jag träffa Kevin, William o Alvin o några till och sen så ska vi tagga t de dära Haninge Centrum och så ska vi dansa o såå! Klaudia ska typ inte följa med ohh fett jobbigt! Ska ladda ner lite låtar nu.... PUSS!





IP BILDER

KLAUDIA O RONY



DATASALEN ;)

Nu sitter jag i datasalen i skolan o vi har engelska. Det blir inte så bra med inlägg nu för tiden för jag har inte internet så mkt nu :/ men innan engelskan hade vi träslöjd, o vet ni vad jag gjorde?! Asso jag arbetar med en skohylla , så jag sågade på nånting och så halkade sågen typ och sågade av i mitten av min nagel och av köttet där under. Ni vet inte hur ont det gör, asso ohhh! Snart slutar lektionen o då ska jag tagga t ip o träffa Klaudia och några där. Vi får se vad det blir för inlägg idag PUSS!


OBS!
Jag har bilder på min data bara så när jag bloggar från andra datorer så kmr det
tyvärr inga bilder....




JAAG ÄR KÄÄÄÄÄR!




ETT LITET SENT INLÄGG OM DAGEN

Dagen va helt normal idag, skolan som vanligt o så... jag o Michelle & Christian skolkade från vår sista lektion idrott, pallar fan nt med det! Så vi taggade t globen gick runt lite och käkade i donken, sen så tagga vi hem o så. Så jag har typ bara sutit o pluggat t biologi provet , fast att jag har sutit o pluggat för fult så känns det ändå att det inte sitter riktigt som det ska för att få vg-mvg, måste kanske plugga lite på morgonen... nu ska jag nt göra så mkt mer än va sitta framför tv o sen sova, har ont i huvudet! PUSS!





DAGENS MUSIK ♥




FÅTT TBX INTERNET

Så nu har jag fått tbx min internet, tack gode gud! Men skolan idag var helt ok, lite tråkigt bara. Dansen gick bra , vi dansande klart t Justin Bieber ;D så nu kan jag hela dansen, men vi dansade inte vår cowboy dans idag :/ och vi ska typ uppträda nu på lördag , det är iaf det jag har hört! STRESS! Nu ska jag berätta lite om min helg. I lördags skulle jag på bio , men det blev inget av det, det var lite knas o sådär. Så jag satt bara hemma och städade i mitt rum, det behövdes verkligen, nu e mitt skrivbort perfect , jag har slängt med massa av saker jag nt anväder o så. I söndags åkte jag , mamma,lilla syster, mammas pojkvän o chanel(min hund) till Nynäshamn, och vad gjorde vi där? jo , vi typ gick typ t nån skog o berg o vatten och så sen vi gick bara runt och hunden gjorde det den skulle, sen så åkt vi till Heron City och åt Thailands Buffe, uff blev propp ful asso! Sen så gick vi in till den nya affären där borta (nike affären) och där så köpte jag Air max ;D älskar de asso! Här kmr en bild på de...



PUSS!



VARFÖR BLOGGAR DU INTE?

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och mobilbloggar. Jag har ingen internet det är därför jag inte bloggar och så,men när jag får internet igen a då blir det fult med inlägg. Man kan säga att det blir en liten bloggpause :-( men när jag har tillfälle att blogga t.ex när jag är hos en kompis då kan det bli nåt bättre inlägg men annars så blir det några skit inlägg via mobilen. Jag vet inte när jag får tbx min internet men jag hoppas det blir så snabbt som möjligt! Imorn blir det bio med Klaudia, Rony och Alex , jag vet inte vilken film vi ska se, men det får jag ta reda på imorn... PUSS!



SKIIIT INLÄGG!

nu e jag hemma o snackar i lur med Klaudia, men jag pallar nt blogga! PUSS!



DAGENS LÅT!

OMG! Kolla fett sööööta killar! ;O



SMOTHIE! ♥

Jag gjorde precis en sån här smothie!:
Det är banan med hallon. Jätte gott! ;*
PSS! Föresten stavade jag rätt smothie?
Men ni fattar ändå vad jag menar?!



KÖPTE & DET JAG SKA KÖPA!

Här kommer allt jag köpte idag, men jag har oxå kollat på några saker jag vill köpa, men köper det senare:
(jag åt höger) Jeans- GinaTricot 299:-
(det kmr en bättre bild på de senare)
Top-GinaTricot 99:-
Ear Cuff- Glitter 30:-
De här legginsen vill jag ha och ska köpa de senare!


(jag åt höger)
PUSS!



ORIENTERING

Som sagt så hade vi oritering idag. Vi börja springa två o två vid 9 tiden, det tog typ evigheter för oss att hitta 1:an vi sprang fkng runt överallt där var nummer 1 skulle vara! Det va tjejerna som började , de första två börja springa sen de andra två och sen kom jag och michelle sen ser vi typ alla tjejer samlade de bah: vi kan inte hitta nummer 1! Vi bah men det står på kartan att den ska vara här? Och sen ska vara vid nån brant, alla kollar på varandra och säger vad är en brant? HAHAH asso vi e så sämst! a men vi springer och letar där i området, vi frågar folk om de har sett nånting och vad en brant är för nåt? Sen så ser vi vincent och niklas springa så vi säger t de att vi inte kan hitta 1:an , sen vi försöker fortsätta att hitta den, till slut så såg vincent den på ett berg i typ några buskar! Så vi var tvungna att klättra upp ditt, i allt det blöta och allt skit! Sen vi letade efter nummer 2 o.s.v sen gick vi över en bro och där fanns 2 skolor till som gjorde oritering, och de hade såna där röda trådar som visade de väggen och sen så vi trodde de var t oss , vi gick efter de ett tag sen vi bah aboow de här e nt vår väg o blabla men sen det gick bra en stund vi hittade de flesta och de kartorna som vi fick de va ju helt fuck up! asso de va skit jobbigt! jag va helt genomblöt , jag hade såååå häär ont i fötterna! Jag har fortfarande ont i fötterna! Och jag som trodde att vi bara skulle springa i en halv timme! Men det blev inte så, vår lärare tog tid sen när vi började springa och allt det dära tog 1h och 24 min! Jag var fett glad när vi kom in i mål, jag va helt sluut! Men på nått sett va det ändå kul ;P Efter de dära så tagga vincent,viken,niklas,peter,michelle och jag till Farsta Centrum för vi var ju och orinterande i Farsta Näset. Killarna kollade runt lite i Game, eller lite o lite HAHA sen så tagga vi t donken o käka där. Sen så skulle jag o michelle kolla på kläder o så , då sa killarna de bah vi pallar inte gå runt efter er så vi ba okej tagga då , hej då. A sen så shoppade jag och michelle lite, michelle kollade på några skor , ouff vi satt i typ flera skoraffärer i tusen år! Drf hatar jag att köpa skor! Sen så gick vi runt och så och vi käkade i donken igen! HAHA vilka tjockisar vi är! PUSS!



SÄNGEN NUUU ;)

Nu blir det lite film o sen så ska jag sova hihi sov såå sööt! PUSS!



NI KÄNNER INTE MIG




RUBRIKER SUUUUUGER!

Okej, nu är jag hemma efter skolan o dansen.... asso skolan va helt normal idag, förut att jag blev helt flum den sista lektionen då jag börja typ sjunga och sudda på min hand och blev fett röd och det blev ett sår och det sviiider som faaaan! asso det svider fortfaramde oxå, haha asso jag e dum! Det kallas för typ ett rök test eller nåt sånt, men skiit i det! Det var bäästa idag på dansen! Först vi dansa lite den dära cowboy dansen o sen kom det bäästa vi dansade till JUSTIN BIEBER!! Ouff jag dog när jag bara fick höra låten!! Love it! Vi dansade t Justin Bieber- Somebody to love.
Om ni kollar på videon så va det precis de vi dansar, vi ska fortsätta att dansa den nästa gång oxå, för vi dansade inte klart hela ;P Imorn så har vi Oriteringsdag , vi ska åka t Farsta Näset och sen så ska vi typ springa direkt när vi kmr dit sen efter vi har hittat alla de dära grejerna så äter vi vår matsäck sen får vi tagga hem , bästa! Det kmr typ bara ta 45 min , heheh så vi kommer bara ha skola i 45 min imorn.E faktiskt skit trött, så ska gå o chilla framför TV nu och se om det finns nåt och äta PUSS PÅ ER MINA SÖTA!




Killar leker med tjejer som om de vore dockor, riktiga män leker inte med dockor



BARA NÅT INLÄGG


Vad har du gjort idag? Ingeeeeeentiiiing! Jag sitter hela dagen framför datan men pyamas på! Jag känner mig såå häääär lat asso! På kvällen ska jag åka t mamma...Just nu sitter jag ba o lyssnar på musik och jag hade lust att blogga men vet inte om vad! Så det blir ett liten "blabla" inlägg...heheh asso jag sväär jag e helt slut! Jag har typ snackat i lur o skuttat runt i hela lägenheten, mer än det har jag inte gjort idag eller jo jag kollade på de nya avsnitten av vampire diaries, skiit bra! Jag börja faaan gråta! Jaja, det finns nt så mkt att säga mer...PUSS!



DON'T STOP THE PARTY




FALSK SOM DU!




ABDUCTION....

ÄR DEN BÄSTA FILMEN PÅ LÄÄÄÄÄNGE! Asso gud jag dog där inne, Taylor han e såååå hääär katt! Och när han ler ouff , asso det finns inga ord för honom , han e perfect och han har alltid gulliga texter att såga, o det älskar jag! Det är så en kille ska vara för fäään! Jag fick tårar på några scener i filmen, den e så jävligt braa! Ni som inte har sett filmen, ska beställa biljetter nu nu nu!! Jag orkar inte berätta om vad handla om, berättar lite kort. Nathan(taylor) visste inte att han var adopterad och han "föräldrar" var agenter, och en dag så kollar han in en sajt med försvunna barn och där formas han huvud upp! Han kan inte förstå nånting! Han försöker ta reda på vaför? och vem han bor med de nu är för nåt! En dag blev de attackerade av några spioner som är efter Nathan och de döda båda hans föräldrar, han har spioner efter sig hela tiden , och han vill få reda på vem som dödade hans riktiga mamma! Det enda de vill ha är en lista,men koder, kommer han få träffa sin riktiga pappa till slut? ... Det var typ det med asso gud det e typ karate hela tiden i filmen, Taylor e bäst på det,hehe... Här kommer lite bilder :



Stora fan av Taylor? Ja, det e klart man kan säga!




LOVE!



DEN HÄR LÅTEN FÅR FRAM SÅ MÅNGA MINNEN




BIO MED DANSSKOLAN


Som ni precis har läst så ska vi gå på bio med dansskolan. Och det är ju så att man får ta med sig en kompis,
så är det nån som är intresserad och vill följa med mig?! Och kolla in datumet så att ni kan följa med det dära datumet? (25 oktober) + så är premiären på den filmen den 2 oktober, men vi är så coola så vi får se den mkt innan premiären alltså 25 oktober. Kommentera om ni vill följa med! OBS! Jag får bara ta med mig en kompis så jag väljer den person som frågar mig först, så passa på!


Här får ni oxå se trailern på filmen! :




En grej som jag har märkt att i filmen så finns den dära cowboy dansen vi ska dansa i nått köpcenter, HAHAHA




DAGENS LÅT...




COMPLICATED






THE BODY SHOP

Som sagt var Jag,Danielle, Michelle och Johanna o sminka oss i skärholmen i affären THE BODY SHOP, eh de sminka oss en "vardaglig sminkning" så de va inget speciellt,de bjöd oxå på lite fika ;P men vi hade skit kul, vi skulle gå o shoppa men vi gjorde inte det , jag köpte en halsduk bara, det var nåt jag behövde...Sen så tagga vi till Heron City och käka, jag o daniella åt Grekisk mat och Johanna och michelle nåt liknande. Efter det gick vi runt lite i spiners , gjorde lite bilder o så, och sen så fick vi typ flipp o var helt galna, men det är ju typiskt oss! Oj, sen när vi väntade på bussen så var jag o Danielle helt knaaas! Vi var DROGADE! Vi hade det skit kul. Här kommer lite bilder PUSS!
OBS! BILDERNA KOMMER LITE HULLEROMBULLER...


JAG & MICHELLE

DANIELLE & JOHANNA

JAG

DANIELLE

JAG

DANIELLE

DANIELLE BLIR SMINKAD

JAG

MICHELLE & JAG

DANIELLE

JAG & DANIELLE, FLIPPAR PÅ GATAN , TYP

DANIELLE & JOHANNA

JAG & MICHELLE

DANIELLE,JOHANNA & MICHELLE

DANIELLE

DET VI FICK...

JAG & MICHELLE


Imorn blir det bio med michelle,danielle, richard o jaaaag!
Vi ska kolla på Abduction!!



V-A-K-E-N-!

Duma lillasyster! Hon sitter och snackar i lur från klockanhalv åtta! Människa gå o sov! Så asso jag vaknade typ 08.00 p.g.v henne! Ouff min mobil en knasm kameran på den e fuckt up och hela min mobil oxå, den e fett seg! Och asso jag har laddat den hela natten och den har inte laddads ett dugg! Vad är det här för nåt?! Jag vill inte ha en annan mobil jag älskar min mobil och om jag ska köpa en ny mobil då måste jag ha en iphone4 o de vill jag inte! De e så jobbiga...! Aja, nu ska jag börja fixa mig o så, sen så ska jag vara hos michelle vid typ 13.00 PUSS!!




HEMMA

Hem ljuva hem! UF! äntligen är jag hemma! De va typ en jobbig skoldag idag, jag o michelle skolkade från mässan, vi gjorde allt för att koma försent! HAH o vi lyckades! Oh e fortfarande skit trött! Jag får fän aldrig sova ut! Eller imorn hoppas jag att jag kommer göra det, vi har studiedag imorn, Wiiie! Eller snarare måste sova ut, för jag har mkt at göra på fredag o lördag! oh, herregud jag vet inte vad jag ska skriva! PUSS!

GAMMAL BILD





GOOOOOOD NAAATTT!

Nu e det sovdags, PUSS O HEJ DÅ! GOD NATT!





SLIIITEN!

Jag orkar ingenting! Vad e det som händer med mig på sistonden? Jag e så trött o orkar inte nånting , mina ögon e röda, de orkar inte hålla sig öppna o e typ lite små förkyld helat iden! Det här ser inte bra ut! :/ O så hade jag träning idag, jag e helt sluut! O sliten? Oh, ja det kan ni räkna med! Jag vet inte vad jag ska göra av mig själv just nu... Jag vet verkligen inte om jag orkar med skolan imorn. Idag så somnade jag i typ 40 min! asso jag brukar oftas bara blunda och e helt borta , men idag så sov jag helt! Vi kolla typ på nån skit tråkig film , så jag palla nt slösa min tid på det så jag somnade helt enkelt! Alla fråga mig i skolan vrf jag har så röda ögon? men vad ska jag svara när jag inte själv vet svaret på frågan? Det kan helt enkelt vara av den här tröttheten! -.- på fredag ska det bli kul, ni vet redan vad jag ska göra då, jag har typ skrivit det i nåt inlägg innan ;D oj,oj nu har jag absolut ingen aning vad jag ska skriva.... PUSS SÅ LÄNGE! NATTI,NATTI!


gammal bild på mig, när jag var i kos för 2 år sen...





DAGENS LÅÅT




APORNAS PLANET

Igår efter skolan va det bio med killarna, vi kollade på Apornas planet, den va skiit bra! Jag trodde aldrig att jag skulle gilla den så mkt! HAHA de va värt att kolla på det! ;* Sen så va vi inne på Spiners lite o sen taggish vi hem.
På fredagr har vi studiedag så jag ska tagga med michelle,danielle o johanna o gå på nån sminkning o sen så ska vi gå till nån resturan o äta o så kanske det blir nån liten shopping vi får se. Jag tror jag ska sova över hos de för på lördag så ska vi gå på bio o kolla på Abduction!! HAHA skiit glad jag e! För det e Taylor Lautner som e huvud personen i filmen!! Wiihoo! LÄNGTAR! här kmr en bild från igår o trailer på filmen Abduction!
Hääär är vi alla!
Min kamera e helt fuckt up! så det e nt de bästa bilderna! :/
OMG! Taylor e såå kaattt! Om ni har kollat på Traliern, visst verkar filmen vara skit bra?!?!
PUSS!



NO INTERNET!

Jag har inte haft min internet så de e drf det har varit så dåligt med uppdateringar,
men det kommer inlägg från igår snart!



JAG ORKAR INTE BLOGGA!

HÄR KOMMER ETT SNABBT INLÄGG, HAR INGEN LUST ATT BLOGGA!
Idag va skolan helt ok! jag somnade på typ 2 lektioner, så tröött är jag?! Efter skolan så tagga jag t slussen o så möte jag Klaudia där, o så åkte vi till dansen, vi käckade en kanelbulle o sen så träffa vi Jennifer o Issa på dansen. Idag på dansen så dansa vi typ nån cowboy dans ;O som vi senare kommer att uppträda med i nåt köpcenter! HAHA snacka om pinsamt?! HAH men vi ska öva på den dansen några gånger till, sen till slut kan vi den o vi ska visa upp oss! men grejen e den att vi nt ska stå på scen o göra det... utan asso vi ska helt enkelt gå runt i köpcentret hur vi vill o sen när vi hör musik så ska vi typ börja dansa fråningenstan, eller först börjar tränarna, sen några till, o några till o.s.v o till slut så dansar alla som går på The voice streetdance school, det ska bli kul,spännande o pinsamt, hehe de är första gången för mig att dansa o uppträda , förutom i skolan. Nu tycker jag att jag har skrivit tillräckligt för idag, jag orkar nt mer idag, jag har ont i huvudet o e jääääättee tröööött! så nu ska jag lyssna på lugn musik o chilla!
Här bjuder jag på en "läskig" bild på mig själv, e helt död på bilden! men den har blivit redigerat mkt!
Jag har ju inte gula ögon! HAH jag har havs blåa ögon! PUSS!


HAHAH vad tycker ni?!!?!?!?!??!



OUFF! SEXY! CUTE! HOOOOT!

WOW!

HAHAHAH , HARRY POTTER FRÅN INGENSTANS!



GOODIE BAG

Här kommer allt som fanns i Goddie bag:en!
Hårspray, face cleanser,body lotion
nyckelgrej
provperfym för både tjejer o killar...
presentkort(1000 kr) MODELL FÖR EN DAG + SMINKNING o.s.v
hmm? tamponger?
the voice street dance , T-shirt
Tidning...oitressrad?
Tuggummi.
vattenflaska
Viva la diva- nagellack o lepglans!
Viva la Diva- ögonskugga, gul? :/
De där va allt! Bäästa! Sen så kmr vi gå på bio på nån film, med alla som går på the voice streetdance!
ÄLSKAR THE VOICE STREET DANCE SCHOOL!

...
Imorn e det måndag, alltså skola! O sen dans efter skolan... jag har ingen lust att vakna på morgonen, jag vill sova!!!! Men som tur e måndag vår tidigaste dag, så vi slutar 14.50 , dagen kmr säker gå snabbt!
Vi har typ engeslka prov t på tisdag! STRESS! Men det blir mer inlägg imorn! PUSS!



KLAUDIA ♥

De va ingen bloggning på ett litet tag... o här har ni en snabb förklaring vrf?.. jo asso jag kom typ hem 02.30 så det första jag ghjorde var att ta på mig pyjamas o sova, jag orkade nt ta på datan o blogga + mamma va skit trött, så hon va lite arg, a sen på morgonen så tagga vi t kyrkan med familjen o sen åt vi asiatisk buffe, e propp ful, jag pallar nt göra nåt nu, jag ska fän nt äta nåt på 2 dagar! HAHA men jag ska tagga t Klaudia nu för att jag glömde min goodie bag , o sen kommer mamma o hämtar bilen, för vi åkte taxi hem, ni vet kanske vrf? så det kommer en inlägg senare på vad vi fick i goodie bagen det flesta vet ni redan, men det blir bilder oxå! OBS! vi gjorde nt så många bilder igår, beklagar, vi tänkte nt på det, vi hade för kul! men det kmr några iaf ;) PUSS!


goodie bag...



BYEE!




WIIEHOO!


Ouff vi hade det skiit kul på the voice festen , man fick göra först ett foto innan man kom in, sen de kommer typ koma på hemsidan eller nåt, jag undrar hur jag såg ut på den bilden?! Vi börja känna varandra med några tjejer från dansen , Issa o Jennifer, jätte sööta två tjejer! Allt där va grattis redbull, godis,chips,festis o.s.v O det bästa av allt var Goodie bag! Oh det var en påse som inehöll saker som kostade över 2000 kr ! Jag säger senare vad den inehöll! + några bilder kommer sen... O de här festerna e bara för de som går på the voice street dance school, ingen anna dans skola har såna fester, mohahaha .. men ni kan oxå uppleva den här känslan om ni änmäller er på www.thevoicestreetdance.se ! Ni vill bara nt missa det! Men nu ska vi taggish! PUSS!




GODMORNING

Jag vaknade för nt så länge sen, jag e jätte trött , jag vet nt hur jag kommer palla hela dagen?! Nu ska ja fixa håret, måla naglarna, äta o sen ut, på väg mot skolan, eller jag ska vänta på Vincent så att vi åker tsm, efter skolan kommer jag hem o hinner blogga lite, men jag ska spendera mest tid på att fixa mig o bli klar med det jag ska! PUSS!









»Namn: [Fyll i ditt namn]
»Ålder: [Fyll i din ålder]

»Om mig: [Här kan du skriva lite kort om dig själv]