såå häär tung!




03:33


o jag sover fortfarande inte,seriöst de går ba nt men aja sitter o olla på filmen fallen på kanal 4, den e skit bra



firat midsommar i nacka

hihi det blir sena inlägg nu för tiden :/ men ah vad ska man göra. Idag har jag inte gjort mycket mer än att åkt till nacka o firat midsommar o dansat lite runt "stången" haha gud vad svensk det låter. haha men men vi hade det nice o sen så åke vi hem o jag soman för jag va skit trött! o jag vakna vid åtta o då kom gäster till oss också,o de e fortfarande kvar o vi har kollat på matchen idag, tyskland - grekland o de gick verkligen inte bra för grekland de förora ju 4-2.. o nu så sitter vi ba o chillar omg vad mycket "o" jag använder hahah knas jag e! torr humor aso. Imorn ska jag t stan med fiona o enrique o sen så hittar vi på nånting där! ska duscha snart o kolla på en skräckis hihi fast att jag e skit rädd sen igår , men jag ska sova tidigare idag iaf. okej, nu vet jag nt vad jag ska skriva mer -.- bilder från idag: ... PUUUUSSS!






omg igga mitt ansikte, va helt död!



Glad midsommar på er alla!

godmorgon , har alla sovit gott? inte jag har bara sovit 3 timmar ordentligt! Åhh aja snart så ska jag duscha o vi ska åka till nacka o kolla på midsommar sång o.s.v. sen ska vi shoppa lite i nacka forum också, jag måste köpa skor! Aja mer bloggning kommer sen PUSS!



/google bild..



stan idag också


 hihi vakna vid typ halv tolv o käka frukost, jag somna skit sent så va skit trött. Men vid fyra så åkte jag till stan och träffa fiona o enrique o vi ba lala runt o käka donken, så mkt mer gjorde vi inte. O så kom jag hem innan matchen börja o kolla på den, haha tjeckien åkte hem nananana! haha men nu ska jag duscha o sen så ska jag kolla på en film med syrran o sen så ska jag kolla på en skräckfilm själv, galen natt ska de bli! PUSS!




om idag


idag så vakna jag o hade skit mkt o göra så jag börja med att duscha o gå ut med hunden , sen köpa bröd o gå t mormor o hämta några saker, sen åt jag frukost o bädda sängen o senare packa jag mig. O jag packa mig för att ska vara hos pappa nu i fem dagar o mamma åkte till polen med sin pojkvän o kolla på EM matchen, skit kul ju! men innan jag åkte till pappa så skulle jag laga en polsk grej o jag hade lämnat det i en kastrull på o de va på högsta värmet o jag hade glömt det helt o när jag kom tbx efter att ha varit ute med hunden va alltng bränt! aso knas allt blev en gega moja o kastrullen va helt svart, jag fick stress visste nt vad jag skulle göra så jag slängde allt genom balkongen haha sen så hjälpte att skrapa bort allt men allt gick ändå nt bort o det stank i hela huset! o mamma kom hem så gömmde vi allt i toan hahahaha men hon fick reda på allt ändå o blev skt arg. Men vid fem så hämta pappa oss o vi åkte till willys o handla o sen åkte vi hem o städa snabbt för vi skulle hämta moster som kom från polen. Ah sen så åkte vi hem o åt kvällsmat o mer har jag nog nt gjort haha men vi får se vad jag ska göra imorn, nu blir de film med godis o cola PUUUUSSSS!




wow de här va längesen!

omg va länge sen jag blogga, jag har till o med glömt hur det känns! Men min data funkar nu så de ska bli bättre! Nu e det sommarlov haha o har varit nu i stan varje dag med fiona o några andra aso omg va kul vi har haft det! Men aja ska åka iväg nu o träffas med några. PUSS!



Godmorgon!

Godmorgon alla söta läsare. Nu när jag nt har bloggat så bra så har min statistik sjunkit,inte bra! Men kärlek till de som läser min blogg även om jag har inte bloggat o gör bara såna här skit inlägg. Men jag lovar efter att min data funkar så ska jag blogga om allt möjligt. Men iallafall idag så ska jag cykla till högdalen o köpa sushi o sen så ska jag nog sitta o mysa bara, på kvällen ska jag ut o springa lite för det var länge sen jag sprang! Min kondis suger fortfarande o min kropp e nt den jag vill ha än! Men efter sommaren ska jag skärpa mig så att det blir bättre resultat till nästa sommar! Just nu ligger jag fortfarande i sängen jag ska snart äta frukost o sen fixa mig. Åh det e så jobbigt omskriva på iPad för att den är så stor att håla i! Aja de kanske blir mer inlägg under dagen puss.



open books , not legs. blow minds , not guys




Hjälp mig med en grej,kommentera!

cha, jag har precis kommit hem o min data e knas så bloggar lite på iPad. Men idag efter skolan så tagga jag o fiona till stan och handla presenter till våra lärare för att det är skolavslutningsnart!! Sen så åkte vi runt i tuben o så o vi träffa Putte,plutt o Joel haha o de heter ny så på riktigt men vi har döpt de till det :) sen så hade de en fotbollsmatch o vi kolla på den o sen tagga vi hem o jag kom hem nyss o måste käka för e skit hungrig! Jag har verkligen inget o blogga om jag har varit i stan hela veckan nu med fiona haha imorn e de lördag o har nt planerat nåt direkt ska kanske träffa några wey wey! Oh vad jag e trött orkar nt med livet! Tycker ni att jag ska ha klänning till skolavslutningen elr kortbyxor? Hjääälp, har svårt o välja!




Nationall dagen

OoShuu, sitter här med iPad i handen o bloggar men det e skit jobbigt o blogga på den. Jag ska gå o duscha nu o sen så åka till affärer, o shoppa o ska kanske köpa en cykel så jag kan cykla till skolan hahaha men aja skit jobbigt o blogga på den här , så jag bloggar mer när jag kmr hem om min data funkar...följ mig på instagram @nicole_stachowska



söndag


jag vet att jag inte har bloggat nånting men det är för att jag inte haft tillgång till någon data. Men igår så va jag på bio med Wiktoria o vi kollade på the dictator , filmen va tung o vi garva mt hihi o vi tappa vår popcorn! haha inte kul... efter så kom Wiktoria hem till mig. O idag så bowlade jag med pappa o syrran i årstafältet vi hade det kul o alla spela bra idag, men jag spela nog sämst haha.. efter det så åkte vi till liljeholmen o vi shoppade lite. Nu e vi hemma o käkade pasta carbonara (stavning) o vi e proppmäta allihop o vi ska bara ta det lungt o kolla på film o jag måste plugga, har religions prov imorn..o jag kan ingenting,knas! Men snart är det sommarlov men det här piss vädret förstör allt -.-



HAHAHAHAHA det här har gjort min dag!

HAHAAHHAHAHAHA kolla va söötaa!
Killarna från Göteborg när vi skulle klä om de till tjejer...haha lyckades vi? hahaha kommentera om ni garva åt de här söta tjejerna ;) HAHAHAHAHAHAHA



skärholmen

skolan va skit långtråkig! efter skolan så tagga jag till skärholmen med Daniel o Siver, vi hade det sjukt kul! Vi köpte en ballong med helium i o vi snacka sådär kostig du vet hahah skit kul. Men aja jag kom hem nyss jag måste packa mig nu o sen så ska jag åka till pappa :) Det är sommarlov snart..men det är skit väder!





»Namn: [Fyll i ditt namn]
»Ålder: [Fyll i din ålder]

»Om mig: [Här kan du skriva lite kort om dig själv]