die in your arms




skönhetstips - 5 steg till vacker hy!

Fukt, fukt och mera fukt!

Din hy behöver fukt för att må bra. Utan fukt blir huden stram och irriterad och fina linjer uppstår fortare, eftersom huden faktiskt åldras om den inte återfukas. Extra viktigt är det att huden får sig en rejäl fuktboost när det är dags att sova. Investera i två cremer, en för dagen och en för natten. Din dagscreme bör innehålla lätt solskyddsfaktor medan din nattcreme ska vara fulladdad med återfuktande egenskaper.

Rätt rengöring!

Du glömmer väl inte bort att tvätta av sminkrester, smuts och döda bakterier på kvällen? För att huden ska må bra behöver den rengöras, annars kommer ofta akne och andra hudbesvär som ett brev på posten. Se till att du använder rengöringsprodukter som är anpassade efter just din hudtyp. Ett ansiktsvatten är ett bra komplement till din rengöringsrutin, eftersom det ser till att alla smutsrester försvinner.

Exfoliera mera!

Rätt rengöring i all ära, men du glömmer väl inte bort att städa bort smuts och bakterier på djupet? Döda hudceller bildar ett lager på din hy som gör att huden under inte kan utvecklas och må bra. Också talg och smuts har en tendens att samlas i dina porer och bilda pormaskar. Gör det därför till en god vana att skrubba huden med en mild ansiktsskrubb en kväll i veckan. Avsluta med din vanliga nattcreme, eller om du är riktigt torr, en skön fuktmask.

Ät rätt!

Skräpmat är varken bra för din hälsa eller din hy. Satsa istället på den klassiska tallriksmodellen och se till att du får i dig tillräckligt med bra fetter och vitaminer. Fet fisk, frukt, bär, grönsaker och nötter är världens bästa mat för din hy medan flottig mat och konstgjorda fetter hamnar i botten. Glöm inte heller de välgörande antioxidanterna som hjälper till att reparera din hud och gör den motståndskraftig mot yttre påfrestningar. Du hittar dem i extra koncentrerad form i bland annat granatäpple, pressad citron och spenat.

Sluta slarva!

Tyvärr räcker det inte hela vägen med att smörja in huden, peela regelbundet och trycka i sig antioxidanter. För om du äter onyttigt och är ute och slarvar ofta skadar du också huden på sikt. För mycket rökning, alkohol, salt och socker påverkar kollagenet och elastinet i din hy och gör att den hamnar i obalans. Och den obalansen kan uttrycka sig på en mängd olika och mindre trevliga sätt, som till exempel hänging och livlös hy, irritationer och svullna ögon. Försök att dra ner på dina slarviga och onyttiga vanor, du och din hud kommer att märka skillnaden.




lite ego bilder på mig

puss puss



förlåt för att jag nt har bloggat!

jag har helt enkelt inte haft nån lust att blogga,så e det bara. Men nu är jag tbx. O i måndags så hade Fiona hämtat vattenballonger, så vi kasta den med varandra sen kom det alla killar o lekte med oss haha sen till slut sprängde den sig på just mig! haha sen börja alla kasta ballongerna på varandra sen sprang in i korridoren o allt va blöt så vi va tvungna att städa, höhö fiona fick städa haha. Den dagen va tung! I tisdags,alltså igår så hade vi friluftsdag i enskede ip hehe de va jobbigt med alla grejer vi gjorde men sen va det chill för vi börja 9 o sluta 12, jag palla nt hämta nån matsäck så jag käka ba hemma. Idag så va det bara en helt vanlig skoldag,inget spc hände elr jo vi hade typ gäster i skolan o de skulle bara vara med oss hela dagen för att se hur vi jobbar för de ska typ utbilda sig till lärare o blablabla nu e jag hemma o jag måste plugga till spanska provet imorn! Det sista spanska provet på terminen, yey! O så måste jag hitta på nåt o äta för e sjukt hungrig.. PUSS!



skönhetstips - håller din hy matt hela dagen

Steg 1: Rengör

Var noga med att välja en mild rengöring när du ska tvätta ansiktet, annars riskerar du att huden känns obehagligt torr och stram. Badda ansiktet med ett återfuktande ansiktsvatten, gärna baserat på vatten eller glycerin. Undvik produkter som innehåller alkohol, det kommer bara irritera och torka ut din hud.

Steg 2: Behandla

Dämpa oljeproduktionen på problemområden som du upplever som extra glansiga med produkter som innehåller salicylsyra. En lermask suger upp överflödig olja från huden och drar dessutom ihop porerna som kan orsaka glansigheten.

Steg 3: Skydda

Huden mår faktiskt bäst om du återfuktar den regelbundet med en creme, lite fukt kommer inte göra huden glansigare. Att den innehåller solskydd är ett plus, för nej, solbränna är inte svaret på ditt problem.

Steg 4: Lägg basen

Ge din foundation en stadig grund med hjälp av en mattande primer. Välj foundation utifrån vilken konstistens du vill arbeta med. Det finns antiglans-foundations i flytande-, mousse-, kompakt-, och mineralform. Fritt fram att välja din personliga favorit med andra ord!

Steg 5: Behåll mattheten

Ha alltid en servett eller så kallade "blotting papers" redo i handväskan ifall du skulle behöva badda bort glans. Fixera din makeup med ett transparent puder, och bättra sedan på med ett matt kompaktpuder under dagen.




här e recept på kladdkaka för de som e lata o nt orkar klicka in sig på google o leta..


Ingredienser
2 ägg
2.5 dl socker
4 msk kakao (tips på kakao)       
2 tsk vaniljsocker
100g smör
1 dl mjöl
1/2 tsk salt



Steg för steg

- Sätt ugnen på 175 grader

- Smält smöret i en kastrull

- Vispa ägg och socker tills det blir poröst

- Blanda samman med resten av ingredienserna, obs blanda försiktigt annars blir smeten luftig och kladdkakan torr.

- Häll ner smeten i en brödad form

- Grädda i 15-20 minuter beroende på hur kladdig kladdkaka du vill ha.

- Låt svalna och servera med grädde eller glass



grillat i ågesta

Mamma väckte mig o vi packa oss o så åkte vi till ågesta o sola, doppa fötterna o grilla med några vi känner! Mamma blev glad när jag gratta henne på morgonen med blommor och ett brev :) Jag har solat mycket idag men jag tror inte att det har blivit någon skillnad haha men mamma blev helt röd! Förresten så var det här första doppet i år , men vatten va skit kallt men sen efter en stund blev det skönt. Aja nu så måste jag städa lite på skrivbordet o sen så ska jag baka kladdkaka,mums! Imorn e de skola :( helgen gick skit snabbt ju.. får se vad jag ska göra efter skolan. Och igår hände det något med min mobil o jag har inga kontakter kvar o jag hade över 300 kontakter,det här e nt alls kul, hur ska jag orka få tbx alla nummer:S Här kommer de lite bilder från idag :)
sen så har jag massor med ego bilder på mig idag men orkar nt lägga upp de nu, gör de senare elr nåt. PUSS!



bilder göteborg #2




skönhetstips - nagellack sitta bättre

Gör såhär:

1. Innan du målar, se till att din nagel är torr, det vill säga undvik cremer och oljor minuterna innan.
2. Applicera ett underlack för att skydda nageln mot missfärgning.
3. Måla på ditt lack. Se till att det är fräscht – ett för gammalt lack känns segt i konsistensen och flyter inte lika bra. Måla två lager om det behövs.
4. Avsluta med ett transparent överlack

 

Vill du att nagellacken ska torka snabbare?

Då ska du doppa dina fingrar i kallt vatten..klart!




glöm inte morsdag idag! :)

Jag älskar dig mami! Kocham ciebie! Varje sekund,alla dagar du är den som alltid står ut med mig. Du finns där
alltid för mig! Allt du är , är jag. älskar dig nu och föralltid!



hejar på Loreen

Sitter och kollar på eurovision och jag ska heja på Loreen. Som är nummer 1 o sjunger för sverige!
Så ska sitta o kolla på det hela kvällen. Kollar ni på eurovision? :)



bilder göteborg #1

mer bilder kommer imorn :)



om göteborg resan

Som sagt så åkte jag med klassen på en studieresa till Göteborg. Vi samlade 9.00 i ringen i centralen o sen så tog vi tåget mot Göteborg som åkte i 3 timmar. I tåget så va de skit kul , vi gick fram o tbx i tåget o så , vi snacka skit o satt i caféterian haha aja tiden gick fett snabbt. Vi va framme vid halv 1 o de va sjukt varmt , mycket varmare än här i stockholm! hållde på o dö o det bara rann ur mig. Vi lämnade våra bage o så käkade i deras skola, jag svär de har skit god skolmat! O deras skola va skit stor, miljoner trapor! Efter att vi käkade hamburgare så tagga vi till Liseberg! Det va sjukt kul där! Jag o fiona åkte allting men fiona åkte bara inte atmosfear, det är som frittfall men dubbel så längre! Det fanns sjuk många andra roliga saker som inte finns i grönan, men det är ju klart! På kvällen så åkte jag,fiona,jimmi,enrique o daniella en vatten banna, vi åkte den minst fem gånger i rad , de två sista gångerna då åkte båten ner så snabbt att all vatten kom in i båten så att våra skor va helt genomblöta o mina leggins såg ut som ny tvättade! När vi gick så kom det ut vatten ut skorna haha såg skit roligt ut. O de fanns ingen sol vid 23.00 haha så det tog as lång tid tills vi torka! Vi va tbx i skolan halv 12 typ o så duscha o fixa oss för natten. De va oskönt o sova! O killarna kunde nt hållakäften o kastade saker som lät, men tillslut somna jag, jag sov ba fyra timmar o några sov ingenting alls! Nästa dag så fixa vi oss o åt frukost och så skulle vi träffa göteborgarna vid typ ett museeum, vi åkte dit o jag o fiona gick barfota enda till stan för våra skor var fortfarande genom blöta! Ah vi gick in o så gick vi typ in i en djungel o såg apor o tropiska fåglar o massor med fiskar o.s.v. sen fanns det rum med olika experiment, vi va där i typ tre timmar o sen så åkte vi till en kyrka i göteborg o snacka lite där med prästen o så fick vi fika. Efter det gick vi in till stan och åkte en båt som heter paddan o den var en runda runt göteborg o de va en guide som snacka om göteborg oxå. Typ det sista vi gjorde va o käka i ett stort centrum , vi åt nån buffé o sen så fick vi gå runt själv till halv 8 i centrum, vi gick runt lite o så med alex,fiona,jimmi o enrique när vi nt palla gå runt med så gick vi upp på taket o där chilla vi o hade det kul haha mer detaljer skriver jag inte! Klockan närmade sig halv 8 så vi gick ner o möte alla i åhléns city o så åkte vi tbx till skolan o hämta vårt bage. haha varje samling vi hade så kom jag o fiona alltid försent o de va skit sura på oss haha. Vi ville fan inte tbx till stockholm! Vi sa hej då till alla i göteborg o sen gick på tåget! haha sen så hemresan va lite tråkigare för vi ville stanna kvar! Sen så körde vi sanning o konka o lite sånt. I stockholm va de skit kallt när vi kom, de va mkt varmare i göteborg! Jag saknar alla redan! Här kommer det lite bilder o sen så kommer det komma fler i andra inlägg. PUSS!















skönhetstips - perfekta ögonbryn

Att plocka lagom kan vara svårt. För att lättare hitta den form du är ute efter, måla under ögonbrynen med en vit ögonskugga. Då ser du enkelt vilka strån som ska noppas och vilka som ska vara kvar.



För att tämja buskiga, långa hårstrån i början brynet, prova att borsta stråna rakt uppåt med hjälp av en liten kam eller en rengjord mascaraborste. Klipp sedan av stråna i höjd med den övre kanten av brynen med en liten sax. Klipp försiktigt och med måtta!







skönhetstips - torr hud

Problem: Knastertorr hy
Åtgärd: Peela huden och lägg en fuktmask. Finns det inte en enda rest efter 10 minuter är huden med all säkerhet törstig. Upprepa behandlingen en gång i veckan för att öka fuktnivån.

Problem:
Fnasiga läppar
Åtgärd: Torra läppar är första tecknet på uttorkning. Testa att försiktigt skrubba dina läppar med en mjuk tandborste, torka försiktigt med en handduk och avsluta med ett mjukgörande och återfuktande läppbalsam.

Problem: Foundationen fastnar fläckvis

Åtgärd: Prova att peela huden med en skonsam peeling högst en gång i veckan. Applicera din foundation med en lätt fuktad svamp så fördelas krämen bättre och huden återfuktas.

Problem: Hjälp! Min hy tar stryk av att jag sitter framför datorn
Åtgärd: Införskaffa en fuktspray och ställ på skrivbordet. Duscha huden regelbundet under dagen. Ansiktsspray är även perfekt för att få bort ett ”pudrigt” utseende direkt efter att du sminkat dig.

Problem: Min hud är torr oavsett vad jag gör
Åtgärd: Testa att gå på en hudanalys. Kanske har du inte ”normal” hy utan torr? Ibland kan det vara värt att lägga några slantar för att ta reda på vilken hudtyp man har. Somliga varuhus erbjuder även sina kunder kostnadsfria analyser.

Problem: Tidigare hade jag blandhy och nu har jag fått torr hy, vad gör jag för fel?
Åtgärd: Testa en crèmerengöring istället för en vattenbaserad. Vatten är superbra att dricka för att återfukta huden inifrån men direkt på huden kan det torka ut.



HAHAHA

inte en av de bästa låtarna de har gjort ...



mot göteborg!

Michelle slagga hos mig o nu håller vi på att fixa oss o.s.v. vi måste kolla om vi har packat med oss allt! Har stress över att jag har glömt nånting viktigt,så e det alltid! Aja men jag kan inte blogga mer. Men hoppas alla kommer ha det bra här i Stockholm o vi ses senare. Jag har gjort tisdinlägg så ni har nåt att läsa. PUSS!



Han ♥

cha cha e hemma nu , skolan va helt chill idag, efter skolan så åkte jag o Fiona till stan vi skulle kolla lite grejer o sen så träffa jag älsklingen o vi hängde lite där o snacka. Men ska äta nu o snart på träning,åhh orkar inte! aja puss vi hörs sen...



skönhetstips - mörka ringar runt ögonen

Så hittar du rätt nyans

Att hitta den perfekta nyansen på en concealer kan, minst sagt, vara lättare sagt än gjort. En concealer ska, som du hör på det engelska namnet, användas för att dölja röda näsvingar, pigmentfläckar, mörka ringar, finnar eller annat som du själv upplever som små skavanker i huden. Välj en concealer som är ett par nyanser ljusare än din egen hudton. Har du extra cash i plånboken kan det vara en god idé att investera i ett par nyanser, eftersom många av oss behöver två till fyra olika färger för att hänga med i hudens nyansförändringar, som skiftar i takt med årstiderna, sömn och stress. Hitta din perfekta nyans genom att dutta lite concealer under örat där halsen börjar. Där är din hud en aning ljusare än i ditt ansikte.

Flytande, fast eller creme?

Concealers finns i flytande, fast och cremeform. Vilken sort du ska investera i beror dels på vad det är du vill kamouflera och din hudtyp. Har du torr hy är en rinnande och lätt concealer din bästa vän. Har du problem med finnar och blemmor är krämigare concealers i stick eller burk bättre, eftersom de har en tjockare och därmed mer döljande konsistens. Vill du prova hur pass döljande din concealer är? Applicera lite av produkten över blodvenerna på insidan av din handled.

 

Så hittar du rätt nyans

Att hitta den perfekta nyansen på en concealer kan, minst sagt, vara lättare sagt än gjort. En concealer ska, som du hör på det engelska namnet, användas för att dölja röda näsvingar, pigmentfläckar, mörka ringar, finnar eller annat som du själv upplever som små skavanker i huden. Välj en concealer som är ett par nyanser ljusare än din egen hudton. Har du extra cash i plånboken kan det vara en god idé att investera i ett par nyanser, eftersom många av oss behöver två till fyra olika färger för att hänga med i hudens nyansförändringar, som skiftar i takt med årstiderna, sömn och stress. Hitta din perfekta nyans genom att dutta lite concealer under örat där halsen börjar. Där är din hud en aning ljusare än i ditt ansikte.

Flytande, fast eller creme?

Concealers finns i flytande, fast och cremeform. Vilken sort du ska investera i beror dels på vad det är du vill kamouflera och din hudtyp. Har du torr hy är en rinnande och lätt concealer din bästa vän. Har du problem med finnar och blemmor är krämigare concealers i stick eller burk bättre, eftersom de har en tjockare och därmed mer döljande konsistens. Vill du prova hur pass döljande din concealer är? Applicera lite av produkten över blodvenerna på insidan av din handled.




@nicole_stachowska


Följ mig på instagram så följer jag tbx :) @nicole_stachowska



about today


de e söndag idag, alltså de va bara chill idag för mig.. på  morgonen taggade min syrra o pappa med några o cykla o de grilla o så , medans jag fick min fkng mens o hade mensvärk o stanna hemma, o då gjorde jag bara det vanliga sitta o stirra på TV o käka godis, jag hade däremot ingen lust att blogga för visste inte vad jag skulle blogga om :/ Senare när pappa kom tbx med syrran så ville hon åka t mamma så ja hon tog sina grejer o åkte till mamma. Jag o pappa käkade fish and chips o sen så gick vi på en promenad i ungefär en timme för att bränna ner lite fett... Nu så ska jag kolla på nån film o sova snart. Imorn e det skola o sen efter skolan så e det fest i min skola, woop woop! Tisdag ska jag packa o sen på onsdag morgon åker vi till Göteborg med klassen o vi ska till Liseberg o.s.v . o vi kmr tbx på torsdag natt (fredag morgon) o de betyder att jag nt kommer blogga under den tiden men sen när jag kmr tbx så blir det många inlägg o massor med bilder :) e så jävla taggad! Det värsta är jag vet nt vilka kläder jag ska ta med mig! Det är alltid något problem! Visst känner ni igen er? aja vi hörs imorn PUSS!



dåligt med uppdateringar men jag e tbx!

jag har varit så upptagen sen igår o hade verkligen inte tid att blogga, så jag ska berätta nu vad jag har gjort. Igår klockan 12 va jag  hemma hos Danielle, vid halv 1 tog vi bussen mot skärolmen o vi shoppa lite där, vi va där med Adam o Bajmar o sen så träffa vi Muska där så vi snacka o så. Vi hade det sjukt kul, vi va där till 5 sen så åkte vi hem. Jag hade köpt lite underkläder, en sjukt snygg baddräkt från gina, ny väska  o sen smink.. jag orkar nt göra bild på de. haha aso jag har sån jävla tur! När vi snackade med Muska ute så märkte jag att en jävla fiskmås hade bajsat på min nya väska jag hade precis köpt! hahah sprang in i en toalett o tog bort det så snabbt som möjligt! men de ger tur o de e faktiskt sant! Jag van på tris lott idag, 50 kr , weey! haha aja sen  så åkte jag hem till Danielle o Michelle va också hemma då, så jag slagga hos de! Vi gick ner till Ica och köpte godis, läsk o chips o ja sånt ni vet sen så gick vi hem o bakade kladdkaka, mums! Vi böt om till pyjamas o satt oss bekvämt i soffan och tog på filmen women in black , vi dog den va skit läskig! Han som spelar harry potter hade huvudrollen, filmen har nt kommit ut på bio än,yeah! Efter filmen va vi skit rädda haha jag våga nt gå på toa,hade en känsla av att hon satt där o skulle hoppa ut ur toaletten! Sen för att lugna ner oss så kollade vi på lite romantik o vi kolla på a walk to remember , jätte gullig film! Sen kolla vi på komedi för att få bättre humor, men jag kommer inte ihåg vad filmen hette. Vi hade köpt ostbollar o då räkna vi varenda en vi åt, vi gjorde det för att har inget liv hahah men vi räkna ihop det o de blev 435 ostbollar i en påse! jaa nu vet ni :) Klockan var halv 5 o tjockisarna va trötta o vi skulle vakna tidigt så vi gick o slagga men danielle va vaken längre... När vi vakna så fixade vi oss o.s.v. kollade vi lite på vampire sen vid ett hämtade pappa mig o vi åkte till kungens o köpte en ny matta o sen så käkade vi donken, efter det skjusa pappa oss till mamma o jag tvätta håret o lite annat sen så åkte vi till min kusin för deras pappa fyllde år, så de va lite fest där o sen vid åtta typ så skulle vi hem för att fotbolls matchen börja så mamma skjusa oss till några bekanta vi känner för pappa va där o vi kollade på matchen där o nu så är vi änligen hemma! Jag har precis duschat klart o så. Ska kolla på film o sen sova,  jag kmr nog somna tidigt idag.. Här kommer det lite bilder.





skönhetstips - slitet hår

BÖRJA I DUSCHEN

Ditt strandslitna burr behöver fukt, massor av fukt. Därför är det en god idé att börja återfuktningen redan i duschen med hjälp av vårdgivande schampo och balsam. Passa på att ge hårbottnen en välförtjänt massage när du masserar in schampot, så kickar du i gång blodcirkulationen – vilket i sin tur får dina hårrötterna att må prima. Skölj igenom håret med ljummet vatten. Att duscha i skållhett vatten verkar uttorkande på både din hud och ditt hår, så sänk temperaturen.

ÅTERFUKTA MED BALSAM

När du schamponerar håret öppnar sig hårstråna för att släppa ut smuts och fettavlagringar. Därför är det jätteviktigt att du efter schamponeringen stänger dem igen med ett balsam som verkar återfuktande. Handdukstorka håret ordentligt. Massera in balsamet över hela håret, men var lätt på handen vid hårbottnen och slösa desto mer på hårtopparna. Kamma gärna igenom håret med en glestandad kam, så att balsamet fördelar sig jämnt över varenda litet hårstrå. Låt verka i ett par minuter och skölj sedan igenom håret med ljummet vatten.

STÄRKANDE HÅRMASK

Precis som din hud mår bra av återfuktande ansiktscremer och bodylotions får ditt hår en extra kick av en stärkande och återfuktande hårinpackning. Hårfrisörer brukar rekommendera en dos i veckan, har du riktigt slitet och torrt hår kan du till och med behöva två. Inpackningen ger inte bara ditt hår en välbehövlig fuktboost, den stärker också dina hårstrån och gör dem bättre rustade mot slitage i framtiden. Handdukstorka håret genom att krama ur vattnet och låt det gärna lufttorka en stund. Inpackningar fungerar nämligen bättre i hår som inte är plaskvåta.

MAXIMERA DIN INPACKNING

Inpackningar fungerar ännu bättre om de får verka tillsammans med värme. Samla upp allt hår i en torr och varm frottéhandduk och låt inpackningen verka så länge som förpackningen anger. Att låta en tio-minuters-inpackning sitta i dubbelt så länge ger, tvärtom vad du kanske tror, inte dubbel effekt. Står det tio minuter på förpackningen är det den tid som inpackningen behöver för att göra nytta. Frottéhandduken ger dock din inpackning maximal effekt, eftersom dess värme gör att de vårdande ämnena kickar igång. Skölj sedan ur inpackningen med ljummet vatten.

STYLA VARSAMT

Att låta håret självtorka är rena semestern för ditt hår. För det sista som ditt solstressade hår behöver är, faktiskt, varma och slitsamma stylingverktyg. Kan du ändå inte låta bli fönen, plattången eller locktången, se till att du först applicerar en värmeskyddande produkt över hela håret. På så sätt tar dina hårstrån mindre stryk




HISS eller DISS?

ska jag köpa den här söta klänningen? Jag HISSAR vad gör ni? Kommentera!
ska det här bli min skolavslutnings klänning?



skönhetstips - naglar

NAGELTIPS

26. Längre naglar
Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.

27. Slipp missfärgat
Gör det till en god vana att alltid måla naglarna med ett ofärgat baslack innan du använder färgade  nyanser. Det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. Ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre.

28. Olja för torrisar
Olja är dina torra naglars bästa vän! Har du ingen nagelolja hemma, prova istället att doppa fingrarna i en skål med varm olivolja.

29. Få nagellacket att torka snabbare
Prova att stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis är lagt på nagellack, det hjälper lacket att torka fortare.

30. Inga mer gula naglar
Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar.




yalla habibi




han finns på riktigt!

haha fett söt!



S:t eriks dagen

Det va S:t eriks dagen i skolan idag, alltså vi slutade vid 13.00 .. o de flesta vet inte vad S:t eriksdagen är för nåt o de kan jag berätta. Jo de e så att vi delar upp oss i gruppen, en från varje klass från dagis upp till 9an o de äldsta är ledarna alltså de i 9an men i mitt lag fanns det ingen 9a utan de va Anjuli i åttan som va vår ledare. Och sen så finns det olika stationer som man ska göra sitt bästa för att få tio poäng, t.ex. att kasta ballong, springa o bära nån på ryggen på tid, dansa pausa, gissa vilken artist o sånna saker sen så är det också en tipsrunda och de två lagen som har samlat ihop flest poäng ska köra en dragkamp , den som vinner det vinner allt! Sen efter fick vi glass som alltid, sen tagga alla hem. O det gör vi varje år , men på höstterminen har vi nåt som heter kikoff dagen o det är det i princip samma sak som S:t eriks dagen men det är lärarna som är lag ledare och de i 9an gör stationerna. Sen på slutet va det en utslagsfråga o den va. " Hur många myr arter finns det i världen?" höhö hur mycket tror ni? Vi gissade på 70, hahaha helt fel! Det finns 8600 myr arter! Oherre! haha va många! Men men vi hade det kul som alltid o mitt lag kom 8a.. inte det bästa men det ska bli bättre nästa år! Nu så ska jag bara ta det lungt o kanske somnar på soffan haha för är fett trött. see yah!



skönhetstips - smink

SMINKTIPS

1. Intensiv blick
Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.

2. Rätt foundation...
Torrisar passar bäst i flytande och återfuktande varianter medan fet hy blänker mindre med i oljefria foundations. Har du akneproblem, prova en foundation som innehåller mineraler.

3. ...och rätt nyans
Applicera färgen på din käklinje, inte handen. Din hand och ditt ansikte har ofta inte alls samma färg, så varför ska du matcha din nya foundation med dina händer?

4. Slut på concealer?
Kolla locket på din foundation! Där finns det ofta foundation som har torkat och fått en tjockare konsistens. Den passar perfekt som krisconcealer!

5. Hållbar ögonskugga
Ögonskugga sitter mycket bättre om du grundar med en ögonskuggeprimer. Eller prova att dutta foundation på ögonlocken och försegla med puder.

6. Kajal först!
Applicera alltid kajal före mascara! Annars kan din hand komma emot dina fransar och göra att de kletar ihop sig som spindelben. Ögonskugga ska också på före mascara.

7. Nästan osminkad
Orkar du knappt sminka dig på morgonen? Satsa på ett klarrött läppstift eller ett rosa cremerouge. De klara färgerna kommer dra uppmärksamheten från ditt osminkade ansikte och göra att du ser pigg och fräsch ut i alla fall.

8. Inget kladd
Slicka snabbt kanten på glaset innan du dricker så slipper du läppstiftsmärken.

9. Fejka fylligare läppar
Måla munnen med ett rosa läppglans och applicera därefter ett naturligt, extra glansigt läppglans i mitten på din underläpp för ett intryck av fylligare läppar..

10. Värm ögonfransböjaren
Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.




Du är född original, dö inte kopia!

det har varit dåligt med uppdateringar men men...nu är jag hemma efter skolan, dagen va helt normal tills efter lunch rasten o då kolla vi på en teater , det var en tjej som kom o spela teater hon va ensam o spela flera personer samtidigt, hon va jätte duktig! Sen va de lite cp saker hon gjorde o då garva alla haha sen efter snacka vi lite om vad vi tyckte om den o lala , sen va det idrott efter o vi "tävla" på vem som hade bästa tiden på 400 m aso seriöst! jag har världens sämsta kondition! o min tid var hur dålig som helst! (1.43) haha hur sämre kan de bli? aja det ska bli bättre sen, när jag har tränat upp min kondition. Nu så ska jag äta nåt o bara ta det lungt.. måste vila lite o vi planerar en fest i skolan o den kmr vara nästa vecka tror jag så måste fan sitta o ladda ner bra låtar, tips på några bra låtar till en fest?! KRIIIS!



cha cha

hur mår alla? hade inte bloggat igår för satt barnvakt från 10.00-19.00 , haha herregud va jobbigt! Mammor måste ha gått igenom mycket! Men snart är det vår tur också o då får vi se hur det känns ;) Jag måste duscha snabbt och tvätta håret sen så måste jag städa rummet -.- sen så ska jag åka till stan o träffa älsklingen. Men vi hörs sen & glöm inte bloppisen det är några saker kvar. PUSS!



snap back swag




om igår :)

Igår i skolan va det helt chill, vi kollade på Romeo & Juliet , aso jag fatta ingenting! De har världens konstigaste engelska o de va ingen text :S ska ladda ner den med svensk text så att jag fattar nåt o vet vad jag ska skriva på recensionen. Och jag blev klar med min väst igår i syslöjden! Den blev fin iaf inte så jag hade tänkt mig o va nära att ge upp på den, för det blev hela tiden knas med symaskinen o så! Men nu är jag entligen klar! Bilder på den kommer senarem, jag årka inte bära hem den haha. Michelle tagga efter lunch till tandläkaren och sen så väntade hon på mig på plattan o så tagga vi till den stora Åhléns och gjorde bilder med justin dockan för att vara med i tävlingen :) åhh parfymen luktar så gott o vi fick pröva body lotion, ska ha den skiterii! Och den glittrar! haha men efter vi tog några bilder så tagga vi till donken o käka lite där , tjockisar! Sen gick vi runt i gallerian lite grann! Sen så börja det spö regna så vi palla inte vara där längre så vi taggade hem. Ajuste visste ni att Michelle hade köpt someday till mig? Omg så snäll hon e,tack ! Nu så ska jag duscha o käka o hitta nåt jag ska ha på mig idag! Idag har vi ledigt för det är Operation Dagsverke , vi ska praojobba en dag för att samla in pengar för behövande barn o ungdomar i centralafrika. Men jag hitta inget prao till idag så jag ska göra det imorn, gissa vad jag ska jobba med? Men idag så är det också högstadiefest i skolan o alla är välkommna alltså inte bara alla högstadieelever i min skola, utan ALLA är välkommna! Om ni är intresserade av att komma. Så ligger skolan i sockenplan, när man går ut från t banan så ser man en thai resturang typ haha sen så ska man över gatan och gå en väg vid ett sånt stort träd och över gatan igen, med ljus. Sen så finns affären gatou där, och då svänger du in där på vänster sida o så ser du en putten liten backe upp mot vår skola, och där e vi! Inträde kostar 30 kr och saker kommer säljas där också! Den är klockan 18.00 till 22.00-23.00.. så om ni vill så är det bara att komma och ta med er hur många som möjligt :) Aa men nu så måste jag faktiskt fixa mig o ut med huden o allt man borde göra + tvätta mitt skrivbord,ta bort damm! Här kommer lite bilder med justin dockan från igår :D PUSS!




Va helt slut på bilderna! o mitt hår , herregud!
Btw! GLÖM INTE BLOPPISEN!



skönhetstips

HUDTIPS

1. För datornörden
Sitter du mycket framför den fuktslukande datorn? Placera en ansiktsspray på skrivbordet och återfukta ansiktet regelbundet. En härlig och snabb uppfräshning på en sekund!

2. Bastuskrubb
Passar du på att skrubba kropp och ansikte efter ett bastubad får du ett extra effektivt resultat. Använd en kroppskrubb till kroppen och som du sedan sköljer av i duschen. Ansiktet skrubbas försiktigt med en mjuk, fuktig handduk. Skölj av den gamla skrubbhuden och återfukta med ansiktskräm!

3. Babylen hud
Babyoljan är inte bara till för bäbisar, den gör under på din hud också! Smörj in kroppen efter duschen och du en mjuk och superlen hud är ett faktum.

4. Brun utan sol-ränder?
Applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i cirka 10 minuter. Ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. Puts väck!

5. Bäst för känslig hy
Leta efter produkter som innehåller ros och lavendel, de har en naturligt lugnande effekt.

6. Avokado för torr hud
Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen.

7. Inga mer påsar under ögonen
Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter.




ska dejta duschen nu

ska gå o duscha nu o sen ska sova! måste sova tidigt för har svårt o vakna och e så trött i skolan :( De kmr bli
lite sega uppdateringar pågrund av bloppisen , så fortare bloppisen e slut desto snabbare blir de bättre inlägg :)
GOD NATT!



KLICKA!

Jag är medlem på gratiskläder.se och samlar poäng för att vinna ett presentkort :) och då behöver jag 8000 poäng och jag har redan 7432 , inte mycket kvar! Och ni skulle vara jätte gulliga om ni klicka de på länken HÄÄÄÄR!
Och självklart kan ni också bli medlem och samla poöng precis som jag! Att skapa ett konto är helt gratis och det ända man gör för att samla poäng är att vara aktiv på sidan och värva vänner :) så vrf inte pröva?! Klicka på bilden här nedan också om ni vill. Jätte gulliga om ni klickar o blir medlemar . PUSS!






billig bloppis :)

Här kommer det efterlängtade bloppisen! Om ni vill ha nåt så kontakta mig på fb, skriv ett meddelande
till mig HÄÄÄR! Det är först till kvarn! så passa på! nästa bloppis kommer komma efter allt är sålt! Alla
kläder är nytvättade och strykta :)
ljusa jeans leggins, har aldrig använt! Pris: 60 kr Storlek: M


mörka jeans leggins, använt några gånger. Pris: 60 kr Storlek: S


Jeans leggins med svart skin på knäna, aldrig använt! Pris: 60 kr Storlek: M


kortbyxor,med nån text på vänstra sidan, aldrig använt! Pris: 30 kr Storlek: S


En vit kjol, har aldrig använt! Pris: 50 kr Storlek: S/M


Svarta leggins med svart skin på insidan, använt några få gånger. Pris: 50 kr Storlek: S


leggins, skönt tyg! Har använt några gånger. Finns ingenstans. Pris: 30 kr Storlek: S SÅÅÅÅLDA!


Svarta leggins med typ hål i! Har aldrig använt! Pris: 30 kr Storlek: XS


leopard leggins, sjukt skönt tyg! Använt de en gång! Pris: 80 kr Storlek: S



dancehall in my!




e hemma nu

ska fixa bloppisen snart hihi har ändå inge o göra.. men idag så va de chill idag i skolan men endå e fett trött! Jag måste börja sova bättre! Imorn efter skolan så ska jag åka t stan o så ska jag ta bild med justin dockan o skicka in bilden o så kan man vinna jb priser! haha knas de ska bli! Ska göra nåt o äta för e fett hungrig för har nt ätit nåt i skolan de va världesn äckligaste mat! oh aja då får vi väl se vad jag lagar för mat måste göra åt syrran också.. Senare på kvällen har jag träning,wää orkar fan nt! Måste också fixa en redovisning,oherre det är så mycket man måste göra, blogga också! Vrf måste jag alltid med hunden?! sjukt jobbigt -.- jajaja puss måste göra mina sysslor haha PUSS!



yeah baby!

Kom precis hem o har precis käkat :) Skolan va chill o så. Vi gjorde pizza i HKK åhh så gott de va! Oherre jag venne vad jag ska skriva mer! Sen efter skolan stanna jag på läxläsning en putte liten stund o sen gick jag t ip med killarna ett tag sen så träffa jag nån en snabbis :) bästa! aja har inte mycket mer o säga, ska träna lite. TIPS PÅ BRAA DANCEHALL LÅTAR NÅN?? PLEAS!! PUSS!



roligt :)



kolla kommetaren! hahaha




OMG!




om idag

De e måndag idag alltså första dagen på veckan , alltid jobbigt då i skolan man e så jävla trött! Men men vi hade vanliga lektioner o så sen på lunch rasten så tagga vi till en cirkus breve vår skola, de va ba jag , fiona och michelle, haha vi satt o matade kameler o kolla på hästar. Svär de där djuren e inte alls sociala, jag kmr o ska klappa en liten ponny o sen kollar den och sen vänder på sig, ouff that bitch! haha sen fanns de också sånadär lamm typ som spottar o de va låg o sola , helt döda sen fanns de tre kameler en la sig o sen typ ramla o såg helt död ut haha o de andra två satt o käka så jag tog höet o skulle mata den , den lukta sen gick ner o tog maten ner ifrån , de där tål jag inte hahaha sen så mökar den o den andra ba pissar precis framför oss! haha helt allvarligt helt osociala , de borde vara lite roligare de jobbar liksom på cirkus daa! aja haha vi hade de lite kul. Sen fortsatte den tråkiga dagen. Snart ska jag på träning, wää orkar nt vill vara hemma o ta de lungt.. lite bilder!
en stoor blööt puss från kamelen! SMMMASH!



15:59

Nu e man hemma o jag har stress för att min lur kan dö när som helst! O pappa kommer med laddaren på kvällen, hoppas den hinner leva tills dess! Jag måste ut med hunden o äta lite o sen så bloggar jag mer om dagen! Chaio!



sanning hahaha




jaag döör va het han e!

låten äger o videon e bäst! love it!




två saker jag stör mig på

1. Killar med skit dålig svenska! Så dålig att man ba wtf?!
eller här ett t.ex. Va du säga? oherre! hahah (no rasism)


2. När en snygg kille går förbi och ger en blick men inte frågar om
nummer! Man kokar dåå!



mini shooping


back from shopping, hahah min engelska suger! Först åkte vi till liljeholmen o där handla jag några mjukisar o rosa jeans, sommar färg :) sen åkte vi till skärris o jag köpte nya leggins, behövdes! Eh jag måste gå o shoppa med nån kompis , länge sen! O de e mkt roligare att gå med kompis hihi :) aja jag orkar nt lägga upp bild på vad jag köpte höhöh men efter så åkte vi hem o käka o nu tar vi de ba lungt o snart ska de bli söndagsmys med familejen hihi mysigt.. Det blir grekland med Wiktoria e såå jävla taggad! Typ en månad kvar elr nåt, wey wey!




Om ex...vrf?

Vrf är det så många som inte kan snacka med sitt ex och hatar honom/henne o.s.v.? aso helt ärligt varför ska man hata varandra bara för att man har gjort slut? Man har ju älskat varandra en gång. Det är en annan grej om det har hänt en allvarlig grej som att han har slagit dig allvarlig elr nåt liknande. Då e det normalt att man kan hata varandra eller ångrar sig. Men om man har haft ett perfekt förhållande och sen kommer den dagen man gör slut av en anledning. Och då finns det tjejer/killar som blir skit arga o kallar sitt ex för massa saker o snackar skit om den och aldrig mer snacka med den personen. Skulle du snacka skit om dit ex om ni fortfarand eva tsm? Nej de tror jag inte! Så vad är anledningen av att man hatar varandra efter att man har gjort slut? Det är klart man blir ledsen och arg men det blir inte bättre av att man bråkar o så. Varför inte ta det lungt o reda ut det? och blir vänner o glömmer allt! Visst är det inte svårt men det är bättre än att bråka ,blir man nt mer ledsen då? Och det bästa är nog om man pratar ut med någon om sina känslor och lever vidare? jaa alla har sina åsikter, vad är din? dela med din åsikt i kommentarsfältet :)




Godmorgon bebisar!


 Har alla sovit bra? Jag somna iaf tre och jag vakna nyss, men e pigg o glad! HAHA jag har duschat o allt och snart så ska jag åka med pappa o lilla syrran o kolla en loppis här nere sen så ska vi åka till Liljeholmen o köpa lite saker. Kanske de blir nån snygg sommar tröja? Men mer uppdateringar kommer när jag kommer hem.PUSS!




hårtips :)


1. Torka håret på rätt sätt
Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.

2. Tandborstknepet
Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tada!

3. Snabbt volymfix
Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

4.
Hållbar partyfrisyr
Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.

5. Maximera inpackningen
Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.

6. Skydda ditt hår
Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.

7. Rätt kost - starkt hår
Ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.




"bilder"

har hittat bilder från grönans hemsida, hihihi aldrig att jag skulle kunnat göra såna bilder :P men bjuder iaf!










fuck that bitch!


 e hemma hos pappa nu. Vi va o käka i en thai resturang o vi käkade sushi buffé och då ingick också asiatisk buffé och magolisk buffé, oherre efter tre tallrikar med sushi och två av de andra så trodde jag att jag nt kommer äta under ett år, har aldrig ätit så mycket! Men vi hade det mysigt! Nu har jag inte så mkt att göra för pappa kollar på hockey match o då e det förbjudet att byta kanal hahaha men men får väl ba ta de lungt o kolla på det också eller så hittar jag på något för att sysselsätta mig själv höhö PUSS!




I am not a whore but i like to do it!




LMFAO!!

har inte bloggat på ett tag, för min data fuckar! :/ så bloppisen har nt heller blivit av men det kommer! jag lovar!


Fortfarande bilder från valborg o när vi va o grilla...
Det var så jävla kul i grönan igår och LMFAO va galet grymma! Jag spela in lite men de blev nt så bra så sket i det och hade de kul där o dansa! Jag möte upp Vincent och Wktoria i Slussen o sen så gick vi till grönan o de va värsta ledet till båten så jag ba kom vi går ist haha de blev knas vi kom fram t nån "ö" o ingen snackade svenska där hahahaha vi gick runt där sen vi ba fuck grönan e på andra sidan så vi ba skit i det vi måste hitta nån buss som tar oss dit! Så vi gjorde det till slut. När vi kom fram t grönans ingång så möte vi upp Danielle och Jadranka. Gissa hur fkng långt ledet var?!?! Det var ända bort till skansen! så vi tog och trängde in oss ganska långt fram o så träffa jag Ceren i ledet haha aso alla vi blev mossade! De fanns ingen luft! Vi stod där i en timme sen till slut när vi entligen kom fram och betala o allt skit fick man in luft! haha sen så tagga vi o de va nt långt led till Insene så vi åkte den men Wiktoria hade inget åkband så hon skulle vänta på oss, men när vi kom ner så fanns hon inte där! Aso knas o jag ringde henne men de gick nt för de fanns typ ingen signal där! Oherre vi letade överallt! Sen så börja konserten o vi trängde oss in o vi kom ganska långt fram o vi dansa o allt sen kom de en kille o vi dansa o så sen så kom Hassan o jag kännde nt igen honom först haha knas o sen så dansa vi också o lalala men efter så träffa vi Trudy vi skulle vara med henne men vi hitta nt henne heller! Knasss! Sen vid 11 så tagga vi hem , mamma kom o hämtade mig o Wiktoria , de va värsta trafiken aso allt stod stilla vi stod med bilen o kanske vänta där i en timme sen så skjusa mamma hem wiktoria o vi kom hem vid halv 1... jag däcka snabbt efter att jag hade duschat mina ben va helt döda! Aja jag orkar inte skriva exakt vad vi gjorde där o så men vi hade det galet kul! De som nt va där missa fett mkt! Men aja idag ska jag åka till pappa men vi ska typ också käka sushi o åka t kaknästornet med några från polen som har kommit hit! Jag tog inga bilder heller från igår :( de gick ba inte, men baxa en bild från nån annan hihihi PUSS!




Nu förtiden man använder "Jag älskar dig " som det vore hej och hejdå..

Kom precis hem från träningen, e helt död! Ska ta ett varmt bad nu! Sen sova GOD NATT! Nån som kanske vill hänka med till grönan på fredag?



Bieber ♥

Belieber och het.
-Jo tack jag vet.
Belieber och läcker.
-Jo tack de räcker.
Belieber och smart.
-Så uppenbart
Belieber med vänner.
-alla jag känner .
Belieber med fart.
-jag är inte lat .
Belieber med känsla.
- jag kan fängsla.
Belieber som vinner.
-som om allt försvinner.
Belieber och kär.
- det är sådär.
Belieber med självförsvar.
- jag är för underbar
Haters vill se oss falla.
-Men vi knäcker dom alla ;)



lite bilder

från valborgen och sen när vi va vid havet :)









måndag? nää det e onsdag!

Visst känns det som måndag idag? Fast nej det är onsdag! Dagen gick fett snabbt , vi käka i globen sen så palla vi inte med SO så vi va i ip o ba chilla haha o claudios iphone gick sönder! stackars! haha men aja jag ska äta o ska kanske ut o träffa nån en snabbis o sen så ska jag på träning, orkar inte :( o jag kanske lägger upp en bloppis idag eller imorn,wey! Åhh jag vill till grönan på fredag, är det nån som vill hänka med??



test - hur bra passar ni ihop?

1. Du fyller år och din pojkvän överraskar
dig med en present. Blir du nöjd med den?

A. Ja, han vet alltid vad jag vill ha.
B. Nej, det var inte riktigt vad jag hade
tänkt mig,men det är ju tanken som räknas.
C. Jag fick ingen present,tyvärr.
2. Vad är det finaste han har sagt till dig?

A. " Du är den bästa jag vet "
B. " Du är snygg"
C. " Jag älskar dig"
3. Hur känner du dig i hans närhet?

A. Nervös
B. Glad
C. Trygg
4. Om du tittar fem år framåt, hur tror
du att ert förhållande ser ut då?

A. Vi kanske har flyttat ihop.
B. Vi planerar att gifta oss.
C. Det vore förvånande om vi höll ihop
så länge, vi är ju så unga.
5. Vad tycker du om hans familj?

A. Jag har börjat kalla hans mamma för "mamma"
och brukar fika med hans syster.
B. Att de är ganska risiga hela bunten.
C. Jag gillar de.
6. Vilken är hans jobbigaste ovana?

A. Att han aldrig ringer mig.
B. Att han snarkar.
C. Att jag då och då hittar smutsiga
kalsonger under hans säng som luktar illa.
7. Hur långt skulle du kunna gå för att
få fortsätta vara tillsammans med honom?

A. Jag skulle kunna säga emot mina
kompisar som inte gillar honom.
B. Jag skulle kunna flytta med honom till en annan stad.
C. Jag skulle tänka mig att inte hångla med
någon annan.
8. När ni ses brukar ni...

A. ...mysa, pussar och kramas. Hela tiden.
B. ...hitta på olika aktiviteter.
C. ... se på film.
Räkna ihop dina poäng!



8-12 poäng

Ni har en ROMANS

Killen du träffar just nu ger dig fjärliar i magen och ni har väldigt kul ihop. Dessvärre ser romansen inte ut att inte hålla speciellt länge. När rosaskimret försvinner kommer vardagen, och saker som att glömma bort varandras födelsedagar gör att det finns en risk att ni kommer glida isär. Fundera på vad du vill få ut av det här. Om du bara är intresserad av att ha kul har du hamnat med rätt person. Är du däremot ute efter någonting mer seriöst är det nog dags att gå vidare. Annars kommer du bara att bli sårad och besviken.

13-18 poäng

Ni har en FÖRÄLSKELSE

Du har hittat en kille som du helt plötsligt inte kan sluta tänka på. Han är inte som alla andra och det finns inget bättre än att mysa och pussas med honom. Det finns många olikheter mellan er och du har bland annat inte kommit in helt i hans familj än. Ni har en del kvar för att bygga upp en perfekt relation och få er förälskelse att gå över till kärlek. Bara för att framtiden just nu ser lite osäker ut betyder det inte att det behöver bli dåligt. Hur det utvecklar sig beror på hur bra ni pratar med varandra.

19- 24 poäng

Ni har ÄKTA KÄRLEK

Grattis! Du har lyckats dra binstlotten i kärlekslotteriet och killen du träffar är utan tvekan rätt för dig. Du känner dig trygg hos honom och själsfrände är ett ord du ofta använder i samma mening som hans namn. Se däremot upp med att ta er kärlek för given. Även om ni är perfekta för varandra har ni fortfarande olika viljor och bråk kan uppstå. Lyssna på din partner, det är viktigt att ni båda kompromissar och respekterar varandra för att kärleken även i framtiden ska vara lika stark som nu.




gammla bloppisar och ny!

Det vara någon som ville att jag skulle länka de senaste bloppisarna som jag har haft, så jag ska göra det! Här är den första :bloppis 1 och sen den här andra men här vet jag inte vad som har hänt med bilderna :O så jag ska fixa det senare, men annars kan ni läsa o tänka om ni vill ha det :) här e den! bloppis 2 .. Under veckan ska det koma en ny bloppis med bara underklädder, som leggins,jeans o.s.v. + att det kmr saker från den gamla bloppisen, håll ögonen öppna PUSS!



Hemma :)

skit ful bild! mobba nt!
Nu e jag hemma o ska blogga lite om igår o idag. Igår möte jag upp wirre i gullmarsplan sen så tagga vi en snabbis till plattan vet nt själv vad vi gjorde där igentligen,ba onödigt sen så åkte vi tbx till gullmarsplan o så missa vi bussen mot brandbergen sen så skulle vi ta en annan buss som e snabbare men vi missa den också haha aa o då gick vi ner till pressbyrå o köpte tuggummi och så missa vi en till buss hahaha aja sen så kom nästa buss om 10 min o då chilla vi o vänta på den sen så sprang vi till bussen sen när vi kom fram så märkte wirre att hennes busskort va borta tsm med hennes skal så vi tagga ner o leta efter det men skallet va bara kvar o busskortet was gone!! vi fråga runt folk o vakter men nää ingen hade hitta de elr nåt så när nästa buss kom så berätta vi allt o han lät oss åka haha fett snäll gubbe! :) Wirres mamma hade flipp på oss båda + att hon hade köpt den dagen innan, knas! Aja sen så gick vi t majbrasan där o hängde med några, aso de va inga snyggingar där, aso stället va helt dött ba snorungar nästan! Men vi gjorde knas med vår humor hahaha sen vid 11 tagga vi hem och vi käkade och böt om till pyjamas, vi snackade lite o sen så kolla vi på skräck film hahaha vi va skit rädda, ingen ville röra spegeln eller nåt hahah aso de va knas, sen så kollade vi på american pie o jag snacka också med Enrique i lur o vi skulle dygna men vi somna vid 3 haha fail!

Wirres mamma väckte oss o vi åt frukost o sen så klädde vi på oss skit snabbt för vi skulle åka till en strand typ o vi grilla där , matade ankor o svanar haha o åkte båt, vi hade fett roligt! Sen kom min mamma o vi grilla ännu mer! HAHA aja sen så va vi där hela dagen o vid 6 åkte jag hem o nu har vi gäster hemma men jag ska plugga lite till imorn, hade glömt helt att jag hade prov! Sen så ska jag duscha o föröska sova, har jätte svårt att somna! Jag hade inte heller tid att blogga innan för min data e helt fuckt upp! :S men tog mammas data o min data har vaknat precis , oherre! Aja ska ta o blogga lite mer efter att jag har duschat + så kommer det ett inlägg med massor med bilder från idag, många bilder aso! Så håll ögonen öppna! PUSS!





»Namn: [Fyll i ditt namn]
»Ålder: [Fyll i din ålder]

»Om mig: [Här kan du skriva lite kort om dig själv]