#kärlek 6

10 saker att få honom att älska dig.

Svårt att få killen falla för dig? Här får du några bra tips så att han gör det ;)


1. Få hans vänner att älska dig
Det finns ingenting mer intressant för honom än att få tjejen som ”alla killar vill ha”. Och att alla hans polare älskar dig, är ett säkert sätt att även få honom att göra det. Akta dig för att flirta med dem – få dem bara att tråna efter dig.

2. Lär dig konsten att gråta ( utan hulkningar och rödspräng röst)
När en kvinna visar sin mest sårbara sida appellerar det till mannens primitiva omhändertagande gen. Så träna på detta, men hoppa över snorandet och hulkandet. Tjejer med blå eller gröna ögon har en viss fördel vid dessa gråtattacker då ögonen ser nästan elektriska ut i reflektionen med ögonvitan. Obs! Hela gråtattacken faller på sitt eget grepp ifall du gråter över någonting korkat, litet, oviktigt eller som har med honom att göra. Tårar bör endast fällas över någonting som har med ditt eget liv att göra och som inte har någonting att göra med honom. Annars riskerar du att ge honom dåligt samvete – och allt får då motsatt effekt.

3. Låtsats att du inte har något som helst intresse av skvaller.
Män är generellt skräckslagna över att allt som sägs och (framförallt) görs er emellan ska diskuteras mellan dig och dina vänner (och alltså föras vidare till deras pojkvänner). Så när det kliar i skvallerstrupen, försök att låta bli. I alla fall inför honom. Och allt skvaller du hört, har du absolut inte lyssnat på, för det var så pass ointressant oavsett vem och vad det inkluderade. Begrips?!

4. Be honom att förklara någonting och se sedan fantastiskt intresserad ut.
Be honom att berätta, gärna ingående om någonting på hans jobb, om hans bil eller den där mindre operationen han hade på en gammal fotbollsskada á hundra år sedan. Oavsett ifall du lyssnar eller inte, var imponerad. Notera att balansen där är finjusterad, du får absolut inte vara överdrivet fascinerad men heller inte blasé.

5. Stark men tyst.
”En kvinna som jagar sitt byte i stillsamhet kommer att vinna i längden”. Försök att skriva av hans kompisars sexistiska skämt och lama raggningsförsök med ett knappt hörbart fnitter-leende mot honom. Ge honom senare en vag privat viskning (om vad som helst). Det kan, inför de lama vännerna som nyss testat dig, få honom att känna sig som den mest speciella och utvalda mannen i världen. Det må låta primitivt, men vem har någonsin hävdat att det manliga könet är någonting annat? Även den mest förfinade man besitter alla primära grundinstinkter.


6. Dumpa bagaget.
Allt bagage. Det är därför män är rädda för singlar över 30. Prata aldrig om dina ex och projicera aldrig dina olika rädslor och nojor över honom. Risken är att han dumpade sin förra flickvän av exakt samma skäl som du överöser honom med as we speak.

7. Ring honom aldrig.
Skicka ett trevligt, nonchalant SMS ibland. Undvik sarkasm, i 90 procent av fallen uppfattas inte den genialiska mening du filat på över rosélunchen på samma sätt som du planerat. Låt honom jaga lite och ifall dina nerver klarar det, vänta tills hans frågar varför du aldrig ringer honom. Vid ett sådant tillfälle är det ok att börja ringa, men endast genom en stor selektiv process, även då du känner att du sakta håller på att dö inombords. Låt honom köra sitt race, vill han ha dig, kommer han nog efter dig.

8. Se alltid bra ut
Du kan utan problem vara t-shirts/jeans-tjejen, se bara till att alltid lukta gott, att dina ögonbryn är där se ska vara och att håret är glänsande och mjukt. Om du följer detta slaviskt behövs inte ens något smink. Även när du väl fixat honom, är det aldrig ok att inte fixa till sig, om ens lite, inför sin man (även om han bedyrar att du är hur vacker som helst, hur du än ser ut).

9. och när det är sagt...
… kommer den dekorativa snittblomman aldrig hamna någon annanstans än i sopkorgen och bli ersatt av en ny, fräschare och mer dekorativ. Smarta, starka och roliga kvinnor kommer alltid längre.

10. Ignorera honom.
Om det är någonting som gör en man galen, är det då du, utan någon direkt uttalad anledning lägger i bromsen. Vi har alla stött på män som tycker att det är helt lugnt att inte höra av sig på några dagar. När han väl anbelangar att ringa, var sjukt upptagen men (och detta är väsentligt) med den sötaste och vänligaste rösten någonsin. Berätta gärna hur ledsen du är att du inte har tid att prata eller träffa honom för tillfället. Håll på så länge du tror att han klarar av det, eller tills han sitter utanför ditt hus väntar.


Psst! Hoppas ingen kille läser det här nu, för annars vet de våra hemliga vapen,hihihi!






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



»Namn: [Fyll i ditt namn]
»Ålder: [Fyll i din ålder]

»Om mig: [Här kan du skriva lite kort om dig själv]