HISS eller DISS?

Vad tycker ni om legginsen? jag har jätte svårt att bestämma mig! Det skulle kunna sitta snygg med en vit magtröja , halsband o lite andra smycken.. och ett par vita skor haha .. Om man ska på fest skulle det vara en ganska lätt outfit för en fest :) Men ja frågan är nu vad tycker ni om legginsen? HISS eller DISS?!
 
 



GODMORGON

asso åhnej jag kan inte fatta att jag vakna så tidigt (11:17) wää ville sova länge idag...
Aja måste tvinga ut mamma på en shopping idag, vill ha jeans! haha ja vet är helt beroende!
O så kanske ska Delsy komma hem t mig senare o vi får hitta på något som alltid :)
Här kommer lite bilder jag gjorde på morgonen hahaha mobba inte...
 



GOD NATT!

lite tråkigt framför kameran haha. Men ska sova snart ska mysa framför tv.. haha när jag säger att jag ska sova snart så betyder det typ runt 4 haha då är det typ då jag somnar! Men vi ses sen puss!



inget att blogga om..

 



nytt i garderoben

Så nu är jag hemma. Jag och Michelle va bara i stan o shoppa där haha vi orka inte åka t farsta.. jaja de fanns ändå inte så mycket rea, jag hoppades på att det skulle vara rea på jeans, men nää hitta inte så mycket. Men lite har jag köpt iallafall. Som tur var det inte så mycket folk i stan , det var helt alltå som det alltid är. Det går inte att vara i Hollister  helt fullt, men jag fatta nt om vad alla kriga för, samma priser liksom? haha men jag ska nog gå och shoppa med mamma imorgon i kista , KANSKE och då ska jag iaf köpa jeans och mjukisdress! Det är bara ett måste! Det är så skönt att vara hemma och vila fötterna, det gör hur sjukt ont som helst! Mamma berätta att hon la till en till sula i min sko , så de va kanske därför?! Haha det skulle vara bra om hon sa det lite innan? Jaja men nu ska jag bara chilla framför datan, kolla på nån film med mami och så ska jag baka, haha min hobby? nja men älskar att äta det sen! haha .. här kommer en bild på vad jag har köpt
 
 
 
• stickad tröja199kr
• obey hoodie 249kr
• färgde hörlurar 99kr
• trosor ta 3 betala för 2 , 130kr
• USA linne 80kr
•gummisnuddar + ringar
 
asso omg jag behöver svara jeans, ska gå t carlings och gina, det är bara ett måste! 



tips på fina frisyrer

 Donuten kostar bara 59 kr, och finns här. Låt din fantasi flöda  Kolla in videon här under för att se hur man gör dessa sjukt snygga frisyrer (den är utan reklam, så ni måste kolla och få se hur man gör, samt få inspiration:
 
 
 
 

1. Långt och lockigt


Säg till frisören: 
Att du behöver få längderna uppklippta om du har kraftigt hår – i annat fall blir det stumt och tungt. 

Styla så här: Massera in en lockframkallande stylingkräm i fuktigt hår och föna håret försiktigt med fön och tratt. Avsluta med sval luft så fixeras lockarna. Fördela en aning stylingolja över handflatorna och krama ­håret med händerna så ökar du glansen på ett fint sätt.

Proffstipset: Att finger­tupera längderna ger en dramatisk volymökning.

 

2.  Finaste flätan


Säg till frisören: 
Att toppa ditt hår med varsam sax, och att ge dig en volymgivande inpackning som stärker ditt långa hår. Komplettera klippningen med ljusa slingor som ger liv åt långt hår.

Styla så här: Spreja en volymgivande stylinglotion i hela håret och föna håret torrt. Kamma en lågt sittande sidbena och för håret bakom ena örat. Tupera längderna lätt och gör en bred, luftig fläta. Fäst med en skonsam snodd och ”dra” isär flätan så den ser lite tuffare ut. 

Proffstipset: Spreja längderna med torrschampo innan du flätar, så får den extra allt av hållbarhet och volym.

 

 
 

3. Vild volym

Säg till frisören: Att ditt långa hår ska klippas upp så att topparna är graderade med kortare längder mot ansiktet, och längre bak.

Styla så här: Fukta håret med stadgegivande värmeskyddande sprej. Lägg upp det på stora värmespolar. Ett annat alternativ är att använda en grov locktång, rulla upp den varma locken och låta den svalna så. Borsta ur håret, forma lockar och vågor med fingrarna och fixera med hårsprej.

Proffstipset: Skaka sparsamt med volympuder i längderna, det gör håret kärvare och ger en naturlig volymökning.

 

 
 

4. Änglalika lockar


Säg till frisören:
 Om du vill vara lockig varje dag, be om en permanent på små spolar. I ­annat fall räcker det att få topparna uppklippta, och att frisören använder en grov krustång.

Styla så här: Om du permanentat dig, kläm in en aning hårolja och en mjuk stylingkräm i ­håret medan det självtorkar. Det tricket fungerar lika bra för alla som har ­smålockigt hår. Väljer du att ­använda krustång, låt håret svalna ordentligt innan du ­fingerkammar det för att bryta upp lockarna.

Proffstipset: Du får samma look av att rulla upp smala slingor på tunna pappersremsor eller sämsk­skinns­rullar.

 

 
 
 



lördag 29/12-2012 11:53

haha omg random rubrik men kom inte på någon bättre! 

 
jag väntar på michelle nu , hon ska komma klockan 1 så måste börja fixa mig o så. Vi ska gå o shoppa först ska vi t stan en snabbis sen tror jag det blir farsta :) e fett hype behöver så mycket saker att jag glömmer vad jag ska ha haha. Men ska sminka mig o föna håret o vi hörs senare .. PUSS!



kommer ni ihåg bloppisen?

kommer ni ihåg bloppisen? om inte så är det fortfarande kvar och det finns massor med kläder kvar! Kolla in den här ---> BLOPPIS! sen så kan ni kolla in min bloppis på instagram @nicolesbloppis där finns det mycket mer kläder, smink och accesorer och ni hittar saker mycket billigt! Och säljer ganska nya saker också, som jeans och millitär leggins, ja asso saker som jag inte använder och tar onödig plats i garderoben! 
 
Ni kan kontakta mig här! (kommentarer alltså) facebok: Nicole Monteza eller på KIK: nicoole98 !
 



insperation!




music is my drug!




älskar dig mamma!




åhh vart e han?!





hoppas 2013 blir underbar!




trååååkigt

Har så himmla tråkigt, har bara sutit hemma i 2 dagar och inte gjort nånting..ja jag missa mellandagsrean, men jag hörde att det inte fanns så mycket ändå att välja mellan, så vad missade jag? Kaos i butikerna elr? Jag kan tyvärr inte säga varför jag inte gick, för det är saker jag inte kan dela på bloggen. Tyvärr.. 
 
Imorgon ska jag gå och shoppa med Micheller elr Delsy, jag tror det blir farsta om vi inte ändrar oss hihi. Måste köpa lite underkläder, nya hörlurar o lite annat.. e typ helt galen , i need kläder liksom , fast att mamma skriker på mig hela tiden att jag har garderoben full, eh jag ba nej? haha asso e man tjej och tonåring så e det så punkt slut! Och föresten brukar det inte också vara rea efter nyår? haha ojoj då blir det mer med shopping! 
 
Men aja nu tror jag att jag ska baka lussekatter :) hihi mamma ville ha så ska fixa det! Och har ju liksom ändå inte så mycket att göra , förutom att kolla på massor med jul filmer på tv och stoppa i mig masso mer choklad? höhö e fortfarande sjuk och det suger verkligen! Efter att jag har badat klart ska jag göra ett varmt bubbelbad, bästa! 



vaken fortfarande..

04:35
åhh jag kan inte somna och jag vill verkligen sova för ska vakna tidigt imorgon för at gå på mellandagsrea aso omg hoppas jag vaknar och det värsta är att mamma tog min mobil så nu sitter man bara framför fb o har inget liv :( sen så e man fortfarande sjuk och skit ont i halsen, värre kan det inte bli! aja ska försöka somna om inte det går så får jag riktigt flipp! 



har gäster hemma...

..har gäster hemma och har inget att göra så gjorde den här bilden! haha god jul på er alla igen! :)



har alla haft en bra ju?

sitter och bloggar från min nya mobil just nu :) lite tråkigt att blogga så för att man kan inte lägga upp bilder :( men iallafall har alla haft en skön jul och fått fina presenter? jag är iallafall glad av det jag fick sen så fick man massor av pengar som man ska ha till mellandagsrean haha. Idag ska vi ha gäster hemma och äta middag, julmat från igår säkert haha men sanningen är att jag orkar inte för att jag är sjuk och har mensvärk asso orkar verkligen inte :( haha kanske för lite mycket information men men jag kommer blogga mer sen :)



tips om en good hemsida :)

Är det nån som e sugen på att göra ett collage av sina foton? då tipsar jag er om denna sida photovisi.com.. det är inte den bästa sidan men det en ganska lätt sida att använda sig av och visst blir det fina collage. Varför inte prova?  
Det är gratis,snabbt och enkelt. Man behöver inget inloggnings konto det är bara att klicka och köra! Lycka till :) Kolla länken ovanför eller klicka på bilden för att testa att göra ett collage! :) 
 



olika ansiktsmasker :)

Ansiktsmask av choklad:

Varm smält mörk choklad är välgörande både för hud och själ. Hyn blir klar och känns mjuk i flera dagar efter den här masken: Rengör och peela ansiktet. Därefter är det dags för en massageolja eller cremé om man har torr hy. Massera i ca. 10 minuter. Sedan är det dags för masken. Smält flera stora rutor av 75% - ig choklad i ett vattenbad. När chokladen har är smält och svalnat lite stryker du ut chokladen över ansiktet och hals och får verka 20-30 minuter. Skölj av med ljummet vatten. Smörj in med fuktighetsbevarande cremé.

 

Peling mask med kaffe:

Blanda 3 matskedar malet kaffe med en äggvita. Massera in i ansiktet och låt det torka. Tvätta bort efter en halvtimme.

 

Oljemask för torr hy:

Återfukta med olivolja.

Med sin hudliknande fettsyrafördelning och sina kraftiga antioxidanter som kan hejda och motverka ålderstecken i huden är den självklar när det gäller behandla en torr hud. Det här ger fukt, fett och vitaminer.

 

 

 Ansiktsmask av  avokado :

Fruktköttet är fuktgivande och man behöver bara mosa lite och låta det ligga på huden i ca. 15 minuter. Man kan även mosa 2 matskedar avokado, 1- 2 matskedar honung och 6 droppar äppelcidervinäger. Blanda och stryk på huden och verka 20 minuter. Skölj sedan och känns hur mjuk och len huden blir laugh

 

Ansiktsmask av  tomater:

Skölj en tomat och skala den. Mosa fruktkött och kärnor och tillsätt tomatpuré. Blanda allt med lite havregryn till en mjuk massa. Lägg på ansiktet och slappna av i 30 min. Tvätta av med varmt vatten och sedan med kallt och klappa torrt. (1 tomat, 2 matskedar tomatpuré och havregryn)

 

Peelingmask :

matskedar finsmulad havregryn och yoghurt!

Blanda havregrynd med naturell yoghurt till en tjock massa. Lägg på masken och låt sitta 20 minuter. "Rulla" av masken med fingertopparna. Tvätta av med varmt vatten och avsluta med kallt och klappa torrt.

 

Ansiktsmask av banan:

1/2 banan

teskedar honung

matskedar havregryn som mals till mjöl.

Mosa bananen. Tillsätt honungen och havremjöljet. Rör ihop till en jämn smet , ta eventuellt i lite Alo Vera juice om blandningen bllir för hård. Lägg på ansiktsmasken på fuktig hud och låt verka i minst 20 minuter. Tvätta av med varmt vatten och sedan med kallt vatten och klappa torrt.

 

Ansiktsmask av  äggvia och citron:

1 äggvita

1 tesked citronsaft

Vispa äggvitan till styvt skum och vänd försiktigt ner citronsaften i äggvitan. Stryk ut skummet i ansiktet och halsen, låt verka i 20 minuter. Tvätta av med varmt vatten och sedan med kallt vatten och klappa torrt.

 

Ansiktsmask av Potatis :

 

Skala två råa potatisar och riv de. Blanda ner gräddfil eller yoghurt till en lagom smet. Lägg som mask och låt sitta i 40 minuter.  Skölj. Ett bra tips är att gnida råa potatisskivor i ansiktet , det strammar upp. Perfekt när man ska gå på fest :-)




24 december

 



all i want christmas is YOU!

Har precis vaknat helt tät i näsan, åhh det är det värsta som finns! Idag har jag sjukt mycket och göra innan vi åker till mormor och firar jul. Jag måste duscha fixa till mig, måla naglarna , göra en polsk sallad som man alltid har till jul och så ska jag baka lussekatter! Och igår så bad mamma mig att åka till Högdalen för att köpa en grej med det hann jag med inte igår så måste göra det idag!! Jag hatar när det är så här stressigt och jag vet inte fortfarande vad jag ska ha på mig, det här nog värst! (?) och så ska jag försöka uppdatera bloggen så mycket det bara går , jag har gjort några tidinställda blogginlägg :) Men ja nu har jag inte så mycket mer att säga.
GOD JUL PÅ ER ALLA! 



sweat dreams

 
Har precis duschat ska kolla på nån film kanske blir det skräck eller någon julfilm som kommer på tv och så myser jag såklart med hunden och varm oboy :)
 
 



Jag måste ha och jag ska ha!

Här är några saker som jag vill ha.. det är mycket mer som jag begär! haha o så ska jag vänta på mellandagsrean :)
 
 
 
  1. byxor 1 LÄNK! 
  2. byxor 2 LÄNK! 
  3. hörlurar LÄNK!
  4. Tofflor   LÄNK!
 



charlotte penelli

Förrigår var jag med mamma i Nacka forum för att handla julklappar, då va Charlotte Penelli där och sålde sin nya parfym "the girl" , jag tog bild med henna och köpte parfymen med bodylotion som jag och mamma ska dela på hihi :) 
 

bilden blev lite otydlig på oss men aa det funkar ... ? 



Julklapparna som jag fick av pappa :)

  • tabeltop foosball
  • muffin & cupcake maker
  • Glassmaskin
  • Puma tjocktröja :)
  • kontroll styrd helikopter
  • Candy caried ( en grej som också finns på tivoli, en hand som man styr och försöker fånga saker) 
  • sen fick jag andra små saker som jag inte orka ta bild på. 



belly danza




Genrella sminktips

 
Lägg krutet på antingen ögon eller läppar. Det kan lätt bli för mycket om man försöker dra uppmärksamhet till både och samtidigt. Om du lagt massor med ögonskugga kan det vara snyggt att lägga ett något ljusare läppstift. 

I stället för att lägga ner massor av tid och energi på att försöka bättra på de områden i ditt ansikte som du kanske inte är så nöjd med kan du fokusera på det du faktiskt är nöjdast med och göra det ännu snyggare. En del tycks vara av den åsikten att de delar av ansiktet man är nöjd med behöver man inte göra något åt, men tänk på att smink drar ögonen till sig och vem vill inte dra ögonen till sin snyggaste del? Dessutom kan snyggt alltid bli ännu snyggare! 

Unna dig bra redskap för smink och byt ut gamla grejer när de förlorat form och spänst. Sminkredskapen är avgörande för hur resultatet ska bli och bra grejer gör det dessutom så mycket roligare att sminka sig! 

Förutom smink är det viktigt att ha fina kläder. Här finns information om olika klänningar.
 



omg!

omg det va skit längesen jag blogga! Men det vara bara för att jag inte orkade hihi. Men nu är det bara 1 dag kvar  till jul!!
 
Gud vad snabbt det har gått! Fast igår så firade jag jul hos pappa vi var tvungna att göra det lite innan för att pappa ska resa idag till polen och fira jul där borta. Så jag och syrran fick fina presenter från pappa och vi gav honom det med sen så käka vi julmat eller det var det första vi gjorde och sen öppnade vi paket haha ska jag berätta vad jag fick?? då kan vi ta det sen, jag orkar inte nu.
 
Idag så fyller min lilla syster 11 år. Stort GRATTIS till dig min jobbiga syster som jag ändå älskar! Så vi ska ha några gäster hemma , äta tårta o sådär. Mamma lagar julmat ska hjälpa till henne lite och samma sak imorn. Vi ska fira jul hos mormor i år!
 
På torsdag är det mellandagsrea , uff ska blir kaos haha ska dit med nathalie , stephanie o fler säkert! Det värsta av allt är att jag har blivit sjuk, typiskt mig att jag ska alltid bli sjuk när  det är lov! :( men visst är det skönt med lov? :) aja men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer , kommer blogga mer sen! 
 



nyårs klänningar :)

I år kom vinterns så snabbt känns det som , man e inte liksom förbered  för allt det här, man behöver varma kläder, köpa julklappr, tänka vad man ska ha på sig o.s.v men jag ska hjälpa till genom att tipsa några nyårs klänningar från nelly.com!  Klicka på bilderna för att komma fram till  klänningen på nelly!
Kolla närmare på  klänningen häääär!

Kolla närmare på  klänningen häääär!
 
Kolla närmare på  klänningen häääär!
 
Kolla närmare på  klänningen häääär!
 
 
 
Kolla närmare på  klänningen häääär!



-brist på rubrik-

Jag har typ inget att skriva om, aso jag vakna runt 1 idag sen va jag fett hypad , va ensam hemma så dansade lite o försökte lära mig att stå på huvudet men det gick inte alls bra haha, sen käka jag , satt framför datan, när pappa o syrran kom hem kollade vi på massa filmer o gjorde glögg och hade pepparkakor, så det var helt enkelt bara en mysig lördag :)




julklapps tips till honom!

Nu är det dags att handla julklappar och det brukar vara svårt att bestämma sig vad man ska köpa, så jag ska ge några tips :)
 
 
 




häääär hittar de!
 
Häääär hittar du de!
 
hääär hittar du de!
 
häääär hittar du den!
 
häääär hittar du den!
 

Häääär hittar du den!




mina knäck

såhär blev mina knäck! roligt att baka men jobbigt att städa! 
 
 
3109999996



HIHIHIHIHIHIHI

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM! JA, JAG HAR TRÅKIGT!!! 
@nicole_stachowska @nicole_stachowska
 
 
 
 
 
 
 
 



scream & shout

 



recept på chokladkola

 

Ingredienser:              

  • 4 dl
  • strösocker 
  • 1 dl farinsocker 
  • 3 dl grädde
  •  1 dl ljus sirap
  •  50 g smör
  •  0.5 stvaniljstång             
 

Tillagning 2h

  1. Koka ihop alla ingredienserna i en tjockbottnad kastrull. Låt koka i ca 1-1.5h på låg värme. Testa när bubblorna börjar tjockna. Gör ett kulprov.
  2. Häll ut kolan på en plåt med bakplåtspapper. Låt stelna lite och använd sedan en inoljad kniv och skär kolan i mumsbitar.



stannade hemma

idag så stannade jag hemma, för jag orkade inte vara med om snökaos igen! För igår va det skit jobbigt att åka till skolan och sen att åka hem! Men ändå kom jag i tid igår till skolan, det var lite tomt haha några kom inte och några kom senare och under dagen började det snöa sjukt mycket så alla ba "åhnej hur ska vi komma hem" sen hörde vi att inga bussar åkte och det var stopp i tunnelbanorna! Så rektorn bestämde sig att alla fick sluta efter lunch. Alla blev sjukt glada. De flesta han det sista tåget som åkte, men jag, trudy,christian,marcos,jagoda,emily,claudio o daniel det blev knas för oss! Daniel o Claudio blev hämtade men vi andra visste inte vad vi skulle göra aso tunnelbannorna bara stod stilla på stationen och ingen åkte, så vi gick tbx till skolan och försökte tänka ut hur vi skulle åka hem, vi tänkte gå till gullmarsplan, men det skulle ändå inte funka + att mina skor va genom blöta, jag frös som fan och det va typ en meter snö ute, men det vet nog de flesta! Och alla vet nog också om strömavbrotten  från måndags, det va katastroff, det tog 3 timmar för mig att komma hem fast det bara tar 20 min på riktigt sen så va det jätte kallt hemma o runt 10 fick vi tbx strömmen. Men nu ska jag inte prata mer om det, har gått igenom så mycket de här två veckorna. Men det var därför jag inte åkte till skolan idag och det va skönt att få sova ut!
 
Igår kväll va jag på gradering, det är att man vissar allt man kan för att få högre bälte i karate o jag lyckades! Okej, gjorde lite fel men det var för att jag va sjukt stressad o sen störde jag mig på publiken haha aso det är sjukt pinsamt! Men jag är glad att jag fick högre brunt! det finns ju flera olika brunna bälten! så grattis till mig :) och nu så är träningen slut för den här terminen, som är också skönt! Nästa termin ska jag också börja på cheerleading emd delsy! Det kommer bli sjukt kul, men delsy e tröööög med att skicka ansökan, för jag har redan gjort det och fick plats och jag ska börja i Nacka och jag ser fram emot det!
 
Tänk er att det bara är 18 dagar kvar till julafton! Så snabbt det har gått, kan inte fatta det! Jag måste börja tänka på vad jag ska köpa för julklappar till familjen, några tips? helst inte dyra saker! haha Nu så lyssnar jag på JB julskiva, det passar perfekt! Och jag väntar tills min syster kommer tillbax från ica för att hon skulle köpa vispgrädde och så ska jag göra knäck :) så medans ska jag gå och duscha. Efter ska jag städa lite i mitt rum o diska såklart, så att mamma blir glad när hon kommer hem! Mer inlägg kommer sen PUSS!
 
 
 
 



om igår & idag

igår:  va med hunden på en skit lång promenad o gjorde några bilder, men Chanel e inte så förtjust av att göra bilder, hon vet liksom när man ska göra bilden o precis när jag klickar på knappen vänder hon sig, så jag kriga för att få en bild på hennes ansikte, nt den bästa men det funkar! Sen så tagga jag med Delsy till stan hon skulle köpa en jacka,så vi kollade runt o vi hittade en tillslut i jc! När vi va på väg hem så träffa vi stephanie o några i plattan sen kom nathalie o några , så vi hängde där lite o såklart så ska det alltid hända nåt där på plattan, men runt 7 så rullade jag o delsy hem. Vi tänkte hänga ute men de va så kallt att vi inte orkade. Mer än det gjorde jag inte sen. 
 
 
 
Idag: vaknade tidigt idag, 8 typ sen tagga jag halv 9 till medborgaplatsen för skulle gå på konfirmations undervisning men jag kom försent för det var stopp i gullmars haha. Halv två sluta det så jag va hemma typ kvart över 3 o så satte jag igång med att plugga till provet i Religion, skit svårt! Hoppas jag får E iallafall! Och jag gjorde precis klart min redovisning i engelska som vi ska ha till imorn, ska redovisa om Mariah Carey för det va typ den enda kändisen jag hitta som va född i New York och jag kände till, vi va tvungna att välja någon från New York elr Syd afrika, så det va inte så stort val. Men jag är iallafall klar och det känns bra! Nu ska jag plugga lite till o bara ta det lungt. PUSS!





»Namn: [Fyll i ditt namn]
»Ålder: [Fyll i din ålder]

»Om mig: [Här kan du skriva lite kort om dig själv]