tips på fina frisyrer

 Donuten kostar bara 59 kr, och finns här. Låt din fantasi flöda  Kolla in videon här under för att se hur man gör dessa sjukt snygga frisyrer (den är utan reklam, så ni måste kolla och få se hur man gör, samt få inspiration:
 
 
 
 

1. Långt och lockigt


Säg till frisören: 
Att du behöver få längderna uppklippta om du har kraftigt hår – i annat fall blir det stumt och tungt. 

Styla så här: Massera in en lockframkallande stylingkräm i fuktigt hår och föna håret försiktigt med fön och tratt. Avsluta med sval luft så fixeras lockarna. Fördela en aning stylingolja över handflatorna och krama ­håret med händerna så ökar du glansen på ett fint sätt.

Proffstipset: Att finger­tupera längderna ger en dramatisk volymökning.

 

2.  Finaste flätan


Säg till frisören: 
Att toppa ditt hår med varsam sax, och att ge dig en volymgivande inpackning som stärker ditt långa hår. Komplettera klippningen med ljusa slingor som ger liv åt långt hår.

Styla så här: Spreja en volymgivande stylinglotion i hela håret och föna håret torrt. Kamma en lågt sittande sidbena och för håret bakom ena örat. Tupera längderna lätt och gör en bred, luftig fläta. Fäst med en skonsam snodd och ”dra” isär flätan så den ser lite tuffare ut. 

Proffstipset: Spreja längderna med torrschampo innan du flätar, så får den extra allt av hållbarhet och volym.

 

 
 

3. Vild volym

Säg till frisören: Att ditt långa hår ska klippas upp så att topparna är graderade med kortare längder mot ansiktet, och längre bak.

Styla så här: Fukta håret med stadgegivande värmeskyddande sprej. Lägg upp det på stora värmespolar. Ett annat alternativ är att använda en grov locktång, rulla upp den varma locken och låta den svalna så. Borsta ur håret, forma lockar och vågor med fingrarna och fixera med hårsprej.

Proffstipset: Skaka sparsamt med volympuder i längderna, det gör håret kärvare och ger en naturlig volymökning.

 

 
 

4. Änglalika lockar


Säg till frisören:
 Om du vill vara lockig varje dag, be om en permanent på små spolar. I ­annat fall räcker det att få topparna uppklippta, och att frisören använder en grov krustång.

Styla så här: Om du permanentat dig, kläm in en aning hårolja och en mjuk stylingkräm i ­håret medan det självtorkar. Det tricket fungerar lika bra för alla som har ­smålockigt hår. Väljer du att ­använda krustång, låt håret svalna ordentligt innan du ­fingerkammar det för att bryta upp lockarna.

Proffstipset: Du får samma look av att rulla upp smala slingor på tunna pappersremsor eller sämsk­skinns­rullar.

 

 
 
 





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



»Namn: [Fyll i ditt namn]
»Ålder: [Fyll i din ålder]

»Om mig: [Här kan du skriva lite kort om dig själv]