tips för att slippa finnar!



Visst är det obehagligt med att vakna och se en stor finne i ansiktek! Låt inte finnarna förstöra dagen för dig! Här kommer några tips på hur du kan få bort finnarna eller inte syns lika mycket :)


  1. Citronsaft
    Gnid färsk citronsaft på dina finnar med en varsam hand. Blekning egenskaper citronsaft ljusare hud och därmed minska sitt utseende. Dessutom tar bort det översta lagret av huden där bakterier växer och kontrollerar infektionen. Således frisk underliggande huden avslöjas. Om du tvekar att använda koncentrerad citronjuice på finne som man fruktar att det kan orsaka hudirritation, då kan du späda den med rosenvatten.
  2. Tillämpning av Ice
    Detta är ett enkelt sätt att bli av med finnar över natten. Du måste packa upp lite krossad is i en aluminiumfolie för att förhindra dem från att få smälte snabbt. Därefter läggs den i en plastpåse och linda upp förpackningen med en tunn handduk. Nu gäller det över finnar i 10 till 15 minuter. Detta kommer att krympa porer tvingar olja och smuts ut av det. När de två största bovarna är ute, kan du förvänta dig finne att klara upp på nolltid.
  3. Tandkräm
    Du kan bli av med finnar över natten med hjälp av tandkräm. Många människor tycker att det är mycket bra för detta ändamål. Ta lite tandkräm på fingertoppen och applicera det på finne på ett sådant sätt att hela finne täcks upp med tandkräm ordentligt. Lämna det på finne natten. Nästa morgon när du tvätta bort det med varmt vatten, kommer du bli glatt överraskad över resultatet. Tricket är att tandkräm absorberar all olja från finne och minska dess storlek så mycket att den blir osynlig. Men det är en tandkräm med gel innehåll inte lämpar sig för denna behandling.
  4. Bakpulver
    Bakpulver anses som en av de bästa hem rättsmedel för att bli av med finnar över natten. Förbered en tjock pasta med en kopp bakpulver, 3 msk salt och lite vatten. Gnid pastan försiktigt över de drabbade områdena av ansiktet att göra små cirkelrörelser. Lämna det på akne för några minuter och sedan tvätta ansiktet med kallt vatten. Den exfoliant egendom saltet tar bort döda hudceller från porerna. Den bakpulver mjuka upp huden och återställa den normala pH-balansen i huden. Som ett resultat rensar finne upp snabbt.
  5. ägg mask
    En enkel ägg mask kan hjälpa dig bli av med finnar över natten från ansiktet. Ta ett eller två ägg enligt dina krav. Bryt dem och separera vita delen av ägg från äggula. Det är äggvitan som du behöver för att gälla som ansiktsmask i ansiktet. Håll det i ansiktet över natten och sedan tvätta med kallt vatten.
  6. Tvål skölj ansiktet med tvål och vatten för att minska finnarna. För bättre resultat gör det varje morgon och kväll!
  7. Mindre smink! Använd inte så mycket smink på ansiktet, som faktiskt gör att du får mer finnar än du redan har! Föresten varför ska man ha smink? Du är säkert mycket snyggare som naturlig :) Det är helt okej med mascara med foundation är inte alls bra för din hud! Försök att minska med sminket.


Lycka till! :)







Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



»Namn: [Fyll i ditt namn]
»Ålder: [Fyll i din ålder]

»Om mig: [Här kan du skriva lite kort om dig själv]